Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

Κατά τη διάρκεια press event που πραγματοποίησε σήμερα στη Ρωσία χωρίς όμως πολλές επισημότητες, η Samsung έκανε σήμερα τα εγκαίνια σε μια νέα σειρά tablet την Galaxy Tab A. Ανακοίνωσε δυο εκδόσεις με οθόνες 8 ιντσών και 9.7 ιντσών.

Τα Samsung Galaxy Tab A έχουν 4:3 screen ratio, οθόνη 8 και 9.7 ιντσών με ανάλυση 1024×768 pixels, που σημαίνει 160ppi και 132ppi αντίστοιχα. Έχουν επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz και μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί αν επεκταθεί έως και 128GB μέσω κάρτας microSD.

Το 8ιντσο μοντέλο έχει μπαταρία 4200mAh ενώ το μεγαλύτερο Samsung Galaxy Tab A με 9.7 ιντσών οθόνη, έχει μπαταρία 6000mAh. Και τα δύο tablet έχουν κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη κάμερα 2 Megapixel.

Από άποψη design έχουμε αλλαγή γραμμής από τη Samsung με μεταλλική κατασκευή και πάχος 7.5 χιλιοστά.

Το 8ιντσο Samsung Galaxy Tab A Wi-Fi-only θα είναι από 275 έως 307 δολάρια και από 340 έως 372 δολάρια η LTE έκδοση. Το μοντέλο με 9.7 ιντσών οθόνη θα είναι λίγο πιο ακριβό. Αναμένονται να βγουν στην αγορά μέσα στον Μάιο, αλλά θα περιμένουμε από τη Samsung να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα tablet της.

samsung galaxy tab a, Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

samsung galaxy tab a, Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

samsung galaxy tab a, Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

samsung galaxy tab a, Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

samsung galaxy tab a, Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

samsung galaxy tab a, Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

samsung galaxy tab a, Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

samsung galaxy tab a, Samsung Galaxy Tab A: Νέα σειρά tablet με premium design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MANOS

1024×768, Snapdragon 410, 300$

Ποοοόσο???

ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Christos

Χα χα χα ακριβώς Μάνο!

realman1

καθιστε να τα δουμε απο κοντα πρωτα τι σου δινει σαν χρηση και τι εικονα εχει γιατι τα 1024 της σαμσουνγκ απο τι εχω δει ειναι σαν 1080 αλλων ετερειων. και πως δειχνει οτι δεν εχετε εμπειρια αυτο το ταμπλετ μετα απο 1 μηνα θα κοστιζει χαλαρα τα μισα 150

realman1

να προσθεσω απο ταμπλετ αυτης της κατηγοριας mid range της σαμσουνγκ. συμφωνο για 300 ευρω ουτε καν…. αλλα θελω να ρωτησω κατι με τα ιδια και χειροτερα specs καποιοι αγοραζαν με 800 ευρω τα iphone τι διαφερει? γιατι απο οτι καταλαβενω τα σπεκς για 300 ευρω δεν αξιζουν και συμφωνω αλλα γιατι στο iphone τα 800 ηταν WOW?

Darth

Και η κοπια ντιζαιν απο το μηλο συνεχιζεται και εδω φιλες και φιλοι

παπαροκας tiamat

xaxaa ρεζιλικια..! η οθονη ουτε καν απλο hd αλλα το μεταλλο, μεταλλο!… χλιδααααα !!!

Christos

Realman1 ποιος μίλησε για iPhone? Μην κάνετε ολα τα άρθρα να μιλάμε για Apple.
Πως ξες τι εμπειρία εχουμε; Σίγουρα θα πέσει, αλλά αυτο δεν δικαιολογεί τα 300e 🙂
Η οθόνη όσο καλή και να ειναι, μπορει να κανει την διαφορα σε χρώματα, γωνια θέασης αλλά η ανάλυση ειναι αυτή όπως και να έχει. Σου γράφω απο ενα Lenovo Tab S8 50 που είναι πολυ μακριά από ιδανικό tablet, αλλά διαθέτει Full HD 8″ οθόνη και κοστίζει 220e;)

realman1

@christos οποιος τοα γορασει σε αυτην την τιμη ειναι τσοπανος για μενα το ειπαμε τελος δεν το συζηταμε. δευτερον το λεω γιατι εχει σχεση δεν ειναι τελειως ακυρο μιλανε για σπεκς οι περισσοτεροι σε χειροτερα και ιδια σπεκς η apple πουλαει σε 3πλασια τιμη

MANOS

@realman1

Σου γράφω από Note 4 και πίστεψε με έχω πολύ καλή εμπειρία και από οθόνες και από τιμές Samsung (S2, S3, S4, Note3, Note 4, Note 8)
Η Apple δεν κολλάει πουθενά στο άρθρο, ότι οθόνη και να έχει ακόμα και αν ήταν SSSOLED τα 1024×768 παραμένουν 1024×768 και ο Snap 410 παραμένει Snap 410.

Και ξαναλέω… Πόσο? 300?
ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!

NtinosMD

Δεεεεεν… σε 4:3 ratio απλα δεεεεν. Θυμιζει ενα μεγαλυτερο LG Vu. Επισης με τετοια αναλυση δεν απολαμβανεις αναγνωση, κακα τα ψεμματα! Βασικα αυτα ηταν τα 2 σημεια που με ξενερωναν στο ipad mini και τελικα το δωσα ( 4:3 ratio και 1024χ768 αναλυση ). Ειδικα εαν διαβαζει κανεις ebooks σε pdf, πρεπει κατα τη γνωμη μου να παει σε WQXGA τουλαχιστον ( σε 10.1 ιντσες πχ αντιστοιχουν σε 299 ppi ). Ελπιζω η Tab S σειρα να μην ακολουθησει τον ιδιο δρομο στο ratio …

Sot11

Τελευταία κάθε φορα που βλέπω νέο προϊόν αυτής της εταιρείας περνάνε απο μπροστά μου όλες της οι διαφημίσεις και αυτα που κορόιδευε! Και τελικά ότι κοροϊδεύεις το βρίσκεις μπροστά σου… Η γνωστή σε όλους μας κωλοτουμπα που απολαμβάνουμε καθημερινά εδω μεσα!

realman1

@Manos πρωτον σοβαρα μιλας τωρα δλδ τα 2k των note 10.1 2014 edition tab pro kai tab s ειναι το ιδιο?. Σου φενεται ακριβως το ιδιο η αναλυση και ποιοτητα οθονης μεταξυ αυτων των τριων ταμπλετ αν ναι τοτε εισαι ολιγον τυφλος και μην μου αρχισεις amoled vs tft ειναι 2κ αναλυση τελος

MANOS

@realman1

Η ανάλυση ναι μου φαίνεται ακριβώς ίδια, η ποιότητα σαφώς και όχι, είναι δυο διαφορετικά πράγματα μην τα μπερδεύεις.
Αυτός που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι το να συγκρίνεις μια οθόνη 1024×768 με μια 1080p σε ένα Tablet δεν είναι ίδιο με το να συγκρίνεις μια ανάλυση 1080p με μια QHD σε ένα smartphone.

Μάλλον εσύ είσαι τυφλός και δεν βλέπεις ότι τα 1024×768 pixels σε διαστάσεις 8/10″ οποιασδήποτε τεχνολογίας οθόνης και αν είναι βγάζουν μάτια .
Τι δουλειά έχει η ανάλυση με τον τύπο και την ποιότητα της οθόνης?

Μόνο που λες ότι τα 1024 της Samsung είναι σαν 1080p άλλων εταιρειών δείχνεις ότι δεν έχεις ιδέα από τεχνολογία και το μόνο που θα καταφέρεις συνεχίζοντας το είναι να εκτίθεσαι.

Chris

Σωστά τα λες ΜΑΝΟ. Αν μου έλεγε κάποιος σήμερα το πρωί πως η SAMSUNG θα παρουσιάσει εν έτει 2015 tablets με ανάλυση 1024×600 θα του έλεγα να κόψει την πλάκα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εταιρία κάποιες φορές. Προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 50 ευρώ για αυτά τα τάμπλετ. Σκοτίστηκα για τα premium υλικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.