Panasonic Toughpad FZ-M1, 7ιντσο rugged tablet με Intel Core i5 Pro και Windows 8.1 Pro

Η Panasonic ανακοίνωσε το πρώτο “fanless” tablet με 7 ίντσες οθόνη που βασίζεται σε 4ης γενιάς Intel Core i5 vPro επεξεργαστή με Windows 8.1 Pro λειτουργικό σύστημα. Η αγορά των συγκεκριμένων tablets είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, και η Panasonic συνδύασε την φορητότητα και την ευελιξία με ανθεκτική, business-oriented σχεδίαση.

Το Panasonic Toughpad FZ-M1 βασίζεται στην πλατφόρμα x86 της Intel και στον επεξεργαστή Intel Core i5-4302Y, ο οποίος έχει TDP στα 4.5W κρατώντας το θερμικό φορτίο στο ελάχιστο. Συνοδεύεται από 4GB RAM (8GB προαιρετικά) και 128GB αποθηκευτικού χώρου (256GB προαιρετικά). Η εταιρεία θα προσφέρει και μία “ελαφρύτερη” από άποψη ισχύος έκδοση, με επεξεργαστή Intel Celeron και λειτουργικό σύστημα Windows 8.1.

Το βάρος του Panasonic Toughpad FZ-M1, είναι 541 γραμμάρια ενώ το πάχος του 18 χιλιοστά εξαιτίας της rugged σχεδίασης. Μπορεί να εξοπλιστεί με δυνατότητες 4G και GPS. Οι ενσωματωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και δικτύωσης περιλαμβάνουν mini-Serial θύρα, LAN, NFC, Smartcard reader, Barcode reader (1D/2D), RFID (UHF) και μπαταρία με δυνατότητα how-swap ενώ standard είναι οι υποδοχές microSD, microSIM, headphone jack και USB 3.0 πλήρους μεγέθους.

Η οθόνη 7 ιντσών υποστηρίζει ανάλυση 1280 x 800 pixels. Το ανθεκτικό (MIL-STD-810G) σε πτώσεις από ενάμιση μέτρο, αδιάβροχο tablet της Panasonic θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο με τιμή 1424 ευρώ.

Panasonic Toughpad FZ-M1, Panasonic Toughpad FZ-M1, 7ιντσο rugged tablet με Intel Core i5 Pro και Windows 8.1 ProPanasonic Toughpad FZ-M1, Panasonic Toughpad FZ-M1, 7ιντσο rugged tablet με Intel Core i5 Pro και Windows 8.1 ProPanasonic Toughpad FZ-M1, Panasonic Toughpad FZ-M1, 7ιντσο rugged tablet με Intel Core i5 Pro και Windows 8.1 Pro

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ahilleas

Ειναι του πανασχημου το ατιμο.. καλο ειναι που δεν ζεστενεται δε σπαει δε διαβρεχεται.. αλλα δεν ειναι και κομψοτεχνημα.. ακομα και για επαγγελματικη χρηση δεν πιστευω να τσουλησει πολυ, τουλαχιστον στη δικια μας αγορα

αντ

1500? Xaxa ipad air με otterbox και οκ.

Τελης Μπατακης

@αντ αν το ipad ειχε i5 θα ήθελες στεγαστικό για να το πάρεις!
Εδώ μιλάμε για ολοκληρωμένο pc μην το συγκρίνεις με gadgetακια μόνο και μόνο για να πεις κάτι αρνητικό, ναι ΟΚ είναι ακριβό αλλά είναι και για συγκεκριμένο target group

Ορεστης

Τελης Μπατακης, εγραψες…

cmvrgr

super για όποιον το χρειάζεται αλλά δε καταλαβαίνω γιατί δεν βάλανε 8″ που είναι το minimum για άνεση στα μάτια για πολύωρη χρήση.

Thanos V

Με τέτοιου είδους μηχανήματα μου έρχονται εικόνες από την επόμενη δεκαετία,όπου μία οικογένεια που θέλει να χτίσει ένα καινούργιο σπίτι,πάει με τον πολιτικό μηχανικό στο οικόπεδό τους στην συνέχεια αυτός στήνει προβολείς ολογραμμάτων στα κατάλληλα σημεία και μόνο με ένα tablet στο χέρι κάνουν μία βόλτα στο οικόπεδο και σχεδιάζουν μαζί το σπίτι…….
(εγώ τουλάχιστον έτσι θα ήθελα να το κάνω..)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.