Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

Έτσι γίνεται με τις πολυαναμενόμενες συσκευές… Προτού καν να κυκλοφορήσουν έχουν βγει όλα στη φόρα, τεχνολογικά χαρακτηριστικά, σχεδιαστικά στοιχεία, ακόμα και κανονικό unboxing σε ορισμένες περιπτώσεις όπως αυτή του Samsung Galaxy Note 10.1, που οι Κορεάτες του Brave Post μας δείχνουν αναλυτικά.

Πέρα από το unboxing αυτό καθ’εαυτό, εκείνο το στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί σε αυτή την πρώτη επαφή με τη συσκευή είναι ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4412 του Samsung Galaxy S III στα 1.4Ghz, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 2 GB. Μια χαρά!

Τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του μέσα από το unboxing αποκαλύπτουν εσωτερική μνήμη 16GB, micro SD slot, οθόνη 10.1 inch PLS, ανάλυση 1280 x 800, κάμερες μία 5 megapixels πίσω και μία 1.9 megapixels εμπρός, λήψη βίντεο 1080p, μπαταρία 7000mAh, συνδεσιμότητα HSPA+/Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth, GPS και λειτουργικό σύστημα Ice Cream Sandwich. Ένα ακόμα από τα στοιχεία που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι η ταμπλέτα αυτή θα λειτουργεί και ως τηλέφωνο.

, Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

, Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

, Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

, Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

, Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

, Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

, Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Με το Transformer Pad Infinity και το νέο iPad ήδη στην αγορά, περίμενα τουλάχιστον μια καλύτερη οθόνη. Κατά τ’άλλα, τούμπανο το tablet.

A, ναι…Δεν μοιάζει και στο iPad! Μπράβο Samsung, επιτέλους!

kostis

αν καταφερει και λαγκαρει και αυτο οπως και τις υπολοιπες android ταμπλετες της τοτε τις αξιζουν συγχαρητηρια της samsung….

azriel84

Δεν νομίζω με ICS πόσο μάλλον με JB που (λογικά) θα πάρει.

Γιώργος

Αν η ανάλυση ήταν FHD ή τουλάχιστον 1600 x 900 τότε θα βλεπόταν…Τέτοια ανάλυση θα έχει και το Nexus 7” με 200-250 ευρώ!Άντε γεια Samsung , εκτός αν κάνει κάτω από 500 με 3G … Στα 600 ευρώ δεν θα είναι μεγάλη επιτυχία πιστεύω(και θα ήταν αποτυχία αν είχε 1GB RAM)

spyros

Μέτα από την απόσυρση του Galaxy Tab 10.1 έπρεπε να κάνει την κίνηση της.

Γιωργος Αγριανιτης

Φοβερο tablet!
Μονο 1080 oθονη να ειχε θα ηταν κορυφαιο!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Εχει και υποδοχη για γραφιδα βλεπω !!! ΣΧΕΔΟΝ τέλειο !! Μονο η οθόνη ειναι για κλαματα.. Οταν αποφασισει να βάλει super amoled full hd οθόνη στα ταμλετ της η Samsung τότε μονο θα πω οτι ειναι τελεια..

Delas

ρε παιδιά είδατε??? ΈΧΕΙ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ IR(τηλεκοντρόλ για έλεγχο κάθε συσκευής!!!) μόνο τα 2 χιλιάρικα μου λείπουν…:p

Nick

Καλα τελειο.Νομιζω οτι ειναι ο αντικαταστατης του new iPad…Ελεος ομως αυτες η εταιριες ενω θελω να αγορασω το NEXUS 7 (οταν ερθει) μετα ανακινονεται το Huawei MediaPad 10 FHD και τωρα τοSamsung Galaxy Note 10.1 δεν ξερω πιο να αγορασω…

Νικος

μου αρεσει παρα πολυ που εχει στερεοφωνικα ηχεια και μαλιστα μπορστα αντι πισω! αυτο ειναι σουπερ! το μοναδικο πραγμα που με ενοχλει στο ipad μου…χαλια ηχειο και πισω. εχουν ακομα ψωμι τα android tablet για να γινουν σουπερ ανταγωνιστικα…σε κανα δυο χρονια που θα εχουν δυνατο app store τοτε θα αρχισουν να δειχνουν και αυτα τα δοντια τους (γρρρρρρρρρ :P)

olhol

Γιαυτό κάνουν “smartphone” (και σιγα τι κανουν) 400-500-600-700 ευρω (που παίρνεις λαπτοπ κανονικό που αναλογικά τι πρέπει να τα λέμε; genius; )
Επειδή υπάρχετε εσείς που ειναι η ταμπλέτα 10 ιντσες και θέλετε και 1080 ανάλυση που δεν την καταλαβαίνεις ουτε σε 32 ιντσες τηλεόραση. Παρολαυτα τη θέλετε. Και θα την παρετε. Και θα πληρώσετε και +200 ευρω για να μην καταλαβαίνετε διαφορά αλλα θαχετε να το λετε και να
κανετε μοστρα.

Θυματα

azriel84

Εσύ μπορείς να αγοράσεις tablet με ανάλυση 800×600. Εμείς θέλουμε HD και retina. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, οφθαλμίατρο και γρήγορα.

dimpep

Και να μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, μη τρελλαίνεστε κιόλας. Get a life! Μια χαρά είναι το τάμπλετ.

Συμφωνώ με τον olhol. Πόοοοοσες ταινίες πια θα δείτε, πόσο θα κουράσουν τα μάτια σας αυτές οι αναλύσεις; Μάλλον μου φαίνεται έχετε βιονικά μάτια και βλέπουν το πίξελ που εμείς οι κοινοί θνητοί τα βλέπουμε με μικροσκόπιο 😉

kostis

μερικοι ρε παιδια ειστε εκτος τοπου και χρονου…..
συγκρινετε το 7αρι nexus με το 10αρι note….
απευθυνονται σε διαφορετικους αγοραστες…..αλλη κατηγορια πως αλλιως να το πω???

TRolling Stone

παιδιά έχω πληροφορίες από “μέσα”…Θα δίνεται δώρο με την αγορά 2 SGS III

AN

ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμο Ελλάδα?

μάρκος xperia

πάντως εμένα μου αρέσει παρά πολύ. Και δεν νομίζω να λαγκαρει όπως λέτε. Χαλαρά αμα εχει καλή τιμή ( κάτι απίθανο για την Samsung ) θα το αγόραζα.

Solon

Περίμεναν amoled. Κρίμα!

_thodoris_

@ olhol
+1 από εμένα. απλά προσθέτουν niche χαρακτηριστικά στα προιόντα τα οποία αναβάζουν ταυτόχρονα:
– το κόστος της συσκευής κατά χ ευρώ
– την τιμή της συσκευής κατά 2,5χ ή 5χ ευρώ.
πρόκειται για μία τυπική στρατιγική διακριτικής τιμολόγησης. Πρέπει πάντως να πούμε πως είναι πολύ πιθανό να αποφέρει και μακροπρόθεσμα οφέλη στον καταναλωτή.

angelos

Καθήστε ρε παιδιά γιατί έχω μπερδεύτει. Άλλο αυτό και άλλο αυτό που έχει κάνει review o Kώστας ?

ΝΙΚΟΣ

ειμαι σε δειλημα μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο tablet αλλα θελω και το ps3.Τι μου προτεινετε να παρω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.