Samsung Galaxy Note 8.0, Κυκλοφόρησε στην Αγγλια με τιμή 400 ευρώ

Το Samsung Galaxy Note 8.0 (TechblogTV) ξεκίνησε να πωλείται στη Αγγλία με τιμή £339.99 (περίπου 400 ευρώ η έκδοση Wi-Fi only) και περιλαμβάνει οθόνη 8 ιντσών 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB και τρέχει Android 4.1.2 Jelly Bean. Από τη σειρά Note το 8άρι μοντέλα δεν θα μπορούσε παρά να χρησιμοποιεί πενάκι.

Samsung Galaxy Note 8.0, Samsung Galaxy Note 8.0, Κυκλοφόρησε στην Αγγλια με τιμή 400 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλας

Κώστα έχω την εντύπωση ότι οι 340 στερλίνες είναι γύρω στα 400 ευρώ.. Αρκετά καλή τιμή κατά τη γνώμη μου, αν και με λίγο χαμηλότερη θα χτυπούσε άνετα το ipad mini..

bakchr

Δηλαδή Ελλάδα θα έρθει πάνω από 500 ευρώ ??? Κρίμα…
Ψάχνω για ένα καλό 8ιντσο ταμπλετ και περίμενα να δω τιμή για το συγκεκριμένο. Με βλέπω να παίρνω ipad mini που έχει 200 ευρώ λιγότερο.

mike

Το iPad mini 16 WiFi στην Αγγλία κοστίζει 318 ευρώ και αυτή η ποιοτικότατη υπερκατασκευή μόλις 400; Στην Ελλάδα δηλαδή θα κοστίζει σχεδόν όσο το μεγάλο iPad;

Teo

Μέσα σε 3+1 μηνύματα(το ένα είναι του διαχειριστή) διάβασα τη λέξη iPad τρεις φορές σε άρθρο της Samsung..!

spyros

400 ευρω?ποθ πασ ρε καραμητρο tablet το οποιο ειναι ακριβοτερο απο το ipad ειναι λες και αυτοκτονει γιατι ο κοσμοσ στο tablet δεν κοιταει μονο spec αλλα και εφαρμογες,εγω ψαχνω να παρω αλλα με αυτες τις τιμες το ipad mini ειναι μονοδρομοσ

makis88

Όταν πρωτοείδα το ipad mini το μόνο που σκέφτηκα είναι “το θέλω” και το αγόρασα. Αυτό είναι μια άσχημη συσκευή που δεν ξεχωρίζει και δεν σε κάνει να θες να το αποκτήσεις… στα + οτι παίρνει τηλέφωνο στα – οτι έχει ακουστικό για να το βάλεις στο αυτί. ΄
Πιστεύω παρ όλα αυτά οτι θα έχει καλή εμπειρία χρήσης αλλά θα έπρεπε να ήταν φθηνότερο. Παίρνεις το nexus7 αν θες android με τα μισά λεφτά και σχόλασες!

tasos

περιμενω το super duper ταμπλετακι μου απο κινα(hyundai t7s) με παρομοια χαρακτηριστικα και 140 ευρω.αν θες κατι ποιοτικο πας σε ipad mini τοσο απλα.φανταστειτε κατι παιδια,η apple να κατεβαζε ολες τις συσκευες της κατα 200 δολλαρια σπαταλωντας λιγα απο τα 150 δις που εχει.αραγε θα υπηρχε κατι αλλο απο δαγκωμενα μηλα στον πλανητη?

makis88

@tasos έχεις κανα λινκ με το Hyundai σ’αυτή την τιμή?

WhiteFlameGR

Αγγλία 400, Ελλάδα 800…

tasos

Υπάρχουν πολλά sites.εγω το πήρα από dealsprime.κανε αναζητηση μέσα στο site και θα το βρεις

MANOS

@tasos το θέμα με την apple δεν ειναι μονο τα λεφτά, το λειτουργικό και τα ηλίθια κλείδωματα ειναι για τους περισσότερους μεγαλύτερο πρόβλημα…
Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα iPad αν δεν υπήρχε το JB

Konstantinos

Πηγα στα mediamarkt (Γερμανία) που μολις το εφεραν και ηταν λιγο απογοητευση για 400 ευρω(προσωπικη εκτιμηση) ενω το περιμενα πως κ πως, ειδικα οταν αντιληφθηκα οτι στο εκθεσιακο μοντελο η οθονη στο κεντρο δεν ανταποκρινοταν στο πενακι. αν δλδ τραβουσες γραμμες κοβονταν στη μεση ή αν εκανες διαφορες μουτζουρες στο κεντρο σχηματιζοταν μια τρυπα λογω αυτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.