Samsung Galaxy Tab S2: Επίσημα το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα το Samsung Galaxy Tab S2 το οποίο έρχεται σε δυο εκδόσεις η μια με οθόνη 9.7 ιντσών και η άλλη στις 8 ίντσες. Η Samsung σημειώνει ότι είναι το πιο λεπτό και το πιο ελαφρύ tablet που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα με πάχος μόλις 5.6 χλστ. και βάρος 265 και 389 γραμμάρια αντίστοιχα.

Και τα δυο μοντέλα έχουν ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί, το multitasking επιτρέπει σε δυο apps να τρέχουν ταυτόχρονα και το Pop-Up Windows δίνει στο Samsung Galaxy Tab S2 να πλοηγηθεί μεταξύ διαφορετικών apps, γρήγορα.

Το Samsung Galaxy Tab S2 8.0 έχει οθόνη 8 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1536×2048 pixels, ενώ το Samsung Galaxy Tab S2 9.7 έχει οθόνη 9.7 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1536×2048 pixels. Και τα δυο μοντέλα έχουν οκταπύρηνο επεξεργαστή με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1.9GHz και 4 στα 1.3GHz, έχουν μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB/64GB που μπορεί να επεκταθεί έως και 128GB μέσω microSD.

Επιπλέον, έχουμε κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2.1 Megapixel, Android 5.0, το Samsung Galaxy Tab S2 8.0 έχει μπαταρία 4000mAh, ενώ το Samsung Galaxy Tab S2 9.7, 5870mAh.

Κάθε μοντέλο θα βγαίνει σε Wi-Fi only ή Wi-Fi και 4G LTE, θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα στην παγκόσμια αγοραά οπότε αναμένεται να μάθουμε τις τιμές.

Ο JK Shin δήλωσε: “We believe the Samsung Galaxy Tab S2 is the most complete personal visual device designed for consumers to carry and use anywhere”. Πως σας φαίνεται;

Samsung Galaxy Tab S2: Επίσημα το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της Samsung, Samsung Galaxy Tab S2: Επίσημα το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανέστης

Απλά ένα καλό tablet. Τίποτε το ιδιαίτερο αν εξαιρέσει κανείς το πάχος του. Η Samsung είχε την σειρά Note Tablet που ήταν πολύ καλή, όμως δεν βλέπω να κάτι κάτι για αυτό. Το Note Pro 12.2 (όντας και εγώ χρήστης του) ήταν μια πολύ καλή συσκευή, η οποία όμως ούτε προωθήθηκε, ούτε υποβλήθηκε σε ανάπτυξη. Εγώ είμαι ακόμα κολλημένος σε KitKat 4.4 στο Note Pro μου. Ελπίζω η Samsung να βγάλει ένα μεγάλο αδελφάκι για το Note 4 ή το Note 5 που έρχεται σιγά σιγά.

KostasB

Εφόσον μιλάμε για τάμπλετ ναυαρχίδα θα έπρεπε να βάλουν πάνω τον 7420. Επίσης να είχε και ελαφρώς λεπτότερα πλάισια όπως αυτά του ipad air 2. Περισσότερο για το θέμα της εμφάνισης και όχι της πρακτικής. Μόνο να μην έχει παρόμοια θέματα με την ram όπως το S6. Κατά τα άλλα σε γενικές γραμμές πιστεύω θα είναι πολύ καλό. Τελος, ο exynos 5433 θα τρέχει στα 64bit ή στα 32 όπως το note 4 γνωρίζει κανείς;

Λεωνιδας

Πολυ καλυτερος ο προγονος (Samsung Galaxy Tab S) σε ολους τους τομεις.Αντι η Samsung να παει μπροστα,παει πισω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.