Samsung Galaxy Tab 10.1, Θα κυκλοφορήσει κανονικά – δεν φοβάται το iPad 2

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Samsung ενδέχεται να αναδιαμορφώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του tablet Galaxy Tab 10.1 λαμβάνοντας καλύτερα υπόψιν της τον έντονο ανταγωνισμό αλλά και αξιολογώντας την ανακοίνωση και άμεση κυκλοφορία του iPad 2.

Η Samsung αρνείται τα δημοσιεύματα και αναφέρει ότι το Tab 10.1 θα κυκλοφορήσει όπως έχει αποφασιστεί. Το Samsung Galaxy Tab 10.1 ανανέμεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στα τέλη του μήνα από την Vodafone. Στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει ήδη οι προπαραγελίες από τη Vodafone Hellas.

, Samsung Galaxy Tab 10.1, Θα κυκλοφορήσει κανονικά – δεν φοβάται το iPad 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Ακόμη στα 799 ευρώ θα την έχουν την τιμή του? Το ότι θα κυκλοφορήσει και το ipad2 , το έχουν σκεφτεί καθόλου?
Με τέτοια τιμή , δεν υπάρχει μέλλον.

Σταμάτης

Για αρχή πρέπει να ακολουθήσουν μία επιθετική τιμολογιακή πολιτική, διότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να έχουν ένα κομμάτι από την πίτα και όχι το μέγιστο κέρδος. Ενώ το 2ο είναι να βγάζουν λιγότερα tablets τον χρόνο και να κάνουν περισσότερα updates software.

btw τον CEO της Samsung τον ακούμε συνέχεια…ή λέει μεγάλες μαλακίες ή τον έχουν βάλει στο μάτι και τον πιέζουν κάποιοι…

Marios

καλα ρε παιδια , ελεος τι επιθεση ειναι αυτη εναντια στην apple ? κριμα

marios

Δεν πάνε καλά ρε…

Εάν το iPad κάνει 500 κάτι Ευρώ, στην Ελλάδα τουλάχιστον το tablet της Samsung θα πατώσει!

σάκης

Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως στην τιμολογιακή πολιτική των συσκευών android… οι κατασκευαστές τους δεν έχουν έσοδα από τις εφαρμογές του market και τις διαφημίσεις, σε αντιδιαστολή με το ipad, το οποίο ελέγχει απόλυτα η apple και άρα μπορεί να έχει μια επιθετική τιμολογιακή πολιτική (ακόμα και να πουλήσει κάτω του κόστους), μιας και θα τα πάρει από τις εφαρμογές και τις διαφημίσεις. Κάτι τέτοιο μπορούν να κάνουν samsung, motorola και λοιπές και να ρίξουν το κόστος των συσκευών τους σε χαμηλά επίπεδα;

Alekos

@σάκης: ωραία… και;;; Γιατί να με νοιάξει εμένα τον καταναλωτή από που χάνει/κερδίζει μια εταιρία; Με τους Κινέζους που μπήκαν στο παιχνίδι φάνηκε πόσο είναι το περιθώριο κέρδους τους (έστω και στο περίπου) δεν τους λυπηθώ κιόλας ειδικά όταν μιλάμε για μία συσκευή (tablet) που είναι μόνο για το γούστο μας και τίποτα άλλο

Stamatis

@σακης: Απλός η apple έχει την δυνατότητα μεγαλύτερου κέρδους, δεν έχει ρίξει την τιμή της συσκευής επειδή έχει extra έσοδα. Η samsung(και η κάθε samsung) δεν έχουν από itunes/appstore έσοδα αλλά αυτό θα ήταν πρόβλημα εάν πουλούσε η apple σε τιμές κόστους (ή και χασούρας) και να έβγαζε μόνο από itunes/appstore, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, απλά η samsung δεν θέλει να ρίξει τις τιμές, δηλώνοντας εν μέρη ότι το δικό της προϊόν είναι 2ης κλάσης. Βλακεία της κατεμέ, αλλά τι να πεις…άμα πουλήσει γιατί να τις ρίξει? Άμα δεν πουλήσει τις ρίχνει μετά, δεν χάθηκε και ο κόσμος, η samsung δεν είχε ποτέ αυστηρή τιμολογιακή πολιτική σαν την apple…

Vasilis

Παιδιά μην συγκρίνεται Apple με Samsung, στο μόνο που κερδίζει η Apple είναι το design και τίποτα άλλο. Το galaxy tab είναι πολύ καλύτερο σε hardware απο το ipad 2. Αν θέλετε την γνώμη μου το κορυφαίο μηχανάκι θα είναι το καινούργιο tab των 8,7″ με 8,8χιλ πάχος κορυφαίο hardaware και όλα τα καλούδια. Για όσους όμως τους αρέσει το χρωματιστό καλυμματάκι και ο λεπτός σχεδιασμό πάρτε το ipad2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.