Nokia Silicone, Το Lumia tablet θα φοράει τον Snapdragon 800 [φήμες]

Την πρηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες που καταφθάνουν στο Techblog σχετικά με το αναμενόμενο Nokia Silicone, το πρώτο Lumia tablet με Windows RT (Blue). Αυτό θα έχει οθόνη 10.1 ίντσες Full HD και σήμερα μαθαίνουμε ότι ο επεξεργαστής του 2.3GHz θα είναι ο τετραπύρηνος Snapdragon 800.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε ως πληροφορίες μιλούν για μνήμη RAM 2GB, κάμερα 6 Megapixel με οποτικά μέρη Carl Zeiss και GPS. Οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και δεν γνωρίζουμε αν θα επαληθευτούν. Βρίσκονται όμως στη διάθεσή μας και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.

Nokia Silicone Lumia tablet, Nokia Silicone, Το Lumia tablet θα φοράει τον Snapdragon 800 [φήμες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κου.

RT; Ας βάλουν ρε παιδιά τα κανονικά τα 8άρια……

oldboy

Γιώργο απλά ΔΕΝ γίνεται.
Τα 8αρια τα “κανονικά” είναι για αρχιτεκτονική x86 ενώ τα rt για arm.
Απλά δεν γίνεται.

kotsios1998

Τι έγινε ρε παιδιά πολλη αϋπνία έπεσε

Gianni

Αν ειναι λογικη η τιμη του θα αποτελεσει πολυ αξιολογη προταση…
Τα RT δεν ειναι και κακη επιλογη, αφου τα tablet με τα κανονικα 8αρια εχουν πολυ υψηλοτερη τιμη και αρκετα χειροτερη μπαταρια…

makis88

@Gianni μύθος είναι αυτό με τη μπαταρία! Μια χαρά αυτονομία έχουν τα x86. Το ipad που πουλάει και “αυτονομία” έχει διπλάσιας χωρητικότητας μπαταρία απο το samsung ativ smart pc. Οι τιμές πρέπει να πέσουν και στα RT και στα x86!

dimitris

Παιδια εγω παντος που εχω το surface rt εδω και ενα διμηνο περιπου ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πραγματικα το iPad εχει παει στο ντουλαπι. Εχει ελλειψεις σε εφαρμογες αλλα αυτο ημερα με την ημερα αλλαζει. Αν μπει και η νοκια στο παιχνιδι τοτε τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα. Νομιζω οντος οτι η επιλογη του να παει σε snapdragon ειναι σωστη μιας και ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τον tegra 3, αρκει να μην ξεφυγει στις τιμες. Ιδομεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.