Ξεκινά η παραγωγή του iPad των 12.9 ιντσών;

Φαίνεται πως υπάρχει η πιθανότητα να δούμε iPad 12.9 ιντσων μέσα στο νέο έτος, μιας και μέσα από έναν προμηθευτή οθονών της Apple, δόθηκε η πληροφορία στον ιστότοπο The Korea Times, πως η παραγωγή οθονών για, πιθανώς, ενός μεγαλύτερου iPad, είναι ήδη καθ’ οδόν. Η αναφορά σημειώνει πως μια οθόνη 12.9 ιντσων για το iPad, πιθανόν να έφτανε σε ανάλυση Ultra High Definition, δίνοντας όχι μόνο μια αρκετά μεγαλύτερη οθόνη αλλά και πολύ περισσότερα pixels από το τωρινό iPad Air των 9.7 ιντσων.

Είναι αλήθεια πως πληροφορίες για ένα μεγαλύτερο iPad προέκυψαν τον Ιούλιο, σύμφωνα με το The Wall Street Journal το οποίο είχε αναφέρει πως η Apple και οι προμηθευτές της έχουν ξεκινήσει τα τεστ για iPad και iPhone εφοδιασμένα με οθόνες μεγαλύτερου μεγέθους. Επιπλέον, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo από την εταιρεία KGI Securities, εκτιμά πως η Apple θα προχωρήσει στην παραγωγή του επόμενου iPad διατηρώντας τις διαστάσεις των 9.7 ιντσων αλλά αυξάνοντας στο 30%-40% την πυκνότητα των pixel στην οθόνη.

Το ότι η Apple, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, σχεδιάζει την παραγωγή ενός μεγαλύτερου iPad, δείχνει πιθανόν πρόθεση να προσφέρει iPad για να ικανοποιήσει τους χρήστες που επιθυμούν ένα tablet μεγάλου μεγέθους, για να καλύψει ακόμα και τους χρήστες που θεωρούν πως οι 9.7 ιντσες δεν τους είναι αρκετές. Φτάνει να δούμε το πόσο εύχρηστο θα είναι ένα tablet τέτοιου μεγέθους και κατά πόσο υπάρχει θέση στην αγορά για μια τέτοια συσκευή.

Εσείς θα προτιμούσατε ένα tablet τέτοιου μεγέθους από τα τωρινά που προσφέρει η συγκεκριμένη αγορά;

iPad, Ξεκινά η παραγωγή του iPad των 12.9 ιντσών;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jior999

Είδαν τα smartphones να μεγαλώνουν και ζήλεψαν τα tablets 🙂

Άντε με το καλό και iTable / Nexus 30 😛

Panos

Αν το συνολικό του μέγεθος και βάρος είναι σε λογικά πλαίσια γιατί όχι; Να έχει βέβαια και μία λογική τιμή…

Tassos

Μετα το Air ερχετai το Pro…

azriel84

Το πιο πιθανό είναι να απευθύνεται σε επαγγελματίες παρά στον πολύ λαό. Αν συνδυαστεί και με ένα cover/keyboard θα λύσει τα χέρια σε αρκετούς επαγγελματίες που θα ήθελαν μια UHD ανάλυση σε tablet.

Tassos

@azriel84
Πριν καιρο ειχε καταθεσει πατεντα η Apple σχετικα με το cover/keyboard…
https://9to5mac.com/2013/10/21/former-apple-developer-evangelist-apple-worked-on-surface-style-keyboard-for-ipad-could-announce-at-havent-covered-everything-event/

Panos.M

Εαν το στηριξει με πληρες λειτουργικο mac os θα ηταν instant buy απο πολλους επαγγελματιες νομιζω. Η ιστορια θα δειξει! λετε να το σημερινο air να ειναι το mini του αυριο ????? ωχ και το σημερινο mini το iμελλοντικο phone ????

Takis

Υπομονή για το XPERIA tablet z ultra σε μέγεθος τηλεόρασης

tiamat

το νεο ipad air ειναι καλο ταμπλετ αλλα ενα μεγαλο μειον του ομως ειναι το πολυ ξεπερασμενο ratio 4:3 στο οποιο επιμενει η apple.

οντας το νεο ipad στις 12,9 προεξοφλω οτι θα ακολουθησει την samsung στο 16:10 κατι που θα του προσδωσει μεγαλη βελτιωση!! ομως η apple εχει αποδειξει απειρες φορες οτι ειναι πολυ τσιγκουνα στις αναβαθμισεις του hardware που κανει οποτε το ultra high definition απλως ξεχαστε το!!!!! , 2560 x 1600 θα δωσει, οπως ηδη εχει κανει η samsung με το note 10.1 edition 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.