Samsung: Κατέθεσε πατέντα για αναδιπλούμενο tablet

Η Samsung είναι γνωστή για το ενδιαφέρον που εκδηλώνει στην τεχνολογία εύκαμπτων συσκευών. Εκτός από τις κυρτές οθόνες, ο Κορεάτης κολοσσός έχει στα μελλοντικά του πλάνα την κυκλοφορία flexible smartphones και tablets. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που ακούμε εδώ και καιρό από την Samsung.

Πλέον όμως το ενδιαφέρον αναζωπυρώνεται, αφού το φως της δημοσιότητας είδε μια πατέντα που κατέθεσε η εταιρεία και αφορά ένα εύκαμπτο tablet.

Συγκεκριμένα, οι εικόνες δείχνουν ένα tablet με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και στήριγμα. Μάλλον η συσκευή για την οποία έχει καταθέσει την πατέντα η Samsung θα έχει μια οθόνη που θα μπορεί να διπλωθεί. Δυστυχώς, οι πληροφορίες είναι περιορισμένες στα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε από τις εικόνες. Το Αμερικάνικο Γραφείο Κατάθεσης Πατεντών δεν δημοσιεύει πληροφορίες που αφορούν τις πατέντες παρά μόνο φωτογραφίες και σχέδια αυτών.

Η πατέντα για το εύκαμπτο tablet με πληκτρολόγιο και στήριγμα κατατέθηκε στις 14 Ιουλίου 2015. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή θα μπορούσε να βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης, ή η Samsung να έχει εγκαταλείψει την ιδέα. Δυστυχώς, πολλές από τις πατέντες που έχουν δημοσιευθεί ανά τα χρόνια έχουν μείνει μόνο σε θεωρητικό στάδιο. Το σίγουρο είναι πως η Sammy πειραματίζεται με τα εύκαμπτα smartphones / tablets, άλλωστε το έχει δηλώσει κατά καιρούς (όπως προαναφέρθηκε).

Στο μέλλον θα μάθουμε αν η Samsung υλοποιήσει τελικά ένα αναδιπλούμενο tablet με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και στήριγμα. Μοιάζει για μια αρκετά αλλόκοτη και παράξενη συσκευή, αλλά το design μερικές φορές θυσιάζεται στον βωμό της διευκόλυνσης του χρήστη. Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως η Samsung έχει σκαρφιστεί πολλές φουτουριστικές πατέντες, άσχετα με το αν αυτές τελικά “πάρουν σάρκα και οστά” ή όχι.

, Samsung: Κατέθεσε πατέντα για αναδιπλούμενο tablet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Άντε με το καλό και αναδιπλούμενο πλυντήριο

ChristosT

Πατεντα ειπε…οχι αυριο.
Δες την apple ποσες υπεβαλλε και ποσες υλοποιηθηκαν.

Mary

Καλά γελάω απίστευτα με το γεγονός ότι με το να λες οτιδήποτε για την apple, πιστεύεις ότι θα με θίξεις προσωπικά! Μάλλον εσένα σου συμβαίνει και για αυτό σκέφτεσαι έτσι…

NZ

….μην ξεχάσει το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ!!!!

ChristosT

Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Δεν προσπαθώ να σε θίξω. Σου λέω τι πραγματικά συμβάινει.
Άλλο πατέντα άλλο υλοποίηση. Απλά πράγματα και κατανοητά.
Εσύ ξεκινάς το πρώτο σχόλιο σου τρολλάροντας μία εταιρεία με την μεγαλύτερη τεχνολογική πορεία και προσφορά στον κόσμο. Άντε και έβγαλε και αναδιπλούμενο πλυντήριο. Στο διατάυτα…θα ήταν κακό; Πρωτοποριακό σίγουρα. Εδώ άλλοι βγάζουν θύρα ακουστικών και κάνουν στην παρουσίαση λές και είδαν το Big Bang Explosion. Μπορεί να βγάλω άυριο και εγώ μία πατέντα αντι-βαρυτικού μηχανισμού. Λέμε…δεν σημαίνει οτι θα το κάνω και άυριο.
Απλά καταχωρώ την ιδέα μου. Πολύ μυγιάγγιχτη είσαι…
όταν σου την λένε οι άλλοι βγαίνεις εκτός εαυτού. Όταν καρφώνεις τους άλλους το θεωρείς προσωπική άποψη και γνώμη. Αποφάσισε…

Mary

Οποίος έχει την μύγα μυγιαζεται. Στα λόγια μου έρχεσαι, λες πολλά και ανούσια.
Όσο για το ποιος κράζει και το βαφτίζει γνώμη του ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Καληνύχτα και μην κάθεσαι όλη μέρα πάνω από το blog για να προλάβεις να την πεις σε όλους και να μας διαφημίσεις την Samsung. Get a life

NikosAr

Ενας μεγάλος έρωτας….εξελίσσεται ( τεχνολογικά …πάντα μιλώντας )…

Simon

+1 @ChristosT. Ο τρόπος που μιλάς @Mary είναι εριστικος και το λέω γιατί έχω δει και σχολια σου και σε άλλα ποστ. Εσύ το βαφτιζεις γνώμη ενώ όταν κάνει το ίδιο κάποιος άλλος τα γυρνάς. Τελος παντων. Γενικότερα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοι και οι μεν και δε. (Apple-Samsung κυριως)

DimKoul

Τόσο αρνητισμό από κάποιους απλά για μια πατέντα που δεν έχει υλοποιηθεί καν… Και που θα μπορούσε ας πούμε να καθορίσει την εξελικτική πορεία για την επόμενη 10ετια σε smartphones tablets κτλ…. Έλεος ρε παιδιά αμέσως ειρωνεία…. Λες και μας τρώει το ψωμί κάνετε κάποιοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.