Samsung Galaxy Note 10.1 [φήμες]

Είναι γνωστό ότι Galaxy S IIΙ και κάποιο special event της Samsung στη Βαρκελώνη δεν θα υπάρξει. Κανείς όμως δεν μπορεί να πιστέψει ότι φέτος η εταιρεία δεν θα αφήσει το στίγμα της με κάποια συσκευή. Σήμερα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ίσως παρουσιάσει ένα Galaxy Note με οθόνη 10.1 ίντσες. Μην με ρωτήσετε τίποτα άλλο, δεν γνωρίζω να σας απαντήσω. Μια πρόσκληση και ένα διαφημιστικό δημιούργησαν τον καπνό. Υπάρχει και φωτιά;

, Samsung Galaxy Note 10.1 [φήμες]


Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vaggelis1991

Γιατί 11.6 αφού λέει 10.1 ; :S

Antonis

Για να δουμε τι θα δουμε.

Solon

Τώρα μας άνοιξες την όρεξη!!!

michalis_mclaren

Τις 5.3 ίντσες τις χρησιμοποιείς άνετα όπου και αν πας.10 και πανω δεν βρίσκω λόγω ύπαρξης. Θα μπορούσε απλά να βγάλει galaxy tab HD που είχε τα δικαστικά θέματα. Κινητο σε 10+ ίντσες κανενας λογος. Ας βαλουν πενα στο tab.

TechviewGr (Iphonias)

Ταμπλέτα θα είναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.