Samsung Galaxy Tab S, γιατί είναι καλύτερο από τους αντιπάλους [video]

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία διαφήμιση του Samsung Galaxy S5 με τους χρήστες του iPhone να παρουσιάζονται ως «Wall Huggers» λόγω της μπαταρίας και η Samsung «ξαναχτυπά» τα προϊόντα της Apple με τις νέες διαφημίσεις του Samsung Galaxy Tab S.

Αυτή τη φορά το κάνει με πιο επιδέξιο τρόπο συγκρίνοντας τη σειρά Galaxy Tab S με μια συσκευή της οποίας το όνομα δεν αναφέρεται αλλά μοιάζει να είναι το iPad Air, το οποίο έχει LCD οθόνη.

Στις παρακάτω διαφημίσεις τονίζεται το contrast ratio των Super AMOLED οθονών και η ικανότητα για multitasking. Σύμφωνα με τη Samsung σε σύγκριση με πολλές LCD οθόνες οι Super AMOLED δίνουν 100 φορές μεγαλύτερο contrast.

Samsung, επίσημα τα πρώτα high-res Super AMOLED tablets: Galaxy Tab S 8.4 και 10.5

samsung galaxy tab s promo video, Samsung Galaxy Tab S, γιατί είναι καλύτερο από τους αντιπάλους [video]


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Και για άλλη μία φορά η Samesung απέφυγε να το συγκρίνει με ένα Windows 8.1 tablet….

360kias

Το δούλεψα στα public απο τα καλύτερα tablet αλλα στο scroling ειναι αστα να πανε λαγκάρει αρκετά ειδικα στο browsing

Emmanuel

Εγώ πήρα πριν μια εβδομάδα το LTE και δεν λαγκαρει πουθενά. Μήπως είχε θέμα το demo στα public? πάντως δεν παίζεται, χρώματα, μπαταρία 11-12 ώρες και σφαίρα!!! Χαλάλι οι £430!

360kias

emmanuel δεν ξερω μπορει και να ειχε θεμα οντως και να λαγκαρε

j

Αντι για να κατσει να κανει καλυτερα τα tablets τησ και να μη βγαζει 100 με παρομοια specs το συγκρινει με ενα τησ apple που ειναι και περσινό. Για συγκρινε το με αυτο που θα βγει το Σεπτμβρη. Τα συμπερασματα δικα σας

konstantine73

@tasos γιατί εκεί χάνει κατά κράτος!
@Emmanuel πρέπει επειγόντως να δεις κάποιο win tablet να δεις πραγματικό lag free και το απολυτο multitasking λόγω desktop os

Κάτοχος Asus t100

Samsung_not

Παραξενο πως και δεν το συγκρινε με κανα δικο της να μας πει ποσο καλυτερο ειναι.

Emmanuel

@konstantine73 Για τον λόγο που το πήρα είναι το καλύτερο. Για αλλά πράγματα έχω το surface 2 pro και για αλλά το MacBook Pro. Οπότε απο κάθε πλευρά είμαι τακτοποιημενος. Σαν σύνολο όμως το συγκεκριμένο για office, multitasking, cloud και medical applications είναι το ιδανικό για την δουλειά μου!

christos

Θεωρώ κοροϊδία να δώσει κάποιος χρήματα 💰 για αγορά κάποιου Android tablet 💻 ή iPad και να μην κοιτάξει προς windows μεριά. Με τα ίδια λεφτά 💰 αγοράζει πανίσχυρο φορητό υπολογιστή. Τα Android και τα iPad είναι για τα παιδάκια.

Notis

Mα πόσο κομπλεξική έχει καταντήσει πια η Samsung τι θέμα είναι αυτό που έχει με την apple.
Όσο αναφορά τα videos ΤΙ είναι αυτά?
Ότι σε μια σκηνή δεν φαίνεται ο δολοφόνος ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση όλες οι ταινίες και δει τα θρίλερ είναι γυρισμένα ώστε να φαίνεται και στην πιο κακή ποιότητα το κάθε στοιχείο που οδηγεί στο τελικό ξεκαθάρισμα του μυστηρίου.
Από την άλλη ότι θα πάω να δω internet με το μικρό δίπλα να κάθεται ούτε μισό λεπτό. ΕΛΕΟΣ που νομίζει ότι απευθύνεται?

nikos

Και έλεγα και εγώ γιατί γκρεμίστηκε ο φούρνος στη γειτονιά μου…είπε ο @christos καλή κουβέντα για προϊόν της Microsoft!@christos μια ερώτηση προς εσένα.Μήπως παρόλο που κράζεις τα windows phone έχεις και εσύ ένα απ’ αυτά?Γιατί εγώ αυτά τα 💰 τα έχω δει μόνο στα windows phone…? 😉

Spyros

Πραγματικά ως κάτοχος iPad Air γελάω Χωρης παρεξήγηση αλλά ειναι γελοίο να συγκρίνουμε android tablet με ipad

Emmanuel

@spyros και μόνο που στο tab s έχω το multitasking αυτό αξίζει πολλά για να γελάω εγώ, να μην πω για την κάρτα μνήμης!!

Spyros

@Emmanuel φέρε οποιο tab s θέλεις να ανοίξουμε όλα τα apps που χρησιμοποιούμε και ν τα δουλέψουμε μαζί ταυτόχρονα να δούμε πως λειτουργού και στα 2 και θα δούμε πόσο θα γελασεις και δεν στο λέω έτσι στο άκυρο γιατί ήμουν κάτοχος note 10.1 2014 edition και πάνω από 2 μήνες δεν το άντεξα με τη καμία, να μάθετε να μην είστε πρόβατα των specs έλεος με το κάθε άσχετο δηλαδή , και κινητό έχω nexus 4 για να μην βιαστές να με πεις apple fun boy στα tablet ξεχνά το android προς το παρόν

Theodore.

Και δηλαδη,που ειναι καλυτερο το Air,που εχω και εγω;Στο οτι δεν μπορεις να γραψεις ο,τι θελεις στο Σαφαρι,και γραφει ο,τι θελει αυτο;

Zin

@spyros +1 μόλις είπες μια μεγάλη αλήθεια πραγματικά όμως

Notis

Ποιο Air έχεις το Air Κοπανιστός και στα κάνει αυτά? Ε τα ζήταγε ο οργανισμός σου!!

Theodore.

Δεν το καταλαβα,για επαναλαβε το please.
Οσον αφορα στο τι ακριβως εχω,ναι,ενα Note3,να δουλευει,ενα Note2 να καθεται και να το βλεπω,ενα Air,που πηρα απο το Γερμανο τερμα Αχαρνων,μερικες μερες αφοτου κυκλοφορησε,και ενω ειχα ηδη το 4,που το ειχα αγορασει απο την Κινητομανια,αφου πουλησα το 3 σε παιδι απο το myphone.gr,και που το ειχα αγορασει κι αυτο με τη σειρα του απο τον Καιζερ κατω απο το Χοντο.
Και που το 4,το πουλησα κι αυτο, σε αλλο παιδι,παλι απο καποια αγγελια.
Οσον αφορα στο τι αλλο υπαρχει,μα μονον ενα απλο Dell XPS L702X,με 17άρα οθονη 1080p και συστημα Ι7.Μονον 1300€ το ειχα παρει.
Και βεβαια,ενα απλουστατο desktop 4ετίας,με SSD OCZ,και ακομη 1Τ σκληρο,αντε και αλλον ενα 60GB,και τελος,εναν εξωτερικο σκληρο 2Τ,σε θηκη ICY BOX,και μια πλακετα με Intel ®(R) i5 CPU 750 /2.67Ghz,8GB μνημη,και Win7/64.
Ικανοποιημένος;

Guinevere

Επειδή δεν έχω μεγάλη σχέση με όλ’ αυτά, θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει στα εξής:

1. Στο ebay βρίσκω την έκδοση wifi 100 ευρώ φθηνότερα. Θα έχει όλα τα καλούδια που προσφέρονται στην Ελλάδα ή θα έχω παρατράγουδα τύπου κλειδώματα;
2. Όσον αφορά την εγγύηση, στο μεν ebay λένε 1 χρόνος, εδώ όμως η αντιπροσωπεία δίνει 2.

Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω;

360kias

@guinevere ναι να παρεις Ipad Air

Guinevere

@360kias δεν υπάρχει περίπτωση. Ευχαριστώ πάντως.

Notis

Τα 1300 ευρώ και ότι μου περιγράφεις ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ μου λένε τίποτα! Δεν σου ζήτησα να μου γράψεις την ιστορία της ζωής σου ούτε ότι μου γράφεις είναι κάτι το ιδιαίτερο στη ζωή σου για να σου πω μπράβο. Αρκούσε να μου πεις ότι κάνω λάθος και το δέχομαι παρότι είσαι ένας άγνωστος.
Θα σου έλεγα όμως να πας στο γερμανο ή στο istorm να σου κοιτάξουν το air γιατί παίζει να έχει θέμα το δικο σου.

Theodore.

Μου αρεσει πολυ το πιγκ πογκ ξερεις,οπότε,αμα νομιζω,που μπορει να κανω και λαθος βεβαια,οτι καποιος με αντιμετωπιζει επιθετικα,προσπαθω να βρω εναν καταλληλο τροπο να απαντησω.
Τωρα,για το αν εχει κατι μη φυσιολογικο το μηχανακι,θα κανω μια βολτουλα στο Γερμανο,να το δει καποιος.

Emmanuel

@spyros Με την μόνη διαφορά σπυράκο, ο,τι μιλάς για το note 10.1 καμία σχέση. 2ον) εγώ τυγχάνει να τα έχω για την δουλεία μου και οπως είπα για το medical κομμάτι όπου ασχολούμε και για να βγάζω χρήματα.. όσον αφορά για πρόβατα, τράβα ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη σου γιατί σε κάτι ΓΙΔΙΑ σαν εσένα απευθείνεται η apple για να κάνεις εσύ την μόστρα σου στην καφετέρια πιθανόν και με κανένα τατουάζ.. ξέρεις εσύ !!! Άντε με τον κάθε άσχετο πιτσιρικά που θέλει 12 μήνες δουλειά και 48 δόσεις για να πάρει ένα ipad και βγάζει και γλώσσα..

tasos

Παιδιά, μη μαλώνετε…η λύση είναι απλή “Windows 8.1 tablet” που έχει και κάνει τα ΠΑΝΤΑ.

360kias

@emmanuel ειμαι κατοχος ipad air και mac και ολα τα apple δεν δηλονω fun boy ποτε σε καμια εταιρεια γιατ γουσταρω και android αλλα κανεις μεγαλο λαθος αν πιστευεις οτι θα ανοιξεις γυρω στις 250-300 εφαρμογες ταυτοχρονα και δεν θα πεθανει το tab s και οπιοδηποτε android tablet σε σχεση με το ipad οχι το air το ipad γενικως αυτο ειναι καρατεσταρησμενο.

Emmanuel

@360akias μάλλον δεν κατάλάβες καλά φίλε μου! Είμαι 35 χρονών και δουλεύω στον Λονδίνο και πηγαινοέρχομαι Νέα Υόρκη λόγο της δουλειάς μου. Το 2007 είχα το πρώτο iphone μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του στην Αμερική και το δούλευα σαν ipod μιας και ήταν κλειδωμένο στα Ελληνικά δίκτυα, μέχρι που το ξεκλειδώσαμε μέσω ενός site που στέλναμε το IMEI με 20 ευρώ αν θυμάμε καλά. Απο τότε και λόγο δουλειάς το ξαναλέω έχω τα ΠΑΝΤΑ γιατί οι εφαρμογές που δουλεύουμε είναι σε όλα τα λειτουργικά (surface pro 2 για windows, ipad, galaxy tab s, macbook pro, iphone, note 3, +++) λόγο της φύσης της δουλειάς μου. Οπότε όπως ανέφερα στο πρώτο μου post, είπα οτι το tab s, μου λείνει πολλά προβλήματα απο το ipad και το προτειμώ για εξτρά όπως τις κάρτες μνήμης και την κρυπρογράφηση τους αναλόγως τους Πελάτες μου, OTG, το multitasking και σε όλα αυτά πρόσθεσα την απίστευτη Οθόνη του… Δεν θύγω τα υπόλοιπα, αλλά οταν μου λέει κάποιος το ipad ή το win 8.1 tablet και άσε τα android.. Τότε τι να πώ για αυτά τα άτομα?

tasos

@Emmanuel Sorry φίλε, αλλά δε μπορείς να συγκρίνεις ένα full OS όπως το Windows με το Android…

Notis

@Emmanuel Ν.Υ ε? πρέπει να είναι φοβερα εκει. Θέλω κάποια Χριστούγεννα να τα περασω εκει και να χιονίζει κατά παραγγελία! Είναι όνειρο ζωής γιατί και εγω κοντα στην ηλικια αυτη είμαι.
@Theodore και εμενα μου αρεσει αλλά είπαμε να μην αρχίσουμε να λέμε όλη τη φορολογική δήλωση τι έχουμε και τί δεν έχουμε. ΈΛΕΟΣ. Μια συμβουλή όσα και να χεις μην τα αναφέρεις κατεβατο για δύο λόγους 1) μερικοί θα σε ζηλέψουν και 2)οι υπόλοιποι θα σε παρεξηγήσουν ότι βγάζεις αερα. Ασε να το ανακαλύψουν μονοι τους.

360kias

@emmanuel δεν σε ρωτισα ουτε ποςο χρονων εισαι ουτε τι δουλεια κανεις κι επιδει εγω απο καλαματα καταγομαι και δουλευω δωξα το θεο στου καρελια ολοι μας εχουμε ipad ειχαμε κανει το λαθος καπιοι απο εμας να εχουμε android tablets οχι τα δωρεαν απο τη δουλεια αλλα δικα μας οταν τα χρειαστεικαμε σε ενα συμβουλιο εσοτερικο πρωσοπικα εμενα με κρεμασε lagare και κολλησε με αποτελεσμα να μην μπορεσω να κρατισω καποιες σημιωσεις γιατι στην τελικη οταν το χρειαστεις το tablet θα ειναι εκει κατι που με το android δεν γινετε ποτε να εισαι σιγουρος

Theodore.

Νοτη,”φορτωσα”,γιατι καταλαβα οτι μου ελεγε οτι ημουν απλο τρολ.Και το iPad,το ειχα δει απο τις φωτογραφιες.
Προφανως,και δεν θα ξανακανω κατι τετοιο.

Xoriatis

@360akias Ρε φίλε είσαι ο Τσακ Νορις και μπορείς να έχεις 250-300 εφαρμογές ταυτόχρονα στο Μήλο; Εδώ καλά καλά τις 2 ταυτόχρονα δεν μπορεί!!! Ότι να ναι μερικοί εδώ, γίνανε όλοι guru !!!

Theodore.

Να και ενα τεστακι απο ξενο,Εγγλεζο μαλιστα.Του δινει μονον 5/5.
https://www.expertreviews.co.uk/android-tablets/1400530/samsung-galaxy-tab-s-84-review?_mout=1&utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter
Γι αυτους που γραφουν οτι ειναι μαπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.