Samsung Galaxy Tab S, βγαίνει στους δρόμους και συγκρίνεται με το iPad Air

Για τη Samsung έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια πλέον όταν είναι να διαφημίσει κάποια συσκευή της, να τη συγκρίνει με τα αντίστοιχα προϊόντα της Apple. Αφού τα έβαλε ακόμη και με το μη ανακοινωμένο iPhone 6, σειρά πήρε το iPad. Το Samsung Galaxy Tab S tablet βγαίνει στους δρόμους της Νέας Υόρκης και συγκρίνεται με το iPad Air.

Χωρίς να μας εκπλήσσει το Samsung Galaxy Tab S είναι εκείνο που κερδίζει τις εντυπώσεις των τυχαίων (ή μη) περαστικών με τα σχόλια να επικεντρώνονται στην οθόνη του και το βάρος του. Το video καταλήγει με τη φράση “Thinner. Brighter. Lighter”.

samsung galaxy tab s, Samsung Galaxy Tab S, βγαίνει στους δρόμους και συγκρίνεται με το iPad Air

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kellogs

Αληθεια ειναι οτι το tab s ειναι μακραν καλυτερο γιατι να το κρυψει. Σαν πολυ δραματικα τα λεει το αρθρο λολ

P

Ειδικά στη Νέα Υόρκη μας έπεισε …. Ο τύπος πρέπει να πάρει το βραβείο υπομονής που βρήκε έστω αυτούς να πουν ότι το προτιμούν .. Στο 0:45 το σχόλιο ” αυτό ειναι το καλύτερο ε; Έτσι φαίνεται ” του τύπου που το προωθεί, όλα τα λεφτά . Στην αγορά της Αμερικής όλες οι πωλήσεις όλων των κινητών από απλές εώς ναυαρχιδες της samsung δεν φτουρανε ούτε στο ήμισυ της apple …

i love rihanna

Καλα εννοείται οτι ειναι πολυ ανωτερο το tab sσε ολους σχεδον τους τομείς!

Chris

Κ. Βλαχάκη υπάρχει περίπτωση να κάνετε hands-on του tab s; Έχετε στη διάθεση σας τη συσκευή;

Tommy1

Το App Store της apple και την ευκολία-ασφάλεια του ios δεν την αλλάζω με τίποτα, δηλαδή στο βίντεο που είδα το μόνο που έκαναν όλοι για να συγκρίνουν το galaxy με το ipad ηταν να το βάζουν στο χέρι τους για να δουν πιο ειναι ελαφρύτερο ,εαν το βάρος ειναι το μοναδικό κριτήριο τότε μπράβο στην samsung.

giwrgos

Μακρααααανννννν καλύτερο. Χωρίς υπερβολές. Το έχω εδώ και ένα μήνα και με καλύπτει σε όλα στην δουλειά μου!

Takis

Έλα πάρε πάρε
Εδώ τα καλά ινβερτε.

Theo

@P Ειπα κι εγω καποιος λειπει. Παλι το μερος της apple παιρνεις και το επιχειρημα σου ειναι τελειως ακυρο κι ασχετο με το θεμα. Καταρχας η αμερικη ειναι η εδρα του μηλου οποτε λογικο, αν και βλεπω οτι εχεις παρωπιδες και δεν διαβασες καπου στο ιντερνετ οτι το ποσοστο της σαμσουνγκ στην αμερικη ανεβηκε ενω της apple κατεβηκε. Επιπλεον η μηλοεταιρια σου φτουραει οπως λες μονο εκει γτ στον υπολοιπο πλανητη ψοφια τα πραγματα.

Θανάσης

Όχι δεν είναι στημένο. Όλοι οι πολίτες της Νέας Υόρκης είναι καλοντυμένοι φρέσκο κουρασμένοι good looking και γυμνασμένος. Χμμμ

Darth

εγώ την Apple δεν αλλάζω ούτε για αστείο η μαμά Apple ξέρει για μας τι είναι το σωστό

Georgos

Ένα προς ένα αν συγκρίνουμε τα αντίστοιχης κατηγορίας προϊόντα της μιας εταιρείας και της άλλης παντού η Samsung είναι καλύτερη , και όχι μόνο η Samsung βέβαια , πρόσφατα είδα την τελευταία έκδοση του MIUI της Xiaomi και πραγματικά βάζει τα γυαλιά στο IOS. Sad but true για τους Apple fans αλλά η αγαπημένη τους εταιρεία είναι πλέον πολύ πίσω σε όλα.

giwrgos

@darth δεν παίζει να είσαι πάνω από 15 χρονών.

Dimos

Καλά είναι αδύνατον να συγκριθεί το iPad με το πανίσχυρο σε όλους τους τομείς Tab S…Παιδιά όσοι δεν το έχετε δουλέψει από κοντά, θα πρέπει να το δείτε για να πειστείτε, ειδικά στην οθόνη όπου πραγματικά δεν έχω δει καλύτερη σε tablet…

Βαγγέλης

@giwrgos και εσύ χρειάζεσαι να αναπτύξεις την αίσθηση του χιούμορ σου…

ορεστης γκιοκας

@giwrgos δεν παιζει να εχεις ξαναδιαβασει σχολιο του darth :-Ρ

Mono apple reeeeeee

Μονο μηλαρακι. Οσοι λετε για σαμσουνγκ δεν ξερετε ρρρε παρτε apple και θα με θυμηθειτε. Κοιτα μερικοι δεν γνωριζετε απο τεχνολογια οποτε σας λεω εγω που γνωρίζω apple products only

j

@Θανασης +111
Ελεος αυτή η samsung. Συγκρίνει τα φετινά της μοντέλα με αλλά περσινά. Να το σύγκρινε με το φετινό iPad παει στο καλο αλλά αυτο ειναι μεγάλη βλακεία. Α, είχα για λιγο το tab s και εκτός απο τις λειτουργίες του s pen δν είχε κατι ιδιαίτερο. Στη μια ώρα το είχα βαρεθεί.

Stelios

@i love Rihanna, εσυ την αλλη φορά μας έλεγες οτι αγαπάς τα iPad…

hic_et_nunc

@j Μπερδευτηκες. Το tab s δεν εχει spen αρα μιλας για αλλη συσκευή.

Η συγκεκριμενη συσκευή ειναι οτι καλυτερο σε tablet με το καλυτερο σημειο πανω του την οθόνη.

Με τα ιδια λεφτα που εδωσα για το tab s, επαιρνα ενα ipad air & tab pro 8.4 αλλα δεν το μετανοιωσα καθόλου. Η συσκευη τ αξιζει τα λεφτα της.

Βασίλης

@georgos Το miui ειναι σε όλα αντιγραφή του ios 7.
Αντε εδω μεσα πια…ολοι κομπλεξικοι με την apple
Ασχοληθητε με τις android συσκευές σας κ παρατηστε εμας τα πρόβατα!!! Οπου αρθρο για την apple σαν τις κατσαρίδες είστε

Alexis

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Άλλο να το βλέπεις σε βίντεο και άλλο από κοντά! Και γω στην αρχή είπα σιγά τα αυγά για την οθόνη του tab s αλλά όταν το έπιασα στα χέρια μου έπαθα! Σε όλους τους τομείς το tab s είναι μπροστά! Κατέχει τις καλύτερες οθόνες της αγοράς και γενικά την τεχνολογία του μέλλοντος! Η apple αντε να βάλει γυαλί αυτή τη φορά (καινοτομία) και όχι αυτο το φτηνιάρικο πλαστικό!

spazyjay

Νομιζω πως μερικοι εδω μεσα εχετε μεινει μερικα χρονια πισω με τα ios.ισως τοτε να ηταν αξιολογα και (αντικολλητικα).συγνωμη αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα και η apple ειναι αρκετα πισω στο σημερα

Giannis

Εγω παιδια εχω το Ipad 4… λοιπον το ειχα παρει πριν 1.5 χρονο και οταν ακουγα για samsung ελεγα βλακειες σαν τα apple δεν εχει.. επισης να πω οτι ειμαι 14 ετων θα μου πειτε οτι ειμαι μικρος αλλα ξερω τα παντα απο τεχνολογια..αφου πηρα το ipad 4 μετα απο λιγο καιρο βγηκε το galaxy s4 και ειδα μια διαφημιση του πλαισιο που ελεγε το καλυτερο κινητο στο κοσμο ηρθε στο πλαισιο και γελασα και ειπα στον πατερα μ που εχει το iphone 5 οτι τα καλυτερα ειναι τα apple..περασε λιγος καιρος πηγα το ειδα απο κοντα εμεινα…ποσο τελεια κινητα τα samsung?Το εψαξα πολυ το θεμα και ειδα οτι τα galaxy ειναι καλυτερα σε σχεση με το Iphone (καλυτερη καμερα κλπ) ..Ηρθε ο Ιανουαριος το πηρα το galaxy s4 μιλαμεε τελειο!!! Βγηκα λιγο απο το θεμα αλλα θελω να πω οτι τωρα αφου πηρα το galaxy s4 θελω να παω και σε ενα tablet samsung και να αφησω το χαζοipad! Η apple εχει μινει ΠΟΛΥΥΥΥ πισω…δυστηχως και οσοι λετε οτι και καλα ειναι καλυτερη απο αλλες εταιριες lg,samsung,sony δεν εχετε ιδεα τι θα πει καλο κινητο! 😉

kelloggs

Πιστευω @j δεν πεζει να εισαι τοσο ασχετος. Αλλα λογικο μου ακουγεται πλεον μονο οι τεχνολογικα “αμμορφωτοι” ειναι κολλημένοι με ενα product ( συγκεκριμενα apple) και για να δικαιολογησεις οτι ειναι καλη εκτος απο τις βλακειες (spen) λες και ψέμματα η ακόμα μεγαλύτερες χαζομάρες ( το tab s με το παλιο μοντελο i pad) σε διαβεβαιώ το καινουριο ειναι. Πεζει να μην εχεις ιδεα τι είναι τεχνολογια εκτος απο ενα φοσφοριζε μηλαρκι ( και αυτο εαν γνωριζεις τα spec του θα ειναι εκπληξη)

j

@kelloggs ναι το βρήκες! Μπράβο! Δώστε του ενα λουκουμάκι

Υ.Γ. Οταν είπα παλιό εννοούσα αυτο που έβγαλε πέρσι. Γενικά ήθελα να πω πως αντί για να συγκρίνει το tab s (μοντέλο 2014) με το iPad Air (μοντέλο 2013) έπρεπε να κάνει σύγκριση με το iPad του 2014 😒😃

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ μη κάνετε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Κρατήστε το κλίμα σε ήπιους τόνους. Ευχαριστώ.

kelloggs

@j αστο οσο το τραβας γινεσαι ρεζιλι. Οσο για το tab s οσο καο να χτυπιεσαι ειναι μακραν μπροστα και απο το ipad 2100(μιλαω για χρονια σε περίπτωση που δεν….) αμα δεν αλλαξει “υφακι” “στυλακι” και δεν σεβαστει τον καταναλωτή και πουλαει τα ίδια και τα ιδια (τουλάχιστον σε spec ακομα οτι ειχε το 3gs τα ιδια spec) τωρα οσο για το ios οσο παλια τοσο και καλυτερα. Γινεται χειροτερο χρονο με τον χρονο και στατιστικα το θεωρουν στασιμο εδω και μια τριετια. Το ανδροιδ απο την αλλη σπερνει, το android l δεν θα συγκριθει καν με την βλακεια ios. Και το λεω για να αλλάξει γιατι αυτήν φέρνει τον ανταγωνισμο αμα συνεχισει ετσι θα δουμε recycle tou 3gs και θα το ονομασουν iphone (κατι). Τωρα απο θεματα τεχνολογικα πιστευω εισαι το τελευταιο ατομο που θα καταλαβει. Οπότε κατσε εκει με το tab s (το δικο σου που εχει και πενακι και ειναι και μαπα) και ασε εμας που εχουμε δει το αληθινο τι ειναι και τι κανει και καταλαβενουμε οτι δεν ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ειναι αληθεια τι να κανουμε.

i love rihanna

@Stelios να ειναι ωραιο να χεις πολλες εφαρμογες ειδικα για το ταμπλετ σου και ενα τοσο ομορφο (αλλα ιδιο καθε χρονο) λειτουργικο! Αλλα το tab s ειναι καλυτερο σε ολα εκτος της μπαταριας και της ποιοτητας(αν και η ποιοτητα κατασκευεις μου είναι αδιαφορη!)!

tiamat

ποια ποιοτητα το ipad air ρε συ i love rihanna!!!!!,που το πιανεις και ειναι σαν να’ναι κουφιο και ειναι ετοιμο να σπασει!!…ενω και σε θεμα μπαταριας το tab s ειναι ισαξιο με το ipad και ισως ακομα καλυτερο αν σκεφτεις οτι εχοντας 3giga ραμ σηκωνει στις πλατες του κατι τρελα multitasking και ενεργειες να τρεχουν στο παρασκηνιο απο το χρηστη ,ενω το ipad με το μολις 1giga ram κλεινει τις εφαρμογες και ετσι φυσικο οπως ειναι, δε σπαταλαει πορους ..

ασε που η μπαταρια του tab s εχει να κρατησει μεγαλυτερη οθονη και πολυ μεγαλυτερη αναλυση …

παρτε smasung tab S λοιπον και οχι ipad για να εχεται :
-τη καλυτερη οθονη της αγορας
-σοβαρο multitasking
-πολυ καλη αυτονομια
-καλη ποιοτητα κατασκευης και καλη εργονομια!

Ioannis

Πήρα το samsung note10.1 edition 2014 σε ενα μήνα το άλλαξα μπαταρία καπουτ σε λίγες ώρες με νορμαλ χρήση το πενάκι να δειχνη συνέχεια οτι έχει αποσυνδεθεί, η memory card να δειχνη συνέχεια οτι δεν ειναι συμβατή και να την διαβάζει να κανω συνέχεια reset το έδωσα και ησύχασα…πήρα iPad Air και βρήκα την υγεία μου έφαγα πρόλογο για samsung και με στοίχισε σε χρήμα και χρόνο και δουλειές

j

Ναι ναι ναι kelloggs ότι πεις

Sent from my iPhone 4s who will get ios 8 although it’s a model of 2011. How about android? Hahahaha

tiamat

@ioannis πως φαινεται οτι εισαι ερασιτεχνης προπαγανδιστης!

την επομενη φορα που θα αποπειραθεις να “λασπωσεις” μια εταιρεια με το ειδικο βαρος μιας SAMSUNG να το κανεις πιο προσεκτικα γιατι διαφορετικα θα σε καταλαβουν μεχρι και τα 12χρονα..!

ναι, ολες οι συσκευες μπορει να βγαλουν προβληματα…αλλα ρε φιλε δε γινεται σε σενα να πεσανε οοοολες οι καταρες του νωε και του φαραω μαζεμενες στο tablet σου…!!!!!

αλλωστε η samsung θεωρειται απ’ολους οτι εχει την κορυφαια ποιοτητα ελεγχου συσκευων εξω “στην πιατσα”..

j

*which

hic_et_nunc

Η αυτονομια του ειναι πολυ καλή. Με φουλ φωτεινότητα και τα παντα ανοιχτά βγαζει γυρω στις 5-6 ωρες screen time. Οι χρόνοι διπλασιαζονται εαν η φωτεινοτητα ρυθμιστεί στο μισό.

Με φωτεινότητα λίγο πιο πανω απ την μεση το 8-9ωρο το έχετε.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά ήρεμα μη μαλώνετε χωρίς λόγο. Ο καθένας επιλέγει ότι μάρκα θέλει

spazyjay

Αφου ηταν γνωστο πως ενα τετοιο θεμα θα πυροδοτουσε αντιδρασεις αλλα οχι να λενε πωτ note δεν ποιανει μια και αλλες τετοιες παπαντζες.

Nik

Χαζομάρες. Και τα δυο είναι πολύ καλά ταμπλετακια. Ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει. Για μένα πάντως το Tab S είναι άχρηστο λόγω οθόνης. Αυτό τα χρώματα των amoled δεν τα μπορώ.

tasos

Μη μαλωνετε ρε παιδια!Παιξτε σχοινακι με τα μεγάλα τηλέφωνα σας μέχρι να κάνω κάτι δουλειες που θέλω με το Asus t100 που εχω…

Valthera

iPad Air 16GB WiFi 390€ στο skroutz.
Samsung Galaxy Tab S 10.5 16GB WiFi 513€ στο skroutz.

Μην ακούσω πως θα πέσει η τιμή του γιατί είναι καινούριο το Galaxy ενώ περσινό το iPad…Αφού το συγκρίνει η Sammy αυτά θα συγκρίνω και εγώ, έτσι για να μη λέτε. Επίσης, όλοι εσείς που γουστάρετε Tab S (και πολύ καλά κάνετε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα στην τελική), πριν τα σκάσετε, ρωτήστε τη μαμά Sammy αν θα σας δώσει Android L του χρόνου (με όλα τα update/βελτιώσεις που θα έχει τα επόμενα 2 χρόνια) ή θα σας πει να πάρετε το Tab S 2. Γιατί φίλε @tiamat εγώ multitasking 10 εφαρμογών θέλω στο PC μου, από το tablet μου έχω άλλες απαιτήσεις.

χ

Thinner. Brighter. Lighter, bagateler !!!

ioannis

Tiamat δεν εχω τίποτα μαζι σου αλλά δεν θα με βγάλεις και άσχετο τις απόδειξης απο την αγορά την εχω για το Samsung το πήρα το 07/12/13 απο το birdfone και ήταν απο ελληνική αντιπροσωπεία και όχι μόνο το samsung note πήρα αλλά και το note3 το οποίο το άλλαξα φυσικά για ενα 5s τα στοιχεία τα εχω και οπότε θελεις σου τα δίνω.

i love rihanna

@tiamat ναι οντως το tab s εχει να τροφοδοτήσει απειρες χρησιμες λειτουργιες!

@Valthera οκ το δεχομαι και μετα θα κανω εγω την ιδια σσύγκριση με το νεο ipad air και τοτε θα κτλαβεις οτι κανεις λαθος συγκριση!

Για να μην κοροιδευομαστε σε ποιον χρηστη ipad δεν λειπει μια θυρα micro sd γιατι αν δεν εχει καποιος την οικονομική δυνατότητα να δωσει τρελα λεφτα για λιγα giga παραπανω θα παρει μια καρτα που ειναι και πανφθηνη! Το ipad σας μολις γεμκσει τα 10 απ τα 12 giga αρχιζει και κολαει και φοβασαι να κατεβασεις κτ απ τοοοοσο πλουσιο με εφαρμογές store!

jimo

μαρεσει απρα πολυ που ολοι εδω μεσα γιναται ειδικοι και κριτικοι συσκευων και εχετε αποψη για το ποιο ειανι το καλυτερο teablet !!!

Αφηστε κατα μεροσ την συγκριση αν το tabs ητανε καλυτερο απο το Ipad δεν θα υπηρχε λογοσ συγκρισης ! Η APPLE γιατι δεν εκανε κατι αντιστοιχο δηλαδη ????? γιατι πολυ απλα δεν το εχει αναγκη ! η samsung προσπαθει να κανει τρελο μαρκετινγκ αλλα δεν τησ βγαιενι και αυτο φενεται στις πωλησεις των galaxy που ανακηνωσαν μονο ποσες ΑΠΟΣΤΟΛΕς εκανε η samsung ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΕς ΠΩΛΗΣΕΙς !!!

Georgos

Είναι ακριβώς αυτό που λέμε από δήμαρχος κλητήρας , από Note 3 σε iphone, κανένας λογικός άνθρωπος δεν το κάνει αυτό οπότε αρνούμαι να το πιστέψω εκτός και δεν έχεις σώας τας φρένας οπότε πάω πάσο.

kelloggs

@ioannis πρωτον σε αυτο που ειπε ο τιαματα εχει πολυ δικιο +1 σε tiamat. Δευτερον δεν γινεται να εχεις το note 10.1 (2014) και να εχεις αλλαξει τι μπαταρια θα στο πω νανια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΤΟ 10.1 (πρωτο ψεμα αν εχεις αυτο το μοντέλο της samy και οπως ειπε ο tiamat προπαγάνδα ερασιτεχνική). δεν ειναι ψεμα (αλλα λεγεται αλλιως δεν λεω :p) αν έχεις καποιο αλλο μοντέλο και έχεις μπερδευτεί (ασχετος) το πα :D. Δεν σε κατηγορεί οτι δεν έχεις σαμσουνγκ αλλα οτι λες ψεμματα (you understood?) Οπως δεν γίνεται να αλλαξεις μπαταρία στα παιδικά iphone τωρα λογικά θα το πιασες 😉

Ioannis

Ποιος είπε οτι άλλαξα μπαταρία ελληνικά δεν ξέρετε εσείς ; Ή μονο νότιο κορεάτικα ; Το ταμπλετ ειναι 4 εθνική με μπαταρία που εξαντλωταν σε ελάχιστες ώρες… Έπαθα σοκ. Όταν ήταν Χριστούγεννα και μες την καλή χαρά έλεγα να πάρω ενα ταμπλετ ανάμεσα στο note 10.1 ξ´στο air έφαγα πρόλογο με τα τόσα που έχει πανω το note 10.1 και έφαγα ΦΡΙΚΤΗ ΗΤΑ απο μπαταρία θες απο το πενάκι που με έβγαζε συνέχεια ενδηξη πανω στην οθόνη οτι έχει βγει ή οταν δεν διαβαζε την memory card και είχα θέμα και εκει και την διάβαζε οταν γούσταρε εκανα υπομονή αλλά τα προβλήματα δεν έφτιαχναν στο παραμικρό και την έδωσα και σαν έφυγε ενα τεράστιο βάρος απο πανω μου αισθανόμουν κοροϊδία λες και το πήρα απο τα καλάθια και απογοητεύση.δεν ειναι τυχαίο οτι στις υποψηφιότητες που έγινε στη Βαρκελώνη ούτε καν υποψήφιο δεν ήταν ή ειναι και αυτο ψέμα…. Τα στοιχεία μου τα εχω και ειναι σε οποιοδήποτε διαθεσιμα

tiamat

tit-tit!..apple’s patent troll detected…!!

Ioannis

Ρε φιλε βάζεις 1000 € με μάρτυρες όλους στο σάιτ οτι το ταμπλετ το είχα αγοράσει και το πούλησα αν θελεις σου δίνω το τηλ μου και την διεύθυνση μου θύμα της καταναλωσεις ειμαι οπως και συ

Ιωάννης

@Ioannis (συνονόματε) όταν γράφεις ένα σχόλιο, καλό είναι βάζεις και καμιά τελεία, κανά κόμμα… Έπρεπε να διαβάσω 3-4 φορές το αρχικό σου μήνυμα για να καταλάβω τι ακριβώς γράφεις και να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Γιατί, ανάλογα με το πού θα βάλω κόμμα, βγάζει και άλλο νόημα…

tiamat

ιωαννη και γω προβατο της samsung ειμαι. τοσα εχω αγορασει κατα καιρους (s2plus,s3,s4,note1,note3) και ουτε μια φορα δεν ειχε συμβει κατι τι να πω…..

kelloggs

Εσεις ρε παιδια τι καταλαβενεται απο αυτην την προταση την παραθετω γιατι θα τρελαθούμε.

Ο/Η Ioannis λέει:
Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 στο 19:43
Πήρα το samsung note10.1 edition 2014 σε ενα μήνα το άλλαξα μπαταρία.

Και τι λεω? Δεν μπορεις να αλλαξεις μπαταρια στο 10.1 (2014) γιατι ειναι build in οπως και τα iphone σου αυτο καταλαβα ετσι οπβς το γραψες και πιστευω αρκετοι αλλοι. Για να το καταλαβεις το έγραψα το iphone. Τωρα μαθε εσυ να γραφεις ελληνικα για να μπορέσουμε να το καταλαβουμε ετσι οπως το εγραψες δηλωνει οτι του αλλαξες μπαταρια και οτι αυτη ειναι οτι να ναι και τελειωνει γρηγορα, σορρυ που δεν ξερω να διαβαζω ioannistika (γιατι επρόκειτο για δικια σου γραφη “διαλεκτο” σορρυ που το λεω μονο αν εισαι αυτιστικος δικαιολογειται)

kelloggs

Και για να δικαιολογήσω το αυτιστικος αυτα τα παιδακια δειχνουν θυμό. Δεν ξερω σαν να βγαζεις τρελα και θυμο οπως αυτά. Δεν στεκομαι τοσο στην δυσλεξια(γιατι πεζει να εχεις) σου γιατι στο τελευταιο σου ποστ οποιος καταλαβε τι γραφεις περνει +1

Ioannis

Το να εισαι προσβλητικος και ασπαλακας ειναι ιδιότητα του χαρακτήρα σου φαίνεται Kellogg’s all vlax και να προσθέσω και αξεπέραστη τελειότητα που διακατέχει , και την απαράμιλλη αψεγαδιαστη λογική συν το αλανθαστο του παπά…αμήν

kelloggs

@ioannis παλι καλα που εγω ειμαι προσβλητικός ενω εισαι καλοβουλο ατομο. Βλαχακης παλι καλα που αφήνεις τοσο προσβλητικα ποστ. Τωρα οσο για σενα γιαννακη αυτιστικος το ανεφερα μεν αλλα δεν σε χαρακτήρισα (δεν ειναι κακο να εισαι) και για να μην σε προσβάλλω ανελυσα τι εννοούσα, κατι το οποιο δεν ειναι και τοσο προσβλητικο η λεξη θυμος και τρελα. Από την αλλη εσυ με αποκαλεις ολα αυτα (και τα χωριατικα σου προφανος). Στην θεση σου θα εκοβα τα πολλα υφακια και θα καθομουν να μόρφωθω στα βασικα. Γιατι ουτε να γινω επιθετικος ηθελα ουτε προσβλητικός(οπως εσυ) για αυτο ανελυσα τι εννοούσα. Αλλα δυσκολο να το καταλαβεις. Στο λεω οσο θες δεν θες οτι κατι δεν παει καλα μαζί σου γραφεις σαν δυσλεκτικος τι να πω οτι γραφεις τελεια? Κανεις δεν κσταλαβε λεξη απο ολα σου τα ποστ. Στο λεω για το καλο σου οτι δεν ειναι κακο που εισαι αμμορφωτος αλλα ειναι καιρος να το διορθώσεις, αυτο το καταλαβες? τοτε καταλαβες τι θελω να πω, εκτος και αν εισαι δυσλεκτικος η αυτιστικος τοτε δικαιολογειται (δεν ειπα οτι εισαι όμως οπως εκανες εσυ με τους χαρακτηρισμους σου) τελος παντων καλό σου βράδυ μαθε τα λαθη σου παραδεξουτα και προχωρα μπροστα (αλλα… Συνέχεια »

Ioannis

Πρώτον δεν επιτέθηκα σε κανέναν ευθέως ούτε πλάγιος σε κανέναν εδώ μέσα , δεύτερον περιγράψα μια 1000% αληθινή εμπειρία με ένα προϊόν το οποίο μου έτυχε ύστερα από προσωπική χρήση η οποιοα στάθηκε αφορμή για πω την δική μου ιστορία και δυστυχώς από κάποιους από εδώ μέσα χλευάστηκα , ειρωνεύτηκα , με είπαν ψεύτη ότι τρελάθηκα και κλπ , και σαν φυσιολογικό εσύ συνεχειζης να γράφεις ότι δεν παει κάτι καλά μαζί μου . Τι να σου πω…..
Η κρίση ας πέσει σε όλους τους υπόλοιπους εδώ μέσα

spazyjay

Κλαιω!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.