Samsung Ice Cream tablet, Με οθόνη 11.6 ανάλυσης 2560×1600 pixels [φήμες]

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα BGR, η Samsung αναπτύσσει ένα Android 4.0 Ice Cream Sandwich tablet με οθόνη 11.6 ιντσών και “υπερβολική” ανάλυση 2560×1600 pixels με κάδρο 16:10! Το “tabletάκι” φημολογείται ότι θα ενσωματώνει τον διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5250 χρονισμένο στα 2GHz και αναμένεται να παρουσιαστει τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Για να δούμε…

, Samsung Ice Cream tablet, Με οθόνη 11.6 ανάλυσης 2560×1600 pixels [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike

Επιτελους κατι που πλησιαζει πολυ τα netbooks….

Ιωάννης Π.

Προσπερνάω το ipad που γράφει Samsung…
Αλλά πιστεύω οτι πάνω απο 10″ οθόνη χρειάζεται το δικό του πληκτρολόγιο/σταντ ή κάτι σαν το transformer και το slider.

Spyros

ερε μανουλα μου..!!! 1.66 ghz ειναι το λαπτοπ μου :Ρ

iwolf

Ιωάννη,μοντάζ είναι η φώτο ρε συ,κάνει μπαμ!

kostis

@Mike θεωρεις οτι τα νετμπουκ εχουν ισχυροτερα τεχνικα χαρακτηριστικα απο το φημολογουμενο της samsung? και σε αναλυση χανουν κατα κρατος και σε επεξεργαστικη ισχυ. Τωρα βεβαια το προβλημα ειναι οτι με αυτην την αναλυση και με αυτες τις ιντσες τα παντα θα ειναι ψειρες….εκει ειναι το προβλημα νομιζω….

fnsgr

Pointless… Ωραίο θα ήταν αλλά… για ποιό λόγο; 😛

vassilis

η φωτο αντικατοπτριζει απολυτα την πραγματικοτητα. τις επανηλημενα αποτυχημενες προσπαθειες δηλαδη της samsung να αντιγράψει την apple. πραγματικά με στενοχωρεί αυτό… 🙁

Mike

@kostis οχι φιλε απλα λεω οτι τα netbooks ηταν μια κατηγορια απο μονα τους..δεν ηθελες ουτε επεξεργαστικη ισχυ ουτε να παιζει τα τρελα προγραμματα…επαιρνες ενα μινιpc για να μπαινεις ιντερνετ και να κανεις και μια-δυο προχειρες δουλειες…εξαλλου και στα netbooks σου βγαινουν τα ματια για να δεις στην οθονη οποτε δεν νομιζω να ειναι θεμα αυτο..

Ρε παιδια ελεος η φωτο ειναι τυχαια δεν εχει καμια σχεση με το πως προκειται να ειναι το tablet…!!

Dalaboum

Φειλ αφου εχει το κουμπακι κατω που ειναι απο την Apple!! Εκτος αν θελει να την αντιγραψει.!!

Ιωάννης Π.

Πήρε διαστάσεις το θέμα της φωτογραφίας βλέπω, εγώ εκανα το σχόλιο για να πώ οτι είναι ακύρη τελείως οχι οτι θα βγεί έτσι το samsung.
Να πούμε βέβαια οτι ο Exynos 5250 είναι δύπλάσιας ισχύος απο τον δυπήρινο του Samsung galaxy S2. To chip είναι τύπου SoC (system on a chip) με μέγιστη υποστήριξη ανάλυσης 2560×1600.

Konstantinos

Άν τελικά βγεί, πιστέω οτι άνετα θα κάνουνε port τα windows 7-8. Ακου εκέι 2.Ghz διπηρηνος σε tablet… Έτσι όπως πάμε θα βγεί και mobile εκδοση της steam…

Somenone

Αυτο στην οικονα ειναι ipad, το samsung κειταζει αλλου για αλλου…
Πραγματικα ο μοντερ-γραφίστας δεν ειναι καθολου καλλιτέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.