NVIDIA Kal-El Glowball demo video, Με τη δύναμη των πυρήνων

Ρίξτε μια ματιά στο μέλλον του mobile gaming μέσα από τα μάτια του Kal-El, του superchip της NVIDIA με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τους 12 πυρήνες στο στάδιο της επεξεργασίας των γραφικών. Χωρίς πολλά λόγια και αναλύσεις δείτε σε αυτό το βίντεο την ποσότητα της πληροφορίας που μπορεί να διαχειριστεί σε πραγματικό χρόνο.

, NVIDIA Kal-El Glowball demo video, Με τη δύναμη των πυρήνων

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sokopa

Φοβερό!! Είναι καλύτερο και από τον υπολογιστή μου!!! :O 😛

fred

μακαρι να το δουμε συντομα…τρομερο!!!

Βασίλης

Ω ρε φίλε! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!!

george

τη τεταρτη θα παραγειλω το transformer απο αμερικη. κωστα λες να περιμενω λιγο και να παρω ενα tablet με kal-el?

george

θα μου βγει 350 ευρω το 16αρι μαζι με την βαση.συν τα εξοδα. θα μου το στειλει ενας φιλος που θα το αγορασει απο best buy. λες να εχω εκτελωνισμους? να του πω να στειλει ενα και για σενα? 😛

alex

Όντως υπάρχει ένα θέμα με το αν πρέπει να περιμένει κανείς για το tegra 3. Απο την άλλη όμως όπως πολύ σωστά είπε ο Vlachakis,ζήσε μάη μου..τα βλέπω για του χρόνου τον Μάρτιο,παράλληλα με το i-Pad 3. Σαν να βλέπω εκεί στο cupertino μια ανησυχία..χα,χα Όντως τρομερό για μια portable συσκεύη τόσο λεπτή και ελαφριά,χωρίς ανεμιστήρες κτλ.

nick

εγώ θα περιμένω πιστεύω οτι αξίζει. Αγαπητέ κώστα γιατί να περιμένουμε μέχρι το μαίο. επιδή η LG άργησε να φέρει το 2χ και η Samsung φέρνει το galaxys2 ένα μήνα μετά απο την παγκόσμια παρουσίαση. για αυτό υπάρχει το Clove kai to Expansys για να τα παιρνουμε νωρίτερα.εγώ πήρα το 2χ από Clove αρχές Μαρτίου.

Solon

Λογικά το Δεκέμβριο θα υπάρχουν στα καταστήματα tablets με Kal-el. Κώστα άκουσες πουθενά αν οι κενούριοι tegra κάνουν hardware decoding στα videos υψηλής ανάλυσης

MANOS

Εγώ πιστεύω ότι θα δούμε asus pad με kal el μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με φήμες η άσους έχει αρχίσει ήδη την παραγωγή του και όπως είχαν δηλώσει τα παιδιά της nvidia, τις πρώτες συσκευές με kal el θα τις δούμε στα καταστήματα τον αύγουστο

alex

Και όταν κυκλοφορήσει το tegra 3 η nvidia θα πλασάρει το tegra 4 και μετά θα λέμε να περιμένουμε αυτό κτλ κτλ. Στον κόσμο των υπολογιστών πάντα θα υπάρχει λίγο αργότερα κάτι καλύτερο.

kostas_falcon

Ας λυθουν τα προβληματα του lag με τις tegra 2 ταμπλετες και μετα βλεπουμε και το kal el…..

Sotiris

@Alex Το επομενο σταδιο του Tegra2 ειναι το Kal – El δεν θα βγει Tegra 3-4- 5678.
Μεσα στο 2011 θα βγει ο διαδοχος του Tegra 2 και λεγετε Kal – El ….
Τωρα αν βιαζεσε τοσο πολυ να σου πω οτι δεν θα υπαρχει Kal – El 2 – 3 – 5678 κλπ.
Για το 2012 η NVIDIA εχει στο προγραμμα της τον WAYNE ΚΑΙ ΟΧΙ δεν θα υπαρχει WAYNE2 ..
Για το 2013 η NVIDIA εχει στο προγραμμα της τον LOGAN …….
Για το 2014 η NVIDIA εχει στο προγραμμα της τον STARK !!

Φιλικα παντα … 😉

alex

Sotiri σημασία δεν έχει η ονομασία,ας το λένε και popcorn,ο διάδοχος του tegra 2 θα είναι. Η ουσία είναι στο ότι κάθε χρόνο θα έχουμε άλλα καλύτερα και όχι στο όνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.