NVIDIA, Μέσα στο έτος τα πρώτα τετραπύρηνα Android tablets

Ο πρόεδρος της NVIDIA κος. Jen-Hsun Huang επιβεβαίωσε ότι τα πρώτα μοντέλα Android tablets με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Kal-El θα είναι διαθέσιμα προς τα τέλη του τρέχοντος έτους. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Forbes συμπλήρωσε επίσης ότι τα πρώτα τετραπύρηνια smartphones δεν αναμένονται νωρίτερα από το 2012, ενώ έδωσε και το νούμερο των Tegra 2 smartphones που έχουν πουληθεί έως σήμερα, 100 εκ.

, NVIDIA, Μέσα στο έτος τα πρώτα τετραπύρηνα Android tablets

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΑΥΡΟΣ

τετραπυρηνο τοσο γρηγορα δεν νομίζω να πάρω(λόγο τιμής)πάμε για δυπήρυνο.Αν και προτιμώ 4πυρηνο δεν νομίζω να είναι φθηνό.Και στην τελική πρέπει να δούμε και τι θα κάνει η APPLE.Κατα την γνώμη μου ίσως η APPLE να κάνει το iphone 5 τετραπυρηνο αν και θα είναι και αυτό πολυ ακριβο.

kostis

Η απλ με τον ρυθμο που προσθετει χαρακτηριστικα στα μηλοφωνα δεν υπαρχει περιπτωση να του βαλει τετραπυρηνο. Οσον αφορα τωρα για τον kal el θα δωσει αλλο αερα στις android ταμπλετες, εγω σκεφτομαι να περιμενω και να μγν παρω κατι σε tegra 2.

Techfan

Δυστιχώς, είναι απόλυτα λογικό να μην δούμε τετραπύρηνο φέτος… Αφού μπηκαν στον κόπο να βγάλουν άλλη μια γενιά 2πύρηνων (smartphones)…

Τετραπύρηνοι για tablet είναι MUST !
Για τα κινητά, καλύτερα χαμηλή κατανάλωση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, παρά τους 2πύρηνους και 4πύρηνους

Γιώργος

Να βγάλουν τα τετραπύρηνα για να μπορέσουμε και εμείς να πάρουμε ένα δυπύρηνο.Να πέσουν και οι τιμές βρε αδερφέ που είναι απαράδεκτες για tablets.

Γιώργος

@ nimAR
Νομίζω ότι θα είναι όπως το παρουσίασαν τον Note.Βασικά είναι νέας κατηγορίας συσκυή οπότε θα έχει σίγουρα και συνέχεια με 4πύρηνο επεξεργαστή.

Βικέντιος

εντάξει ρε παιδιά τι να το κάνουμε το τετραπύρηνο smarphone? τι θα βάζουμε ποιά να τρέχουμε μέσα,το autocad και το 3dsmax?

Γιάννης Παπαδάκης

@Βικέντιος Καλά εσύ μη πάρεις. Το τι να το κάνουμε και τι να το κάνουμε δε το μπορώ. Σε λίγα χρόνια τηα έχεις το κινητό σου θα το βάζεις σε ένα dock με 2 hi res οθόνες ποντίκι πληκτρολόγιο θα κάνεις την autocad/video editing δουλειά σου και μετά θα το παίρνεις και στη τουαλέτα να παίζεις angry birds 6D

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.