Samsung Galaxy Tab 4 10.1, Φωτογραφίες από τον @evleaks

Λίγες μόνο ημέρες μετά την εμφάνιση των πρώτων φωτογραφιών του Samsung Galaxy Tab 4 7.0, ο γνωστός @evleaks επιστρέφει να μας παρουσιάζει leaked images του Galaxy Tab 4 10.1. Το νέο tablet της Samsung θα έχει οθόνη 10.1 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 800 pixels, ενώ πρόκειται να γίνει διαθέσιμο σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Galaxy Tab 4 10.1 θα τρέχει Android 4.4 KitKat, χρησιμοποιώντας τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 στα 1.2GHz, 1.5GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη. Ακόμα, η μπροστινή του κάμερα θα είναι 1.2MP, ενώ η πίσω 3MP. Καθώς τα χαρακτηριστικά δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, θεωρείται πιθανό η Samsung να ορίσει μία σχετικα χαμηλή τιμή για το μοντέλο.

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα της σειράς Galaxy Tab 4, η οποία θα περιλαμβάνει και ένα 8ιντσο μοντέλο. Σύμφωνα με τις φήμες όμως, η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει την σειρά στις 24 Απριλίου, την ημερομηνία δηλαδή που αναγράφεται πάνω στην οθόνη των συσκευών στις leaked images.

, Samsung Galaxy Tab 4 10.1, Φωτογραφίες από τον @evleaks, Samsung Galaxy Tab 4 10.1, Φωτογραφίες από τον @evleaks

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ανάλυση 1280χ800;!!! Τι στιγμή που οι κινέζοι βγάζουν 10άρες ταμπλέτες με 1920χ1080 και τιμή 180-200€; Καλή τύχη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

nikos

Πραγματικά από τη σειρά galaxy tab το μόνο που αξίζει ειναι το 8.0 inches είναι καλύτερο απο το 10.1 inches αλλά και πιο φτηνό

theo

πραγματικά βαρέθηκα να βλέπω συσκευές να βγαίνουν με snadragon 400 φέτος. εν έτη 2014 ξεχάσαμε τελέιως τον snapdragon 600 και ton snapdragon s4 pro. χάθηκε ο κόσμος να βγάλουν ένα καινούριο mid-range tablet με αυτους τους επεξεργαστές που έινια πλέον 2 χρονών? η μήπως θέλουν να υπάρχει το τεράστιο χάσμα μεταξί mid-range και high-spec για να ωθούν τον κόσμο στα ακριβά?

όσο για το resolution που αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω έιναι ο μόνος τρόπος να έχεις ένα tablet με τον επεξεργαστή αυτό και να πέζει και κανένα παιχνίδι. η adreno 203 δεν λεέι και πολλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.