Samsung Galaxy Note 10.1, Επίσημο hands-on video της ταμπλέτας

Το Samsung Galaxy Note 10.1 με την πολύ ενδιαφέρουσα χρήση του stylus έχει ξεκινήσει την εμπορική του κυκλοφορία στις ΗΠΑ και μας κάνει να αδημονούμε να το δούμε και στην ελληνική αγορά. Η Samsung κυκλοφόρησε ένα επίσημο hands-on video που δείχνει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του.

Είναι σίγουρο ότι αφότου δείτε το video θα θέλετε ακόμα περισσότερο να το πιάσετε στα χέρια σας. Αυτή η ταμπλέτα ανεβάζει πολύ τον πήχη στην κατηγορία της ταμπλέτας. Δείτε το και πείτε με ένα σχόλιο πώς σας φαίνεται η συσκευή.

Μην ξεχάσετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας με το hands-on video του Samsung Galaxy Note 10.1 από το TechblogTV.

, Samsung Galaxy Note 10.1, Επίσημο hands-on video της ταμπλέτας

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konb

Τα σπάει απλά!!
Τιμή ξέρουμε???

Φοβερή ταμπλέτα. Κώστα, αδημονούμε για το hands-on. Υ.Γ. Ποιον επεξεργαστή χρησιμοποιεί;

Tasos Spanos

Παπαδες κανει…

Κωνσταντίνος

Λογικά θα έχει Exynos αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος. Πάντως το tablet πετάει. Αλλά φανταστείτε την τιμή του όταν θα έρθει στην Ελλάδα. Τουλάχιστον 800€ το πρώτο τρίμηνο. Το iPad για να λέμε την αλήθεια το κάνει…

dimitris

499$ η εκδοση των 16gb, 599$ η εκδοση των 32gb

Andrew

Dimitris.Οι τιμες που ειπες ειναι για την Ελλαδα;

Andrew

Σορυ δεν ειδα το $

Solon

Μιλάμε ψάρωσα τελείως. Φοβερή συσκευή. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι αν κάποια από τα χαρακτηρηστικά που παρουσιάζει είναι αποκλειστικά του Note ή είναι μέρος των αναβαθμίσεων του Jealy Bean.

MANOS

Επιτέλους ένα Tablet που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, θα άλλαζα χαλαρά το iPad μου με αυτό αλλα θα περιμένω πρώτα να δω τις υλοποιήσεις με win8.
Μπορεί να μην έχει τα τρελα χαρακτηριστικά όπως FullHD οθόνη η τον Exynos5 που θα θέλαμε πολλοί αλλα είναι ένα πραγματικό εργαλείο.

Ante_geia

Καλα άντε γεια ειναι η ταμπλετε … Πραγματικά η Samsung τα τσακισε τα android … δεν φαίνεται καν ότι έχει Android ειναι σαν υπολογιστής … Απλά ειναι τούμπανο το ταμπλετ !!!

sosimple

Καλα, παιδιά μη βγάζετε τόσο απόλυτα συμπεράσματά απο ένα βίντεο. Προφανώς πρόκειται για την καλυτερη android ταμπλέτα σε hardware. Απο εκεί και περα,γ ια το ui που του εχει βαλει η samsung, πολλά σιτε έχουν γραψει αρνητικά. Σε ελάχιστες εφαρμογές δουλεύει αυτό που τις βαζεις στη μιση οθόνη. Στις περισσότερες (απο οσες δουλεύει) η μια εφαρμογή σέρνεται ή κολαει κλπ. Επίσης χωρίς jb το λειτουργικό δεν ειναι επίπεδου ipad ας εχει και 10 πυρήνες.
Sgs2 , εχω δεν ειμαι samsung hater, αντιθετως.. Με jb πιθανότατα θα γίνει η καλητερη android ταμπλετα. Και πάλι όμως δεν εχει ούτε την αναλυση του ipad, και κυρίως εφαρμογές υψηλής αναλυσης όπως αυτό.. Η τιμή επίσης ειναι μακράν ο ν1 αποτρεπτικός παράγοντάς.
Αυτά με το στιλο που δείχνει στο βίντεο, καλα ειναι αλλα δεν αγοράζει ταμπλέτα γι αυτό.
Θα βγάλουν και άλλες εταιρίες καλές ταμπλέτες φθηνότερες. Ασε που πρέπει να δουμε και τις win ταμπλέτες για να αποφασίσουμε.

Κωνσταντίνος

και τι είπαμε οτι κάνει το ipad?

sosimple

Ειναι ερώτηση αυτή τώρα; Και.δεν ειμαι ούτε υπερ της apple ούτε του ipad (δεν θα το πάρω), αλλα αμα δεν ξέρεις τι κανει, ρωτα το 70% της αγορας tablet που το εχει προτιμησει.

Ανέστης

Κωστα ποτε θα μας κανεις ενα hands on και εσυ?σε παρακαλω κανε ενα και εσυ γιατι με ενδιαφερει πολυ το καινουριο ταμπλετ της samsung.

Κώστας Βλαχάκης

Κάτι θα κανουμε, μέχρι τότε έχουμε αυτό https://techblog.gr/techtv/samsung-galaxy-note-10-1-hands-on-mwc-2012-69922 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.