Samsung Galaxy Tab S2: Λεπτό, μεταλλικό και με αναλογία οθόνης 4:3;

Νέες φήμες έρχονται στο προσκήνιο για το επερχόμενο high-end tablet της Samsung. Ο διάδοχος του Galaxy Tab S που σύμφωνα με τις πληροφορίες η ονομασία του θα είναι Galaxy Tab S2, θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, και θα είναι λεπτότερο από το iPad Air 2, δηλαδή κάτι λιγότερο από 6.1 χλστ. πάχος.

Η συσκευή όπως αναφέραμε θα είναι περιμετρικά κατασκευασμένη από αλουμίνιο, παρόμοιου δηλαδή σχεδιασμού με τα τελευταία κινητά τηλέφωνα της εταιρείας, όπως τα Galaxy Note 4, Galaxy Alpha, Galaxy A5 και Galaxy A3, δίνοντας έτσι μια ακόμα πιο premium αίσθηση στον χρήστη. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός για την χρήση του αλουμινίου, αν αναλογιστούμε ότι η Samsung τελευταία έχει αλλάξει εντελώς την φιλοσοφία της για τα υλικά που θα χρησιμοποιεί στις συσκευές της.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, εκ των οποίον η μία θα είναι με 8 ιντσών οθόνη, και η άλλη με 9.7 ιντσών οθόνη. Όπως αντιλαμβάνεστε και μας έκανε κι εμάς εντύπωση, τα μεγέθη των οθονών θα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με το τρέχων μοντέλο Galaxy Tab S. Το Samsung Galaxy Tab S βγαίνει κι αυτό σε δύο εκδόσεις μεν, αλλά με 8.4 ιντσών την μια και 10.5 ιντών την άλλη.

Η διαφορά μεταξύ των οθονών όμως που θα δικαιολογεί την μείωση του μεγέθους τους, είναι διότι οι οθόνες δεν θα είναι ευρυγώνιες 16:9, αλλά πιο τετραγωνισμένες με αναλογία διαστάσεων 4:3.

Samsung Galaxy Tab S2, Samsung Galaxy Tab S2: Λεπτό, μεταλλικό και με αναλογία οθόνης 4:3;
Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

όταν λέμε μεταλλικό; το περίβλημα και το πίσω πλαστικό όπως τα κινητά τους;;

Kostas

Πιστεύω καλύτερα συμπεράσματα θα βγουν μόλις μάθουμε από τι είναι φτιαγμένο το S6 (άμα κρίνουμε ότι το Tab S ήταν της φιλοσοφίας του S5)

Sot11

Λεπτό, μεταλλικό και με οθόνες 8 και 9,7 ίντσες και αναλογία 4:3! Μα ποια ταμπλετ μου θυμίζουν, ποια μου θυμίζουν… Μετα το i-Galaxy 6, αυτό! … Σύμπτωση προφανέστατα!!!

Pavlos

Copy paste τέλειο !

Enzo

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την ύπαρξη της σειράς TAB S από την στιγμή που υπάρχει το ΝΟΤΕ, με υπερπολλαπλάσιες δυνατότητες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.