Samsung Galaxy Note 10.1, Το φέρνει το Expansys με 535 ευρώ

Το Samsung Galaxy Note 10.1 ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και σήμερα ξεκινάει την καριέρα του στην αγορά με πρώτη τιμή τα 535 ευρώ. Το βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys και άμεσα διαθέσιμο. Το Galaxy Note 10.1 έχει οθόνη αφής 10.1 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels, διπύρηνο τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Μαζί έρχεται και το πενάκι S-Pen με τις μοναδικές λειτουργίες.

Δείτε το Samsung Galaxy Note 10.1 στο ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys εδώ.

Μην ξεχάσετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας με το hands-on video του Samsung Galaxy Note 10.1 από το TechblogTV.

, Samsung Galaxy Note 10.1, Το φέρνει το Expansys με 535 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άγγελος

στο gsmarena γιατι το δειχνει με 2γκιγκα ραμ και τετραπυρηνο; https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_10_1_n8000-4573.php

Παναγιώτης Λ.

Πολύ καλό αλλά προτιμώ το ipad……ειναι πολλά τα λεφτά σε σχέση με το ipad 2 430 ευρώ…….έχουν τις διαφορές τους καλές ή κακές ……..

Δημήτρης Μ.

Θέλω να ρωτήσω αν στην εφαρμογή S MEMO και τις αντίστοιχες που έχει το tablet γίνεται αναγνώριση ελληνικών χαρακτήρων χειρόγραφου ή αν αναγνωρίζει μόνο αγγλικούς; Ευχαριστώ. Επίσης γνωρίζετε πότε περίπου έρχεται στην ελλάδα και την τιμή που θα έχει εδω;

Anastasios

αν το Surface βγει πραγματικα οπως λενε οι φημες στα 199 δολαρια δεν θα αγορασει το Note ουτε ο προεδρος της Samsung 😀 Ακου 535! Ποσο κοροιδα νομιζουν ειμαστε?

azriel84

Χα και δεν παίρνω καλύτερα ένα Transformer Prime; Για σύγκριση με iPad ούτε λόγος…

Γιάννης

Αν έρχεται με 4x πυρήνες και 2gb Ram τότε η τιμή του είναι μια χαρά. Εγώ το περίμενα στα 650-700ευρώ. Μη ξεχνιόμαστε ότι η sam έχει κάνει τις δικές τις τροποποιήσεις στο λογισμικό με αρκετά apps αποκλειστικά για το note.

Προσωπικά τώρα δε θα το έπαιρνα λόγω λογισμικού (δε μου αρέσει το android) περιμένω όμως να δω το surface ή άμα βγάλει η apple ένα ipad mini.

Προβλέπω ότι η αγορά(κόσμος) βρίσκεται σε αναμονή για να δει τι θα γίνει με τη microsoft και apple.

Tasos Spanos

To Surface 800 λενε οτι θα κανει οχι 200. Microsoft ειναι πανακριβη 200 με τιποτα. Nexus 7 στα τοσο λιγα χρηματα.

Anastasios

@tasosspanos Το Engadget που εχει δεικτη αξιοπιστιας 94 ανεφερε την τιμη των 199. Μπορει να ειναι λαθος (και εγω το βρισκω απιστευτα χαμηλο) αλλα 800 ποιος διαολος ειπε? Πηγη?

Αντώνης Μαρίνος

Συμφωνώ με azriel84, με τα 530€ του Transformer παίρνεις 10″ IPS, 4+1 Tegra3, 1GB RAM, 16GB SSD, WiFi/BT/GPS/USB, 2 υποδοχές για κάρτες, πλήρες πληκτρολόγιο και το βασικότερο 18+ ώρες αυτονομίας!!! Αν στα ίδια λεφτά παίρνεις μόνο το tablet και με χειρότερα specs, τι μένει ? Μόνο το ταμπελάκι της μάρκας….

makis88

Δεν είναι παράλογο τα 200 για το surface με windows RT. Τα windows RT δεν θα τρέχουν το αχανές πλήθος εφαρμογών που τρέχουν τα windows χ86. Οπότε είναι λογικό η microsoft να θελήσει να τραβήξει κόσμο στα windowsRT για να καθιερωθούν και αυτά. Το surface με τον i5 θα είναι αρκετά ακριβότερο. Τώρα για το galaxy note 10.1 με αυτή την τιμή είναι για γέλια και φαίνεται άκομψη συσκευή. Το μόνο android tablet που θα έπαιρνα είναι το Nexus7 που είναι και φθηνό και πάει σφαίρα και θα παίρνει και αναβαθμίσεις στην ώρα του και όχι με καθηστέρηση κανα χρόνο και με το ζόρι.

Anastasios

@makis88 Αν αληθεψει η φημη τοτε η Microsoft θα το πουλαει στην τιμη κοστους ή και με ζημια (οπως λες σωστα για να εδραιωθει το RT). Επισης για να κοντραρει τη Google. Αν το Surface (RT) και το Nexus 7 εχουν την ιδια τιμη η Google θα τα βρει πολυ σκουρα (10 ιντσες vs 7 ιντσες)

Ανδρέας

Παιδιά η RAM του είναι DDR3 ή DDR2 ? Σα να μου φαίνεται ότι είναι DDR2 και ότι τα 2 γκίγκα είναι κίνηση εντυπωσιασμού περισσότερο.. Βάλε το pop up play και σκρόλαρε πάνω να κάτω να δεις πόσο σέρνεται…Αν φταίει το λογισμικό γι’αυτό τότε κλάφτα χαράλαμπε θα διορθωθεί μετά από κάνα 6μηνο. Έχουμε χορτάσει από τα μισο-ολοκληρωμένα λογισμικά σου samsung! Κάποια στιγμή θα πρέπει να λειτουργεί σωστά το προιόν σου από τη πρώτη στιγμή out of the box δεν νομίζεις??? 🙂 Πάντα φιλικά

MANOS

Με επαγγελματικές εφαρμογές snote – photoshop κλπ, με δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων και με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά καλή η τιμή του. Προσφέρει δυνατότητες που δεν τις έχει κανένα άλλο στην κατηγορία του, ειδικά το πενακι κάνει παπάδες. Αυτήν την στιγμή γράφω απο το iPad2 και δεν πιστεύω ότι μπορεί να συγκριθεί ούτε στο ελάχιστο μαζί του όπως αναφέρει ο @Παναγιωτης Λ. ακόμα και αν έχει 100€ λιγότερα…
Όπως έχω ξαναπεί θα περιμένω τα Win8 και μετά θα αποφασίσω πιο θα είναι ο αντικαταστατης του iPad.

μιχαλης

ρε παιδια συγνωμη μερικη τωρα συκρινεται το ipad με το Samsung Galaxy Note 10.1 δηλαδη ελεος για tablet μιλαμε και οχι για μια αποτυχεια που εβγαλε η apple ειναι σαν να συγκρινεται ferrari(Samsung Galaxy Note 10.1) η με ενα 50cc μηχανακη(ipad) τωρα θα με πειτε τι σχεσει εχει αυτο και ομως εχει γιατι το (Samsung Galaxy Note 10.1) τα εχει ολα οτι χρειαζεσαι ενω το (ipad) καθεσε και κοιτας το μενου μεχρι να περασει η ωρα σε αυτο το θεμα μιλαμε για tablet και οχι για (ipad) και βλακειες!!!!!ελεος πια ipad και ipad σιγα το tablet!!!!!!!!!!

Paschouelo

Τέλειο !!!! Μου αρέσει πολυυυυυ!!!!!!!

τασος

αυτη η ταμπλετα ειναι ενας πολυ ωραιως συνδιασμος ενος αναβαθμισμενου σε ram siii και ενος αναβαθμισμενου σε λειτουργιες galaxy note…εχει βγει για επαγγελματιες που θα τους βοηθησει στην δουλεια τους….παρολα αυτα εγω που εππαγγελματιας δεν ειμαι θα το παρω γιατι μου αρεσει αυτη η μιξη που εκανε η samsung….

τασος

μιχαλη εισαι μεγαλος!!!!! επιτελους! ενας με μυαλο! που την ειδατε την εξελιξη απο ipad2 σε ipad3?
το μονο που η apple αλλαξε ηταν η οθονη…..και ο χαζος καταναλωτης παει και δινει 500 ευρο για να παρει μονο μια πιο καλη οθονη!!! ειναι τρελα! οι κομπινες που κανει η apple για να παρει τα λεφτα του κοσμου!!!! α ναι….επιτελους μαθανε και το 1gb ram….

ΝΙΚΟΣ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ GALAXY NOTE 10.1 ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ??

ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ WIND 623 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.