Nvidia Shield, με 8″ οθόνη, Tegra K1 και game controller, 22 Ιουλίου στα $300

Πριν από λίγες μέρες διέρρευσε press render από το επερχόμενο Nvidia Shield tablet και τώρα διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του μαζί με πληροφορίες ότι θα παρουσιαστεί 22 Ιουλίου και θα κυκλοφορήσει 29 του ίδιου μήνα στις ΗΠΑ και 14 Αυγούστου Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν η συσκευή θα έχει Nvidia Tegra K1 mobile chipset που αναμένεται να δίνει διπλάσια απόδοση GPU σε σύγκριση με κορυφαίες mibile πλατφόρμες όπως Snapdragon 800 και Apple A7. Έχει 8 ιντσών IPS οθόνη με ανάλυση 1920×1080, η οποία είναι αρκετή για να παίζεται παιχνίδια όπου και να είστε.

Επίσης έχει 2 μπροστινά stereo speakers, 5MP μπροστινή και πίσω κάμερα, GPS και Wi-Fi MIMO συνδεσιμότητα. Το Nvidia Shield tablet έρχεται με ενσωματωμένο stylus system που ονομάζεται Direct Stylus 2 με 3D Paint.

Η συσκευή έρχεται μαζί με game controller το οποίο είναι ασύρματο και χρησιμοποιεί Wi-Fi Direct για να συνδεθεί με το tablet. Έχει επαναφορτιζόμενη Li-Ion μπαταρία.

Όσο για την τιμή, το Nvidia Shield game controller θα είναι στα 60 δολάρια ενώ το tablet στα 300 δολάρια τα 16GB Wi-Fi-only version ενώ τα 32GB Wi-Fi+LTE version θα είναι στα 400 δολάρια. Και οι δυο εκδόσεις δέχονται microSD.

nvidia shield tablet, Nvidia Shield, με 8″ οθόνη, Tegra K1 και game controller,  22 Ιουλίου στα $300

nvidia shield tablet, Nvidia Shield, με 8″ οθόνη, Tegra K1 και game controller,  22 Ιουλίου στα $300

nvidia shield tablet, Nvidia Shield, με 8″ οθόνη, Tegra K1 και game controller,  22 Ιουλίου στα $300

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arislp

ωραιο…

inblex

Τι πήρα…..

takis

Επιτέλους η nvidia κατάλαβε το πρόβλημα με την αρχική ογκώδη συσκευή. Θέλουμε ένα λειτουργικό tablet εύκολο στη μεταφορά που μπορεί με ένα ασύρματο χειριστήριο να χρησιμοποιηθεί και σαν φορητή κονσόλα. Αν μάλιστα το χειριστήριο είναι συμβατό και με windows pc θα είναι κίνηση μάτ

Σπύρος

Σχεδιαστικά, μπροστά, φέρνει σε HTC.

AngelsVenom

Το War Thunder που κολλάει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games NVIDIA NVIDIA Shield Nvidia Shield Tablet

Nvidia: Προσπαθεί να «παίξει μπάλα» στη βιομηχανία του gaming με νέα παιχνίδια κάθε εβδομάδα

Η Nvidia θέλει να «παίξει μπάλα» στη βιομηχανία του gaming και λέει ότι θα προσφέρει νέα παιχνίδια κάθε εβδομάδα στην υπηρεσία GeForce Now.

Gear NVIDIA NVIDIA Shield

Nvidia Shield TV: Θα έχει κυλινδρικό σχεδιασμό και τρίγωνο τηλεχειριστήριο

Το Nvidia Shield TV εμφανίστηκε στο Amazon με Nvidia Tegra X1+, 8GB επεκτάσιμο μέσω microSD αποθηκευτικό χώρο, και τιμή 135 ευρώ.

Gear NVIDIA NVIDIA Shield

Nvidia Shield TV: Λαμβάνει την τέταρτη ενημέρωση βασικής έκδοσης του Android

Η Nvidia ανακοίνωσε το Shield Experience Upgrade 8.0 για το Nvidia Shield TV, με άλλα λόγια το tv box αναβαθμίζεται στο Android 9 Pie.

Smartphones NVIDIA NVIDIA Shield

Nvidia Shield TV: Θα έχει Bluetooth, WiFi και τον αναβαθμισμένο Tegra X1;

Για πρώτη φορά έχουμε στα χέρια μας απτά στοιχεία για το επερχόμενο Nvidia Shield TV, το οποίο πέρασε από την FCC με κωδικό όνομα P3430.