Samsung Galaxy Tab χωρίς 3G και χαμηλότερη τιμή

Πάνω από 1.5 εκ. τεμάχια έχει πουλήσει το Galaxy Tab από τον περασμένο Σεπτέμβριο σύμφωνα με τη Samsung και η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεση της να διαθέσει ένα μοντέλο χωρίς 3G στην Αμερικάνικη αγορά. Μόνο Wi-Fi λοιπόν και όχι τηλέφωνο η νέα έκδοση του Samsung Galaxy Tab που κατά τα άλλα παραμένει με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τα νούμερα (1.5 εκ.) μέσα σε τέσσερις μήνες μου ακούγονται καλά, γιατι να θέλει να το κυκλοφορήσει χωρίς το 3G ίσως για να “σκοτώσει” την τιμή μου μετά και το τσουνάμι από διαφορετικά μοντέλα Tablet που έρχονται τους επόμενους μήνες; Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

, Samsung Galaxy Tab χωρίς 3G και χαμηλότερη τιμή

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

ΤΙΜΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ZTE ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΟΓΙΚΑ~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ GALAXY!!!!!!!!!ME TO FLASH

giannis

δεν ξέρω εγώ το βρίσκω πολύ καλό με δυνατότητες που θα με κάλυπταν απόλυτα αλλά η τιμή του είναι εξωφρενική. Εντάξει μην κράζω μόνο την apple για τις τιμές της να τα λέμε για όλους γιατί τα έχουμε ξαναπεί: ένα προιόν το κρίνεις και σύμφωνα με την τιμή του αλλιώς να κοστίζει 700 ευρώ και αλλιώς 400. Πάντως όταν το tab ήταν ακόμα φήμες ακουγόταν ότι θα βγεί στην αγορά κοντά στα 400 οπότε μετά ξενέρωσα λιγάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.