Samsung Galaxy Tab 10.1 hands-on HD video, Απόλαυση

Στα 11 ολόκληρα και χορταστικά λεπτά βίντεο ποιότητας HD που ακολουθούν μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το αναμενόμενο tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 με Android 3.0 Honeycomb. Αν βαρεθήκατε τα κακής ποιότητας και θορυβώδη hands-on από την περασμένη έκθεση MWC 2011, απολαύστε εδώ τις ικανότητες του Tab 10.1 στους δρόμους της Γαλλίας.

Μόλις σβήσετε τη δίψα σας για το Samsung Galaxy Tab 10.1, συνεχίστε με το
Full HD hands-on video του Techblog στο Motorola Xoom.

, Samsung Galaxy Tab 10.1 hands-on HD video, Απόλαυση
, Samsung Galaxy Tab 10.1 hands-on HD video, Απόλαυση
, Samsung Galaxy Tab 10.1 hands-on HD video, Απόλαυση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasiliskok

Αν και είμαι κάτοχος του iPad το samsung απλά απίστευτο!!!!!!!!

Panagiotis G.

Πολύ καλό αν και πιστεύω της Motorola είναι καλύτερο. Τώρα τελευταία τα προϊόντα της Samsung έχουνε κάποια θεματάκια. Πάντως η wide οθόνη στα honeycomb tablets τα σπάει. Πολύ καλύτερη απόλαυση ταινιών από ότι στην οθόνη του iPad . Πάντως κορυφή αυτό στην τουαλέτα. Πάρτε το παντού. χα χα χα

Γιώργος

To tablet που θέλω να πάρω κάποια στιγμή είναι αυτό.Αν δεν ήταν απαγορευτική η τιμή του θα το αγόραζα άμεσα.Ελπίζω με τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει με τα υπόλοιπα μηχανάκια , να πέσει η τιμούλα του σύντομα.Πάντως είναι φοβερο!

Antonis

Πολυ καλυτερο απο το iPad2 και μεγαλυτερη οθονη για πιο ωραιο internet και καμερα 8 megapixels με flash.Αλλα ακριβο.Οντως αυτος στην τουαλετα τι εκανε με το tablet ε ?Εβλεπε πορνο και μ@*%$&!^(@) εεεε ?Και το ξεχασε κιολας.

Aris

αντε να ερθει………

Emmanuel

τελικά αυτό και το xoom παίρνουν εξωτερικούς usb σκληρούς δίσκους και φλασάκια;

Κώστας

Φαίνεται καλό αλλά ακριβό…

Ben

@Emmanuel
Παίρνει, αλλά αφού το κάνεις root. https://goo.gl/1Gwwj

Nikos

Δηλαδή σαν να λέμε κάτι χειρότερο απο jailbreak.Μαρέσει που πριν ένα χρόνο βρίζανε το ipad γιατί δεν είχε usb για φλασάκια.

nick

Ειναι απλά απίστευτο.
(έχει Τροκαντερό το Παρίσι?)

tomkar1

Απολαυση

enzo

@ Nikos
η ιδια η google λεει καντε root. σε οσους εχουμε εμπειρια απο unix-oειδη δεν κακοφαινεται καθολου να εχεις root δικαιωματα.χειροτερο απο jb δεν ειναι σε καμια περιπτωση. ημουν jailbroken 2 χρονια συναπτα και ξερω 😛
παρολα αυτα εχεις δικιο δεν επρεπε ο regular user να πρεπει να μπει στην διαδικασια αυτη. ας ελπισουμε σε update

Nikos

@enzo
Sυμφωνώ απόλυτα με την τελευταιά σου φράση.Απλός εκφράζω το παράπονό μου μιας και ένα χρόνο πριν η έλειψη usb συνδεσης σε μερικούς φανατικούς αντιπάλους φενόταν ένα τεράστιο μειονέκτημα .(ενοώ τους φανατικούς αντιπάλους του ipad και των πρώτων tablet).Είχε βουήξει ο τόπος πως ένα τέτοιο προιόν δεν θα μπορέσει να αντέξει στην αγορά και με τίποτα δεν θα μπορέσει να συναγωνιστέι τα netbook.Τελος πάντων τα πολλά λόγια είναι φτώχεια απλώς μερικοί μερικοί να τα βέπουν αυτά.(+ οτι τα android χρειάζονται εξωτερικό αντάπτορα και root δηλαδή ότι χρειαζόταν και το ipad πριν ένα χρόνο και γιαυτό το έπερναν με τις πέτρες)

angelos

Πάντως το video chat δεν δείχνει και τόσο καλό.

θα συμφωνησω με τον @angelo το video chat δεν δειχνει και τοσο καλο και στις διαστασεις το περναει μπαμ……δεν προλαβα να διαβασω….κατα τ αλλα φοβερο!!!

Νικος

Γνωρίζει κανείς αν το Honeycomb 3.0 διαθέτει ελληνικό virtual πληκτρολόγιο? H Vodafone στο site της αναφέρει για το Galaxy Tab 10.1 “Με την διάθεση της συσκευής δεν θα υποστηρίζεται το Ελληνικό μενού & πληκτρολόγιο. Σε μελλοντική αναβάθμιση αναμένεται η υποστήριξή τους”

Manos Fakotakis

Παιδια σε μια στιγμη στο βιντεο εκει που παιζει Angry Birds μετα δειχνει ενα παιχνιδι που μοιαζει με το World of Warcraft……Ξερει κανενας ποιο ειναι??

REDODIN7

@Manos Ειναι το Dungeon Defenders 🙂

Iakovos

ipad (1 και 2) και παλι ipad. δεν το αλλαζω με τιποτα.το φλας ειναι φτηνη δικαιολογια. ειναι πολυ καλο της σαμσουνγκ..αλλα…τοσα λεφτα…ελεος…

peter

Και παλι εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερο αυτο απο το iPad2

Diegito

Νομίζω οτι το προιόν είναι DOA !!!

* No HDMI
* Nο USB υποστήριξη (Proprietary)
* Νο SDHC κάρτα υποστήριξη
* και η τιμή ..μεγάλο το κόστος
* DLNA ???? για να στείλω εικόνα σε FULL HD TV????

Alex

Ωραίο το λογισμικό της Google, αλλά δεν θα αγόραζα ποτέ οποιοδήποτε tablet. Τί να το κάνεις το tablet, όταν έχεις το λάπτοπ σου και κάνεις την ίδια δουλειά με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.