Polaroid 7ιντσο Android tablet με 100 δολάρια και τα έξοδα μεταφοράς σου… δικά σου!

Πως το είπες αυτό; 7ιντσο Android tablet της Polaroid με επεξεργαστή μονοπύρηνο Cortex-A8 1GHz, μνήμη RAM 512MB, Android Ice Cream Sandwich και τιμή 99.99 δολάρια Αμερικής; (75 ευρώ!). Ναι καλά το διάβασες μόνο που θα σε στεναχωρήσω λέγοντας ότι είναι τιμή που ισχύει μέχρι άυριο Σάββατο και εφόσον πεταχτείς μέχρι την Αμερική.

Όπως και να έχει, η αρχική τιμή που δίνει το αμερικάνικο κατάστημα BigLots (link) είναι 129.99 δολάρια Αμερική κάτι που το κάνει ιδιαίτερα οικονομικό αλλά και πάλι έχει τα έξοδα για τα αεροπορικά εισητήρια…!

Θέλεις να ακούσεις και ένα περίεργο, αν και είναι Polaroid, το tablet δεν έχει κάμερα!!

, Polaroid 7ιντσο Android tablet με 100 δολάρια και τα έξοδα μεταφοράς σου… δικά σου!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πασχαλης

δεν κακοοοοοοοοοοοοοοο!

makis

Για δειτε και αυτο 😉 -> https://android-sale.com/ramos-w17pro-dual-core-android-tablet.html <- ψηνομαι πολυ να το παρω!!Γυρω στα 110-120 με τα μεταφορικα και το σαιτ αυτο ειναι πολυ αξιοπιστο (εχω διαβασει πολλες κριτικες)!!!τι λετε??

vangel161

Πήρα πριν από μια εβδομάδα Hyundai A7 με ότι ακριβώς έχει το Polaroid μαζί με τα έξοδα αποστολής από Κίνα 83€ και πιστέψτε αξίζει κάθε ένα από αυτά τα ευρώ

Giorgos

@makis Κοιτα εαν οντως εισαι σιγουρος για το site η συσκευη φαινεται παρα πολυ καλη. Δηλαδη αξιοπρεπεστατος επεξεργαστης, η μνημη στο 1gb και οχι στα 512mb οπως το παραπανω της polaroid (μεγαλο μειονεκτημα κατ’εμε), καλη οθονη κτλ κτλ. Νομιζω οτι “παραξιζει”!

makis

@giorgos και εγω ετσι νομιζω!!και ναι για το σαιτ ειμαι σιγουρος ειναι πολυ καλο και εχει και καλο τμημα εξυπηρετισης!!!

jimgian

Φίλε makis καλό φαίνεται αλλά υπάρχουν και στο site και αλλά καλύτερα!

Solon

Παιδιά καλά τα φτηνά κινέζικα αλλά καλό θα είναι να ξέρετε πως οι οθόνες τους σε πολλά από αυτά είναι πολύ χάλια. Ήμουν και εγώ κάτοχος ενός εξ αυτών. Μικρή φωτεινότητα και περιορισμένη γωνία θέασης, χαμηλή συχνότητα που κουράζει τά μάτια. Σαφώς και βελτιώνονται συνεχώς τα κινεζάκια αλλά όσον αφορά την ποιότητα της οθόνης παραμένει ρίσκο η αγορά τους´

Marios

Εγω περιμενω απο Κινα να μου ερθει το Eken t02. Με 70 ευρω κομπλε θα εχω ics στα χερια μου, κυριως για επαγγελματικη χρηση (email κλπ) οποτε δεν χρειαζομαι πολυτελειες. Κοιταξα και κατι καλυτερο οπως το ainol aurora (140 ευρω) αλλα για τη δουλεια που το ηθελα προτιμησα να κανω την αρχη στα κινεζικα με κατι απλουστερο και φθηνοτερο. Αν πετυχει η δοκιμη, θα ακολουθησουν και αλλοι κινεζοι για τα υπολοιπα μελη της οικογενειας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Εγώ έχω εδώ και 4 περίπου μήνες το ainol novo 7 basic με 120€ από το ebay και έξοδα αποστολής και αν και με χαλάει η ανάλυση της οθόνης έχω να πω πως είναι αρκετά καλό για την τιμή του και έκανα και την επίσημη αναβάθμιση σε 4.0.3 έχω και chrome browser.Βέβαια η αναβάθμιση ήταν στα κινέζικα οπότε πήγα με κάποιον τρόπο στις ρυθμίσεις και το άλλαξα,πέρασα και ένα ελληνικό πληκτρολόγιο και είμαι κομπλέ.

akis

δεν καλοοοοοοο!!! 😛

Dimitris

Πολυ καλή πρόταση για τα χρήματα του…😃😃😃

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.