Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ.

Η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα το Samsung Galaxy Tab S2, το οποίο διέρρευσε σήμερα σε press renders που δείχνουν δυο εκδόσεις, η μια με οθόνη στις 8 ίντσες και η άλλη στις 9.7 ίντσες, κάτω από τα 8.4 και 10.5 ιντσών μοντέλα που είδαμε πέρσι. Και οι δυο εκδόσεις έχουν 4:3 ratio και ανάλυση οθόνης 2048×1536 pixels, όπως τα iPad.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά οι πληροφορίες λένε ότι το Samsung Galaxy Tab S2 θα έχει 64-bit επεξεργαστή Exynos 7420, ο ίδιος που βρίσκεται στο Samsung Galaxy S6, πάχος μόλις 5.4 χιλιοστά, το 8ιντσο θα ζυγίζει 260 γραμμάρια ενώ το μοντέλο με την οθόνη 9.7 ιντσών, 407 γραμμάρια.

Επιπλέον, οι πληροφορίες λένε ότι θα έχουν μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, που μπορεί να επεκταθεί έως και 128GB, κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη κάμερα 2.1 Megapixel.

Το Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (SM-T710) αναμένεται να κοστίζει 399 δολάρια (Wi-Fi only) και το 4G LTE (SM-T715/717), 498 δολάρια. Το Samsung Galaxy Tab S2 9.7 (SM-T810) αναμένεται στα 499 δολάρια (Wi-Fi only) και 598 δολάρια το 4G LTE μοντέλο.

Η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να γίνει στις 20 Ιουλίου.

Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ., Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ.

Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ., Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ.

Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ., Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ.

Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ., Samsung Galaxy Tab S2: Press renders με Exynos 7420, πάχος 5.4 χλστ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Καλο ταμπλετ, αλλα γιατί να μην προτιμήσει καποιος το ipad air 2? Τιμη εχουν σχεδόν ιδια.

Paul

Περιμενα να δω τα καινουργια μοντελα της Samsung, και μολις ειδα 4:3 ratio απογοητευτηκα και πηρα το αμεσως το Tab S 10.5
Με προσωπικο κριτηριο παντα οτι το tablet ειναι ΚΑΙ για θεαση ταινιων…

Cabalerro

Γιατι πολυ απλα δεν ειναι ολοι isheeps..

κκ

Χαχα η ιδια η Samsung έφτιαξε ενα πλαστικό αντίγραφο του iPad σε διαστάσεις ανάλυση κτλ……που ειναι αυτο το tablet που συζητάμε τωρα.
Το προβλημα ειναι οτι οι ίδιες εταιρίες έγιναν isheeps και ας μπορούν πράγματι να κάνουν καλυτερα tablet απο την Apple αρκει να βάλουν μια φιλοσοφία και μην κακόαντιγράφουν την Apple. Πχ η Samsung εκανε το τηλ. Edge και πρωτοτύπησε και τα note tablet και τηλ.
Μονο η Sony και μπράβο της προσπαθεί να προσφέρει μια φιλοσοφία και καινοτομία και ας μη πουλάει αρκετα, αλλα δεν γινεται αντίγραφο καμίας. Ελπίζουμε και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν το παραδείγματα της.
Παντως σε αυτα τα χρήματα το iPad Air 2 και με υλικά που εχει φαινεται πιο ενδιαφέρουσα επιλογή για το μέσο χρήστη απο το να πάρει ενα πλαστικό αντίγραφο του απο τη Samsung.

Parastas

Ακριβώς! Δεν είναι όλοι iSheeps, υπάρχουν και SamSheeps..

Lefteris

@parastas έχεις δίκιο φίλε. Τα άτομα (βλέπε τον @caballero) τα οποία κατηγορούν άλλους λέγοντας τους isheeps ειναι τα ίδια άτομα τα οποία δεν μπορούν να παραδεχτούν απλά πράγματα. Ο φίλος μας ο caballero ειναι αυτός που ειναι φανατισμένος με μια εταιρία (Samsung ή γενικότερα με το android).

Όσο αφορά την συσκευή όπως είπα προηγουμένως και όπως είπαν και αλλα άτομα, δεν ειναι αντάξια με τις ικανότητες της Samsung και υπάρχουν άλλες επιλογές όπως το iPad Air 2 που έχει και καλύτερο build quality

Νίκος

Το iPad Air μπορεί να έχει πολύ καλη ποιότητα κατασκευής αλλά δεν υπάρχει σύγκριση γιατί απλά υπάρχουν πολλοί που θέλουν Android! Επίσης κάτι που ξεχασατε να αναφέρεται ειναι ότι ή οθόνη πιθανότατα θα είναι amoled… Και πάλι υπάρχουν αρκετοι, μαζί και εγω, που λατρεύουν αυτες τις οθόνες σε σχέση με τις ips.

Giorgos

Οποιοδήποτε τέτοιο τάμπλετ με τέτοια τιμή και ARM λειτουργικό είναι απλά χωρίς λόγο ύπαρξης μιας και με 400€ που κάνει μπορεί κανείς εύκολα να βρει με κανονικά Windows.

Βαγγελης

Η συγκριση του με ipad ειναι ακυρη και επιφανιακη.Ποιο samsung tablet εχει παρει τις 4 βασικες ετησιες αναβαθμισεις χωρις τις ενδιαμεσες εκδοσεις λογισμικου που πηρε το ipad 2 που κυκλοφορισε το 2011.Οταν μια αναβαθμιση στο ios δεν ειναι καλη η apple τη διορθωνει με μια νεα,στο andoid ο χρηστης θα πρεπει να συμβιβαστει με τις 2-3 που θα παρει απο τον κατασκευαστη του καλες ή κακες απο θεμα μπαταριας και αποδοσης.Γιαυτο οι andoid συσκευες ειναι και πρεπει να παταμηνουν φθηνοτερες,εδω πολλες εταιριες δεν εφαρμοζουν ουτε τη δεκαοχταμηνη δεσμευση τους για αναβαθμισεις λογισμικου που το μονο που πρεπει να κανουν ειναι να αναβαθμισουν τους drivers και τα apps των συσκευων τους(που το κανουν καλυτερα χομπιστες στο XDA) ενω το ιδιο το λογισμικο το φτιαχνει η google.Αρα γιατι πουλανε ακριβα αφου δεν ξοδευουν χρηματα για R&D για τις συσκευες τους;Επειδη υπαρχουν παντου προβατα.Το air 2 εχει ηδη το metal που ειναι πιο αποδοτικο σπο το OpenGL https://images.anandtech.com/graphs/graph9223/74172.png και το nexus 9 που το hardware του που υποστηριζει full OpenGL 4.4 εχει ακομα το 3.1 και ειναι και της google.Δεν εχω tablet αλλα αν ηθελα οπωσδηποτε ακριβο tablet θα επερνα ipad,αν ηθελα φθηνο tablet το android θα ηταν μια χαρα αλλα εδινα 500… Συνέχεια »

Ekimolaos

Δεν αντέχω οπότε θα το γράψω…

Ειναι “sheep”, δεν παίρνει “s”, ο πληθυντικός του είναι ίδιος με τον ενικό, ΑΜΑΝ ΠΙΑ! One sheep, two sheep και πάει λέγοντας 😛

Στο θέμα μας… Εμένα η γνώμη μου είναι πως για tablet καλύτερα είναι να πας σε windows, γιατί στην ουσία η χρήση του tablet είναι laptop χωρίς keyboard. Όσο για την τιμή της Samsung, όλοι ξέρουμε πως η εταιρία έχει ξεφύγει… Άντε νά’ρθει το mi5 να ταράξει λίγο τα νερά γιατί λογικές επιλογές πλέον δεν έχουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.