Samsung Galaxy Tab 10.1 slim, Στο Γερμανό με 600 ευρώ

Ξεκίνησε η διάθεση και στην ελληνική αγορά του αναβαθμισμένου μοντέλου tablet Samsung Galaxy Tab 10.1. Όχι δεν είναι το μοντέλο 10.1v που έφερνε η Vodafone, αυτό εδώ είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ αλλά με μικρότερη κάμερα. Είναι 16GB 3G με το λευκό πίσω κάλυμα και βρήκαμε στα καταστήματα Γερμανός με 599.90 ευρώ.

, Samsung Galaxy Tab 10.1 slim, Στο Γερμανό με 600 ευρώ

Samsung Galaxy Tab 10.1
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.1 Honeycomb
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2 Dual-Core 1GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 10.1 ίντσες, 1280×800 pixels, Gorilla Glass,
Κάμερα: 3.15 Megapixels, HD video 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB
Μπαταρία: 7000 mAh
Διαστάσεις: 256.7×175.3×8.6 χλστ.
Βάρος: 565 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος

Η vodafone το φέρνει εδώ και λίγο καιρό στα 589….

sakiss (DJTaurus)

Tσαμπα πραμα ο γερμανος οπως πάντα….υπομονη μολις βγουν τα windows 8 tablet τα android tablet θα πέσουν όλα τουλάχιστον 100 ευρώ.

Κώστας

Και το Πλαίσιο το έχει (κάνα μήνα τουλάχιστον) https://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Tablets-iPAD/Samsung-Galaxy-Tablet-10-1-P7500-White-GT-P7500UWDEUR.htm

Giannis Xania

Όπως πάντα μια πολύ καλή ευκαιρία στο Γερμανό…. Δεσμεύεσαι για 2 χρόνια, δίνεις 960 ευρώ μόνο για τα πάγια για να σου κάνει έκπτωση περίπου 200 ευρώ. Τέλεια, θα τρέξω να προλάβω…

Xaris

αυτο ή το ipad 2 τι μου προτεινετε?

Nikos

kai sto simplyelectronics to exei 519 kai de xreiazetai na kaneis k 24 mines symvolaia .

Nikos

Συγνώμη , από βιασύνη .

ΣΠΥΡΟΣ

παντου το εχουνε το samsung galaxy ta 10.1 slim. plaisio,kotsovolos,multirama,bublic. το φερνου εδω και πολες μερες…

Solon

16Gb και χωρίς κάρτα microSD θα έδινα μόνο για κινέζικο στα 150 ευρώ. Να πληρώσω κοντά 600 ευρώ και να έχω τόσο λίγη μνήμη είναι επιεικώς απαράδεκτο.

manolis Tsagkarakis

600 ευρώ??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!

ΥΓ. χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!

μήπως λέω μήπως το έχει παρακάνει στη τιμολόγηση η Samsung???? και δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα μας που δύσκολα θα επιλέξει κάποιος ένα tablet πάνω από 500 ευρώ και δεν θα είναι με το μηλαράκι στη πίσω πλευρά…

360kias

galaxy tab 10.1 εννοειται πολυ ανοτερο απο ipad 2

Argiris

Καποτε η τιμη για προιοντα απο κορεα και ταιβαν ηταν οπως ειναι σημερα τα κινεζικα.Πρεπει καποιος να τους τρομαξει.Π.Χ. Amazon fire, web os με tegra 3, ips οθονη, 2 καμερες,3g,usb full.Τσιγγουνια πουθενα.Τιμη 300, αντε και κατι ευρω.Και ας τους να πουλανε 600 και 700 euro.Fire kai nook μπορουν.

Nasos K

Ρε παιδιά ψάχνω να το αγοράσω και δεν το έχει καμία από τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών Λέτε να μην ξαναφέρει η Samsung Ελλάς;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A9 και Tab A9+ κυκλοφορούν παγκόσμια

Ξεκίνησε επίσημα η παγκόσμια κυκλοφορία των Galaxy Tab A9 και Galaxy Tab A9+ που έρχονται με ελαφρύ σώμα, απλή σχεδίαση και ελκυστικές τιμές.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Samsung, εκτός από το Galaxy S23 FE, παρουσίασε και άλλα προϊόντα της σειράς Fan Edition, το Galaxy Tab S9 FE και τα Galaxy Buds FE.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A9 & Tab S9 FE στo Google Play Console

Tα επερχόμενα budget tablet της Samsung, Galaxy Tab A9 και Tab S9 FE, έκαναν την εμφάνιση τους στη βάση δεδομένων Google Play Console.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE: Διέρρευσε η τιμή

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα tablet Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+, με τις τιμές τους να διαρρέουν στο διαδίκτυο.