Νέο Samsung Galaxy Tab με 7άρα οθόνη Super AMOLED

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νέου Samsung Galaxy Tab με οθόνη 7 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 1200×600 pixels. Εμφανίστηκε στο booth της Samsung και συγκεκριμένα στην έκθεση FDP 2010 που ανοίγει τις πύλες της αύριο στην Ιαπωνία. Μην βιάζεστε όμως, το νέο Galaxy Tab δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το νέο έτος.

Γιατί δεν το έβγαζαν έτσι από την αρχή;

, Νέο Samsung Galaxy Tab με 7άρα οθόνη Super AMOLED

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Ετοιμάζουν και με 10.1άρα για το 2011
https://goo.gl/ZQGfp

Kostas

μετα λετε την Apple… ακομα δεν βγηκε, μας δειχνουν το καινουριο!

Nikos

ειναι τραγικο…τι να πεις τωρα σε αυτους που αγορασαν το ηδη υπαρχων?Απογοητευση για Samsung απλα

Nikolas

Δε νομίζω οτι ήταν και πολύ έξυπνο από μέρους τους που έκαναν τέτοια ανακοίνωση. Ήμουν και γω έτοιμος να το πάρω, αλλά τώρα θέλει πολύ σκέψη, μια και δε γνωρίζουμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

panos

αμα ο ανθρωπος ειναι απατεωνας…….απογοητευση απλα για τη samsung

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Είναι πολύ Μ..λακες…Τζάμπα το αόρασα δηλάδή…ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ…Συγνώμη για την έκφραση αλλά ΕΛΕΟΣ…

Fadasma

Το οτι δώσατε 700€ για κάτι που υπάρχει και με 350€ δεν σας πείραξε δηλαδή;

giannis

Κώστα μιλάμε για τη μόνη διαφορά απο το τωρινό μοντέλο?Κατα τα άλλα τα ίδια απλά αποφάσισαν αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει απο την αρχή και να του βάλουν super amoled?(η οποία θα είναι σίγουρα απίστευτη σε τόσες ίντσες)

Απο κεί και πέρα παιδιά συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Κώστα.Όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι σκεφτόμαστε πολύ πρίν.Αν το χρειαζόμαστε και θα το χρησιμοποιήσουμε και όχι απλά να κάνουμε το κέφι μας(εκτός αν μας περισσεύουν)-κάνουμε έρευνα αγοράς και κοιτάμε στα λεφτά που θέλουμε να διαθέσουμε(και όχι γενικά τί κυκλοφορεί) τί υπάρχει και μας προσφέρει τα περισσότερα μακριά απο “κολλήματα” και αφού το σκεφτούμε καλά και δούμε ότι μας χρειάζεται και μας κάνει το παίρνουμε.
Τότε είναι σίγουρο οτι δεν θα το μετανιώσουμε γιατί θα καλύπτει την ανάγκη που θέλαμε και δεν θα πούμε εκανα λάθος επιλογή.
Τώρα για το ότι οι εταιρείες βγάζουν συνεχώς καινούργια αυτή είναι η δουλειά τους.

Ευτυχώς(για μένα) ή δυστυχώς η τεχνολογία προχωράει πολύ γρήγορα!

konstantinos

Κοιτάξτε… Εμένα δεν θα με ενδιέφερε τοσο πολύ η AMOLED οθόνη αλλα η οθόνη του που απο πλευράς αφης είναι χάλια … Και αν οχι χάλια τοτε θα έλεγα οτι δεν είναι τοσο καλη οσο του iPad ! Δηλ. η οθόνη του εχει καποια προβληματάκια που οπωσδηποτε θα μπορούσαν να διορθωθουν απο την SAMSUNG… Και κατα τη γνωμη μου θα έλεγα ειναι υποχρεωτικο να διορθωθουν !!!

Θανάσης

Μα όσοι το αγόρασαν το αγόρασαν για αυτό που είνια. Τι πάει να πεί “αίσχος” κτλ?

απλά όσοι το αγόρασαν για να κάνουν μόυρη φοβούνται μπας και κάποιος σύντομα γίνει πιο μουράτος!

Ε κρίμα για εσάς τους μουράτους καθώς οι συσκευές αγοράζονται για αυτό που είναι σήμερα ΄και όχι για επίδειξη σε σχέση με μελλοντικά μοντέλα

tom not

Ειλικρινα εχω βαρεθει να ακουω γρηγορες αντιδρασεις του τυπου αισχος,ειναι μ..κες κτλ οι οποιες πολυ απλα δε στεκουν.Αν ειναι ετσι δε παρω το galaxy tab θα περιμενω να ερθει το μοντελο με τη super amoled οθονη,αλλα τοτε θα ανακοινωθει και το ipad 2 οποτε ας περιμενω λιγο και μετα το ipad 2 θα ανακοινωθει και το galaxy 2 με περισσοτερα χαρακτηριστικα οποτε ας περιμενω κι αλλο.Και θα ‘μαι συνεχως στο περιμενε.Το θεμα ειναι τωρα τι κυκλοφορει για να το ευχαριστηθω τωρα,αλλιως σε 4 μηνες ποιος ζει ποιος πεθαινει

eject

Χθες βρέθηκα στο public όπου είχαν διπλα το ipad με το samsung galaxy tab.

Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος λόγος (πχ κάποιο πρόβλημα της συσκευής), αλλά η διαφορά τους ήταν γιγαντιαία. Το ipad ήταν σφαιράτο με την απαράμιλη ποιότητα κύλησης της apple σε αντίθεση με το samsung που αργούσε πολύ, το scrolling ήταν χάλια με τα… “φλασοειδή” τμήματα να κινούνται με καθυστέρηση. Ακόμα κ όταν πήγαινα να σβήσω μια διεύθυνση κ να γράψω κάποια άλλη το delete αργούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αρκεί να σας πω πως έχω κινητό samsung galaxy s κ η πλοήγηση στο internet είναι εκατό φορές καλύτερη.
Σημειώστε επίσης πως η μοναδική ανοιχτή εφαρμογή ήταν o browser.
Εχω δει το βιντεακι του techblog κ μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η συμπεριφορά του tab της samsung που βρήκα στο public (αν και φαίνονται κάποια κολληματάκια και στο βιντεάκι του techblog). Ισως επαναλαμβάνω να έχει θέμα η συγκεκριμένη συσκευή που δοκίμασα. Κρίμα πάντως γιατί σαν διάσταση είναι καλή. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει σε άλλα μαγαζιά ας ενημερώσει γιατί μόνο το γεγονός πως υποστηρίζει flash είναι σημαντικό κ λύνει τα χέρια για πολλά site όπου η υποστήριξη του flash είναι άκρως απαραίτητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.