Samsung Galaxy Tab 10.1, Αυτό που θα κυκλοφορήσει [με τις βελτιώσεις]

Μια νέα βελτιωμένη έκδοση του Samsung Galaxy Tab 10.1 παρουσίασε σήμερα η Samsung η οποία έχει δεχθεί βελτιώσεις στα σημεία. Η νέα αυτή έκδοση που θα είναι και αυτή η οποία θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα έχει πιο λεπτό πάχος 8.6 χλστ. (10.9 χλστ η πρώτη έκδοση), βάρος 595 γρ. (599 γρ.) και νέο user interface TouchWiz 4.0 ειδικά σχεδιασμένο για το λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb.

Το βελτιωμένο Samsung Galaxy Tab 10.1 θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 8 Ιουνίου και σε οικονομικές εκδόσεις Wi-Fi only με 499 δολάρια Αμερική αυτό με τα 16GB και με 599 δολάρια αυτό με τα 32GB.

Άρα πλέον έχουμε ίδια τιμή με 499 δολάρια Αμερικής για iPad 2 16GB Wi-Fi, Samsung Galaxy Tab 10.1 16GB Wi-Fi, BlackBerry PlayBook 16GB Wi-Fi. Και ίδια τιμή 599 δολάρια Αμερικής για iPad 2 32GB Wi-Fi και Motorola Xoom 32GB Wi-Fi.

, Samsung Galaxy Tab 10.1, Αυτό που θα κυκλοφορήσει [με τις βελτιώσεις]
, Samsung Galaxy Tab 10.1, Αυτό που θα κυκλοφορήσει [με τις βελτιώσεις]
, Samsung Galaxy Tab 10.1, Αυτό που θα κυκλοφορήσει [με τις βελτιώσεις]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ManosXperia

εεε….λογικο να κατεβασει της τιμες η Samsung…..εδω ομως σιγα μην κατεβει !!! 🙁

panagiotis7

οτι ο κυκλος ζωης των προιοντων samsung ειναι γελοιος οπως και η υποστηριξη σε αυτους που αγοραζουν ειναι ανυπαρκτη το ηξερα,αλλα οτι θα εφτανε στο σημειο να αντικαταστησει συσκευη που παρουσιαστηκε πριν ενα μηνα για να την κανει λεπτοτερη δεν το φανταζομουν ποτε…φοβερη στρατηγικη και εμπαιγμος σε αυτους που προπαραγγελνουν η αγοραζουν νωρις

eclipse13

ε και? στην τελικη καλυτερο το εκανε….Δεν νομιζω να χαλαει κανεναν

psybill

@panagiotis7
αυτό μπορεί να την γελοιοποιεί λίγο σαν εταιρεία αλλά σε ένα σημείο μπορώ να το καταλάβω. παραδέχεται ότι είναι εκτός ανταγωνισμού και κυκλοφορεί κάτι βελτιωμένο. αυτό που δεν μπορώ όμως να χωνέψω με τίποτα είναι ότι το “original 10,1” (όπως αναφέρει κάποιο site) θα βγει στην αγορά από την vodafone. πόσοι είναι αυτοί που θα την πατήσουν άραγε λόγω άγνοιας??

επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μόνο το 8,9 θα έχει sd card slot και usb in/out

psybill

σου παραθέτω τι διάβασα στο engadget.
“As we said, the two 10.1 and 8.9 models we saw prior to the launch weren’t working units, but the hardware certainly seemed solid and way more polished than the original 10.1 that Samsung introduced back at MWC. Speaking of which, Samsung says it has no plans to bring that original version out in the US, but it will still hit Vodafone overseas. ”
https://www.engadget.com/2011/03/22/samsung-galaxy-tab-8-9-and-new-galaxy-tab-10-1-thinner-than-the

αν λέει ψέματα τότε είπα και εγώ. μακάρι να μην ισχύει γιατί είναι γελοίο!!!

panagiotis7

@psybill
αυτο με την παρολαυτα κυκλοφορια του “παλιου¨ galaxy tab 10.1 που εχει κανει hands on και το techblog με εβγαλε και μενα τελειως απο τα ρουχα μου.δηλαδη αυτοι που εχουν προπαραγγειλει τι πρεπει να κανουν?κανονικα θα πρεπει να ακυρωσει την κυκλοφορια του και να παραδωσει το καινουργιο μοντελο.

Aris

δηλ.να καταλαβω πλεον το μοντελο 10.1
αυτο θα ειναι??και οχι αυτο που ξεραμε μεχρι τωρα??

Panagiotis G.

έλα Αλέκο…… το Galaxy 10.1 με 3 MP Μόνο; που πήγανε τα υπόλοιπα 5 MP;
είπαμε να πέσει η τιμή όχι να το κουτσουρέψουμε κιόλας…. Motorola σου έρχομαι..

dr.Tzef

Φιλε Κωστα με αφορμη την ελευση των νεων ταμπλετων της samsung μηπως θα μπορουσες να μας ενημερωσεις σχετικα με κατι που παρατηρησα προσφατα σε διαφορα site…
Οπως μπορειτε να δειτε σε αυτο το link :
https://www.skroutz.gr/s/328771/Samsung-Galaxy-Tab-16GB-WiFi-only.html
φαινεται να κυκλοφορει μια εκδοση galaxy tab wifi που σε ορισμενα απο τα καταστηματα φαινεται να μην φερει 3G(sim) ενω σε αλλα παρουσιαζεται με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα με το γνωστο σε ολους μας Tab αλλα με 200€ λιγοτερα περιπου.Ηρθε τελικα αυτο που ελεγες το Γεναρη και στην Ελλαδα?
https://techblog.gr/tablet/samsung-galaxy-tab-wi-fi-only-9493/

Χάρης

Κώστα έλεγες ότι ένα μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, αυτό των 8.6 mm. Για ξαναδές ..

https://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Tablets/Samsung-Galaxy-Tab-10-1-GT-P7100MSAVGR.htm

zak91

Μπορεί η Samsung να κάνει τις κινήσεις που κάνει (ποτέ δε τη συμπάθησα σαν εταιρία,πάντα προτιμούσα την LG), αλλά απ’ όσα reviews έχω δει πιστεύω πως το galaxy tab 10.1 είναι πάρα πολύ καλό (δεύτερο κατά τη γνώμη μου μετά το xoom με μικρή διαφορά). Δεν έχω καταλάβει όμως αν μπορεί να πάρει κάρτα sim.To Πλαίσιο που το έχει στο site του, μιλάει για για HSPA+ ( https://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Tablets/Samsung-Galaxy-Tab-10-1-GT-P7100MSAVGR.htm ). Τι σημαίνει αυτό;

zak91

Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση! Μ’ αρέσει πολύ η ιδέα του τάμπλετ αλλά αν είναι να χρειάζεσαι wi-fi για ίντερνετ θα προτιμούσα να πάρω ένα καλό smartphone μ’ αυτά τα λεφτά.

gsot

Δηλαδή, αυτό που πουλάει ήδη η VF στα 589 ευρώ πιο είναι; το “παλιό” ή το καινούριο;;
οι photos που έχει είναι του παλιού πάντως και από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν λέει και πολλά…
any ideas?
https://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42246.action?config=2

zak91

@gsot
Ναι αυτό που κυκλοφορεί τώρα Ελλάδα είναι το ”παλιό” ή ”χοντρό” όπως θες το λες…Ουσιαστικές διαφορές δεν νομίζω ότι έχουν εκτός πάχους και στην κύρια κάμερα.Εγώ προτιμώ το ”παλιό” το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω μεσα στον ιούνιο

gsot

@zak91
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. ξέρεις μήπως που μπορώ να βρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 2 μοντέλων για να κάνω μια σύγκριση; η vf σε αυτά είναι άχρηστη…πουλάει κάτι πoυ κάνει 600 ευρώ και σου δίνει πληροφορίες λες και θα το πάρεις τζάμπα…(π.χ. surround ηχεία, εντάξει καλό είναι, αλλά δεν είναι το πρώτο κριτήριο για να αγοράσεις tablet…)

νομίζω ότι το μοντέλο που πουλάει η vf δεν είναι μόνο wifi σωστά; επίσης είναι το 32gb ή το 16gb?
έχει επέκταση μνήμης? έχει hdmi? τόσα ερωτήματα 🙂

zak91

https://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-tab-10-1-official-tegra-2-honeycomb-dual-camer/ για το ”παλιό”. Για το άλλο δύσκολα θα βρεις μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Όχι δεν είναι μόνο wi-fi. Δέχεται κάρτα σιμ και είναι με 16gb. Δεν έχει όμως επέκταση μνήμης.Τώρα για hdmi…από τα specs δεν έχει. Αλλά…κάπου είχα δει ότι ίσως βγάλει η samsung δικό της καλώδιο hdmi που να συνδέεται με την ειδική θύρα που έχει το τάμπλετ. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.