Samsung Galaxy Tab, Το επίσημο hands-on video

Μάθετε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy Tab μέσα από το πρώτο επίσημο βίντεο παρουσίαση της ίδιας της κατασκευάστριας εταιρείας. Χωρίς ειδικά εφέ και ψεύτικες οθόνες, μέσα από το βίντεο αποκαλύπτεται με λεπτομέρεια ο εσωτερικός κόσμος του Galaxy Tab με Android. Πιστεύετε ότι δημιουργήθηκε το iPad killer; Θα είναι το Samsung Galaxy Tab το επόμενό σας tablet;

, Samsung Galaxy Tab, Το επίσημο hands-on video

, Samsung Galaxy Tab, Το επίσημο hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pan

Ωραίο είναι. Έχει κάμερα μπροστά???
Για το αν θα είναι ipad killer τα πάντα θα εξαρτηθούν απο την τιμή. Αν έχει μια ανταγωνιστική και λογική τιμή πιστεύω θα πάει καλά. Πάντως το ipad προς στιγμή έχει πιο ποιοτικές εφαρμογές.

Manos

Πότε να αναμένουμε ελληνικό hands on?

Manos

Ωχ sorry, δεν το πρόσεξα.

Kostas

Λοιπον…! Ωραιο φαινεται … Αλλα ειναι καθαρα αντιγραφη του iPad και νομιζω κανεις δεν μπορει να το αρνηθει… ειδικα το mail ειναι ιδιο! Υστερει πιστευω σε apps γι αυτο και φυσικα θα πω πως προτιμω το iPad… 😉 🙂 μου αρεσει σε γενικες γραμμες…multitasking εχει?

Nikos

Παρα πολυ καλο… και πολυ πιο βολικο στο θεμα μεγεθους. Μια απορια ομως, λιγη φαντασια στα transitions δεν υπαρχει?? Ειδα ολα τα transitions της Apple. Ειδικα η εφαρμογη για τα βιβλια ειναι copy paste του iBooks..

Steve Jobs

Ολόκληρη η συσκευή είναι μια αντιγραφή της apple. Tα transitions σε πειράξανε? Αν η apple δεν είχε βγάλει το ipad η samsung σιγά μην το έβγαζε. Άπατο θα πήγαινε.

Kitilos

Πω, πολύ καλό αλλά μοιάζει υπερβολικά πολύ με το iPad!

Λευτέρης

ωραίο αλλά πολύ ακριβο 😡

stelios gr

τα tablets οπως εχουμε πει και σε αλλα posts δεν ειναι ανακαλυψη της apple. ομως χαρη σ’ αυτην και στους φαν της, εγιναν μοδα..τα transitions οντως ειναι apple αλλα αυτα ειναι ενας απο τους λογους που το ios ειναι πολυ eye candy και γι αυτο το βλεπουμε και σε αλλες συσκευες.ομως καλο ειναι να αποφευγουμε τις αντιπαραβολες με αλλες εταιριες γενικα γιατι η καθεμια απ’αυτες δανειζεται στοιχεια μιας αλλης και ετσι ψαχνοντας ομοιοτητες θα καταληξουμε μονο σε δαιδαλωδεις σκεψεις τυπου “το μενου με τα παραθυρακια πρωτα βγηκε απο την microsoft, το mp3 και τις εγχρωμες οθονες στα κινητα πρωτη τα εβγαλε η siemens” κτλ..ευτυχως η δυστυχως το galaxy tab δεν μοιαζει με το ipad, αλλα με την εξελιξη του!! ανυπομονω…………..

giannis

Κώστα στην ερώτηση σου:όχι δεν θα είναι απλά γιατί δεν έχω στο πρόγραμμα να αγοράσω tablet αλλιώς ναι θα έβαζε σοβαρά υποψηφιότητα.Απο κεί και πέρα θέλω να το δώ σε μιά λογική τιμή δηλαδή στα 400-450 ευρώ.Ελπίζω να μην ακολουθήσουν την λογική apple και να χτυπήσει κόκκινο η τιμή του

τρελο αγγελακι

ax koukli einai aaaaxxx!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΥΠΕΡΟΧΟ…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΨΗΘΗΚΑ ΑΣΧΗΜΑ…ΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ???

Dimip

650 είναι πααααρα πολλά……………
https://geizhals.at/eu/a567321.html

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Είναι πολλά φίλε αλλά μην ξεχνάμε η I-Μουφα που δεν έχει ούτε τηλέφωνο ούτε φλας ούτε θύρες usb ,κάμερες κλπ κλπ κλπ έχει αντίστοιχη τιμή…

Giorgos

ΜΩΡΕ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ I PAD THΣ APPLE ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ…

Λευτέρης

@Dimip 784-800 ευρώ κανει στο expansys .

Αμα ήταν γύρω στα 400 σιγουρα θα το έπαιρνα
αλλά η Samsung πιστεύω οτί έκανε οτι και η Apple (μιλώ μόνο για την τιμή Ελλάδας αν το παραγγήλει καποιος από Αμερική κανει πολυ λιγοτερα) σε ευρώ παραγγελία απο Αμερικη 400 ευρώ….
Αλλα υπάρχουν πολλές εταιρίες που εχουν tablet 7′ – 10′ από 300-450 ευρώ

Dimip

μας σας κοροϊδεύουν στην ουσία είναι ένα μεγάλο ipod αν είχε δυνατότητες ενός laptop κάτι θα γινόταν(για την τιμή πάντα)….. έχει δοκιμάσει να κάνεις κάποιος chat msn ktlp σε ταμπλέτα;;;
δηλαδή ποιο είναι το έξτρα κόστος και κάνουν τόσο ακριβά….η 7αρα οθόνη;;; σε σχέση με ενα iphone ή ένα galaxy?

nektarios

Θα παει περιπου στα 650€ με 700€ οταν το galaxy s ειναι στα 570 στο κοτσοβολο εως και 470 σε αλλα sait (βλεπε SKROUTZ.GR ) .Αλλα οπως και να’χει θα δωσο το Galaxy s και θα το παρω οσα και να παει !Ειναι τελειο ,τελεια οθονη ,ξεκουραστη ,ευχαριστο λεπτο και στα προθηρα του κινητου .Πανεμορφο και ενα τεραστιο μπραβο που εφτιαξαν κατι στα μετρα μου .

george

μια ερωτηση.αν συνδεσεις μεσω usb ενα σκληρο δισκο μπορει να παιζει τα videos που ειναι εκει σε οτι φορματ και αν ειναι χωρις να τα μετατρεπει ή να χρειαζεται να τα μεταφερει στο ταμπ?

george

χρειαζεται μετατροπη το μεταφερομενο αρχειο? μηπως αν σε ενδιαφερει μονο να βλεπεις βιντεο να παρεις πχ ενα archos 9? ευχαριστω για την απαντηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.