RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

To Project Fiona που μας έκρυβε η εταιρεία κατασκευής gaming αξεσουάρ RAZER αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για ένα tablet με επεξεργαστή Intel Core i7 Ivy Bridge και Windows 7 σχεδιασμένο για PC games! Αρκετά PC games που κυκλοφορούν ήδη είναι συμβατά με το Project Fiona (εμφανίζονται κάποια στο βίντεο που ακολουθεί) και η RAZER θα δώσει κίνητρα στα gaming studios για ακόμα περισσότερους τίτλους μελλοντικά.

Η τιμή του RAZER Project Fiona σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της κατασκευάστριας εταιρείας, θα κυμανθεί κάτω από τα 1000 δολάρια Αμερικής.

, RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

, RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

, RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

, RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

, RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

, RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

, RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μαρ.

Κάτω από 1000 δολάρια Αμερικής…Τί λέτε ρε παιδιά , που βρίσκεστε???LOL

Δημητρης

Με αυτή την τιμή θα πάει άπατο

bec

Εντάξει δε παιζει ενα ipad των 900 ευρω ή ενα ultrabook των 1000+ ευρώ να προσφέρουν περισσότερα και εκει πονταρει το project,θα εχει το νεο hd4000 τσιπάκι;

GiannisWST

Ελεγα καλο μεχρι που ειδα τιμη και το τιτλο coh…fail και παλι fail. Δε μπορω κανα σοβαρο gamer που να θελει να παιξει coh χωρις ποντικι…

kostas99

Φοβερό υβρίδιο! Σίγουρα θα δούμε πολλά τέτοια στο μέλλον αφού τα φορητα δεν θα αντέξουν κι άλλη γενιά. Προς το παρόν με τέτοια τιμή είναι απλησιαστο οπότε θα αρκεστουμε στο psvita.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.