Nokia Windows 8 tablet με οθόνη 10 ίντσες και διπύρηνο επεξεργαστή [φήμες]

Η Nokia σχεδιάζει την κυκλοφορία Windows 8 tablet με οθόνη 10 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4, αυτό αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Digitimes με πηγές από προμηθευτές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Μάλιστα προχωράει ακόμα ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας ότι η εταιρεία κατασκευής θα είναι η Compal.

Θέλω να σας ακούσω να το φωνάζετε δυνατά! Πόσο πολύ θέλετε να κυκλοφορήσει ένα Windows 8 tablet η Nokia;;;

, Nokia Windows 8 tablet με οθόνη 10 ίντσες και διπύρηνο επεξεργαστή [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anastasios-Antonios Toulkeridis

Κωστα, η φημη λεει για δυπυρηνο. Παντως να πουμε οτι ο δυπυρηνος της φημης (Qualcomm S4) εχει τις ιδιες ή και καλυτερες επιδοσεις με τον τετραπυρηνο Tegra 3

Alex

1000 times ASUS from NOKIA.-

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Alex απο ποια αποψη, κατασκευαστικη ποιοτητα? Μηπως τα ASUS ξερεις ποιος τα φτιαχνει? Τα περισσοτερα τα φτιαχνουν 2-3 τρεις ταιβανεζοι κατασκευαστες (Compal, Foxconn..). Η Νokia και η ASUS απλα βαζουν το branding επανω. Καλυτερα να στηριξουμε Ευρωπαικων συμφεροντων εταιρεια και ας φτιαχνονται ολα στην Ταιβαν

Panos

εχω κουραστει να βλεπω το ιδιο σχεδιο, μεσα σε ενα χρονο εβγαλε 3 κινητα ιδια φτανει. ωραιο το σχεδιο αλλα θα γινει σουπα. παντως δεν το εχω καθολου απιθανο να βγει κατι τετοιο οπως δειχνει η φωτο.. εχει κολλησει η νοκια με αυτο το σχεδιο.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Panos Προσωπικα προτιμω/ελπιζω να ειναι ετσι:

https://techblog.gr/wp-content/uploads/2012/02/Nokia-Lumia-Coffee-Tab-1.jpg

Panos

@Anastasios-Antonios Toulkeridis το σχεδιο πανω κατω ιδιο ειναι. απ’οτι φαινεται θα παταει πανω στο design του N9 δεν νομιζω να κατσουν να βγαλουν κατι τελειος καινουργιο σχεδιαστικα.. εγω ελπιζω να ειναι αρκετα λεπτο και ας ειναι σαν το N9 αλλιως θα ειναι σαν το blackberry playbook (σε παχος) και σε tablet θα φαινεται αχαρο.

Solon

Το θέλωωωωωωωω!!! Ελπίζω μόνο αυτή τη φορά η Nokia να σταθεί στο ύψος της.

Desmo

Το εχει βαλει παντού αυτο το σχέδιο (lumia,n9)η νόκια ρε παιδιά ……
Έλεος !!!

makis88

Σχεδιαστικά είναι πολύ όμορφο και πιστεύω οτι θα πουλήσει μεν, όχι τρελά όμως! Θα μαζευτούν πολλοί κατασκευαστές στα windows8tablets και θα μοιραστούν πολύ οι πωλήσεις τους όπως και στα android. Πάλι το ipad θα φιγουράρει στην κορυφή..

jimrousk

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

md03582

Αντε να βγει επιτελους ταμπλετα windows 8!! αυτο το σχεδιο τα σπαει σε lumia 800 k 900!! μακαρι να το καθιερωσει η νοκια σε ολες τις νεες συσκευες της!

A

Ιδανικός συνδυασμός Νοκια με windows 8! Περιμένω πως και πως να αντικαταστήσω το ιΦον και ιΠαντ.
Δεν αλλάζω συσκευές γενικά αλλά με το κλειστό περιβάλλον και τις λοιπες απολυταρχικες αποφάσεις της Αππλε δε μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω. Αππλε τελος για εμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Tablets Vero Windows 8 Tablets

VERO Tablet W8i, Με Windows 8.1 και τιμή 139 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το VERO Tablet W8i με οθόνη αφής 8 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Z3735E 1.33GHz (έως 1.83GHz), μνήμη RAM 1GB, λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 139 ευρώ. Με μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερη μνήμη RAM, κυκλοφορεί το VERO Tablet W10i με τιμή 239 ευρώ.