Και επίσημα η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8.0

Μπορεί πριν λίγες ώρες η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8.0 να ήταν απλές φήμες, όμως η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει. Ο επικεφαλής της Samsung Mobile κ. JK Shin γνωστοποίησε πως το εν λόγω tablet είναι όντως υπαρκτό και θα ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί!) με το Samsung Galaxy S IV να αναμένεται σε ένα ξεχωριστό event αργότερα μέσα στο έτος.

Samsung Galaxy Note 8, Και επίσημα η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8.0

Ο Shin δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για το tablet, με τις έως τώρα φήμες να κάνουν λόγο για οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos χρονισμένο στο 1.6GHz, 2GB μνήμη RAM, κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixels, μπαταρία 4.600 mAh, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και εκδόσεις με χωρητικότητα 16GB και 32GB.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SammyJim

….μπρααααααβο, και μετα μιλανε για τους αλλους….Ολοκαινουργιο πραμα με ΓΕΛΙΑ μπαταρια?????να δω τι τετραπυρινο και τι 8ρα θα κρατησει με κατω απο 5000 miliaber….μετα το 7.7 μονο Απογοητευση τα ταμπλετ της….κριμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.