Samsung Galaxy Tab, Η Vodafone ευελπιστεί να διαθέσει 10.000 κομμάτια

Εχθές ξεκίνησε η αποκλειστική διάθεση του Samsung Galaxy Tab από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone. Τις προηγούμενες εβδομάδες οι προ παραγγελίεςς για το Tablet της Samsung άγγιξαν τις 1.500 ενώ η τιμή σκέτης της συσκευής χωρίς σύνδεση διαμορφώθηκε στα 689 ευρώ. Στόχος της Vodafone μέσα στους επόμενους 6 μήνες είναι να διαθέσει 10.000 κομμάτια Galaxy Tab στην ελληνική αγορά.

, Samsung Galaxy Tab, Η Vodafone ευελπιστεί να διαθέσει 10.000 κομμάτια

Μάθετε περισσότερα για το Samsung Galaxy Tab και τα προγράμματα συμβολαίου, εδώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Κρίμα αυτή τη συσκευή περίμενα να την δώ περίπου στα 400-500 ευρω.Δεν λέω ότι δεν θα πουλήσει ή άλλες αντίστοιχες συσκευές είναι καλύτερες που είναι και ακριβότερες απλά δεν ήθελα να το δώ σε τέτοια τιμή

stelios GR

συμφωνω απολυτα με τον giannis!!!

Michael

Διαθεσιμότητα υπάρχει ?
Τι ακούγεται ?

Σπύρος

Κώστα πότε θα ανεβάσεις το htc desire hd hands on ?:-) κώστα είμαι ανάμεσα samsung galaxy s ή htc desire hd .ποιό λες :-)?

angelos

Μου τι σπάει η τιμή του. Και λέγαν ότι θα είναι ανταγωνιστής του ipad…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Από αύριο το galaxy tab θα ερθει στα χερια μου και θα κανει παρέα με το Ipad μου )

nethall.gr

Με αυτές τις τιμές ούτε 100 τεμάχια δε θα δώσει.. γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι που θέλουν tablet θα επιλέξουν iPad

Nikolas

Στην πραγματικότητα αν αναλογιστεί κάνεις, οτι στην ουσία πρόκειται για ένα galaxy s με πολύ μεγαλύτερη οθόνη, η τιμή του δεν είναι και τόσο τραγική. Και το iPad το 16GB 3G σε αυτές τις τιμές κυμαίνεται στο Internet και μάλιστα χωρίς να έχει απο μόνο του τη δυνατότητα να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις.

Ben

Πιο φτηνά θα σας βγει αν το τσιμπήσετε από το amazon.co.uk και με δωρεάν έξοδα αποστολής!

Ben

Τα εσωτερικά του και η τεράστια μπαταρία του: https://goo.gl/tODn

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΟΙΠΟν το εχω απο χθες το βραδυ και οι εντυπωσεις μου ειναι παρα πκλυ καλες…κανει τη δουλεια του με το παραπανω…ειναι ευχαριστο,ευχρηστο και συμπληρωνει τα κενα του ipad…εχω και το ipad και το galaxy tab…για καποιο που πρεπει να επιλεξει θα του ελεγα το σαμσουνγκ γιατι σου δινει τα παντα ενω το ipad εχει τις γνωστες ελλειψεις…κατα τα αλλα σε οσα κανουν και τα 2μηχανηματα το ipad πιστευω ειναι στο 99%και το αλλο στο 95%…απο θεμα αποκρισης ευχρηστιας κλπ…αλλα εχει αυτα τα + που λειπουν στο ipad…κατα τα αλλα και τα 2 ειναι καταπληκτικα…. )

Αλέξανδρος

Λοιπόν πήγα σήμερα στο saturn και έπαιξα λίγο με το galaxy tab και πραγματικά πολύ ωραίο, αποκρίσιμο όλα μια χαρά.
Η πλάκα τώρα είναι ότι μετά πήγα στο πλαίσιο που είχανε και εκεί ένα galaxy tab για δοκιμή και το δοκίμασα και αυτό.
Παιδιά αίσχος όλο lag και μηδέν αποκρισιμότητα. Τώρα πραγματικά είδα με τα ίδια μου τα μάτια πως γίνεται ένας να λέει τα καλύτερα και άλλος τα χειρότερα για μια συσκευή. Οι συσκευές τρέχανε κανονικό wallpaper (όχι live) και στη διαχείριση εργασιών δεν είδα αυτό του πλαισίου να είναι φορτωμένο με τίποτα το παράξενο.
Μιλάμε η μέρα με τη νύχτα σε δύο ίδιες συσκευές. Αντε τώρα να σου κάτσει καμμιά τέτοια και άντε να αποδείξεις ότι είναι προβληματική.

Νεκτάριος

Αλέξανδρος λιγο παραξενο αυτο πουλες !Οτι με ενα live wallpaper το γονατιζει ,ειναι συγουρο αλλα μαλλον καποιος πρεπει να δουλεψε …… πανω του και ας μην ηταν εμφανες το παραξενο !Δεν ειναι δυνατον απο την ιδια γραμμη παραγωγης να υπάρχει διαφορα !
Δημητρη εσυ που το εχεις ,δουλεψε το ασταματητα στο Internet για 10 λεπτα η ασκοπες χρησης και πες μας βαλε ,βγαλε προγραμματα ??
Εκτος Αλεξανδρε αν παιζει αλλη rom !!Εγω στο Galaxy εβαλα την I9000XWJPA και φυσαει,μασαει τα παντα μα τα παντα και περιμενω ακομα και του Νοεμβριου που θα εχουμε αποτελεσματα ενω η πρωτη 2.2 froyo σερνοτανε .Θα βαλουν το χερακη τους η xda μαλλον .Ειμαι συγουρος πως καπου εκει παει το μυαλο μου .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μια ερωτηση ρε παιδια. . .Υπαρχει εκδοση του skype για το galaxy pad το οποιο να δουλευει οπως στο pc δλδ να μπορω να κανω βιντεοκλησεις μεσω skype?Δε βρισκω τπτ και μου φαινεται παραξενο.επισης οταν βγει η επομενη εκδοση του android που λενε πως θα ειναιβκαι καταληλοτερη για ταμπλετ πως γινεται η αναβαθμιση?μεσω pc?την κανει αυτοματα?Ευχαριστω εκ των προτερων…

thodwris

Γειά σας παιδιά! Σαν φοιτητής πληροφορικής και προσπαθώντας να έχω μία επαφή με τα νέα τεχνολογικά πρότυπα πήγα σε ένα κατάστημα να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη συσκευή! Ενώ είναι ταχύτατη , έχει το android που “φυσάει” με προβληματίζει το γιατί κάποιος να δώσει τόσα χρήματα για μία συσκευή που προσφέρει internet mail και reading !! φιλικά!! Θοδωρής!!

Νεκταριος

Γεια σας παιδια .Οταν το πηρα πριν 3 εβδομαδες ειχα τρελαθει οταν το ειδα !!Ειναι παρα πολυ καλο .Αξιζει που εδωσα το galaxy s για το Tab ομως η μεταφορα του ειναι θεμα … Ειναι παρα πολυ δυνατο γρηγορο και δεν κολλαει πουθενα ουτε με ενα live wallpaper ουτε με τιποτα αλλο. Ειχα ομως ενα θεμα με την μπαταρια διοτι ρουφαει το εργαλειο.Καμια αναβαθμιση απο την samsung δεν θα γινει η κατα την συνδεση στο pc με το γνωστο προγραμα .Αυτο που εκανα ηταν να αλλαξω την Rom απο την ιδια την samsung .Εβαλα την τελευταια Rom που υπαρχει και θελω να σας πω οτι ειναι ακομα πιο γρηγορο και μετα απο δυνατο λιωσιμο η μπαταρια κραταει δυο μερες ανετα .Πλεων τιποτα δεν συγκρινεται με ολο αυτο η και ακομα με java or flash δεν ζοριζεται

Nektarios

Αφού το δούλεψα αρκετά κάποιον καιρό ,παρατήρησα ότι εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε !!
Παραθέτω το ίδιο κείμενο από αλλού και λεω ότι :
Αυτό που θα ήταν τέλειο ,θα ήταν ένα Tablet με κάρτα sim αλλά χωρίς να δέχεται κλήσεις ,όπως το κάτι σαν το vodafone mi-fi !! To λέω αυτό γιατί έχω το Galaxy tab και σαν τηλ. και κλήσεις δεν βολεύει καθόλου αλλά πολύ χρήσιμο για αυτά που προσφέρει !!Ξανά παίρνω πίσω το Galaxy s και αγοράζω ένα Archos 10” από το e-shop ..!!Εάν υπήρχε αυτή η δυνατότητα με μονό 3G ,χωρίς κλήσεις καθαρά για Internet ,θα ήταν ότι καλύτερο και αχώριστο σαν γνώστης του Tablet !!Πλέων 3G και 3G+ υπάρχει παντού αλλά να παραμετροποιήτε το menu και η δυνατότητες του Tablet για τηλέφωνο ,είναι πολύ λάθος ( και όσοι ξέρουν θα καταλάβουν τι λέω ) σε σχέση με τα υπόλοιπα Tablet χωρίς 3G ,που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν για αυτό που κατασκευάστηκαν !!Ίσως έχω κακή πείρα επειδή η Samsung πειραματίστηκε και δεν είδα κάτι καλό και να πω ουαου ,τι είναι αυτό !!Συγγνώμη για όλο αυτό το κείμενο !!

naxiand

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.