Samsung Galaxy View: Επίσημα με οθόνη 18.4″ και βάρος 2.65 κιλά

Κατά την διάρκεια της IFA τον Σεπτέμβριο η Samsung μας είχε προϊδεάσει για το τεράστιο tablet που είχε στα σκαριά. Τελικά ανακοίνωσε και επίσημα το Samsung Galaxy View, το οποίο έρχεται με οθόνη 18.4 ιντσών TFT LCD ανάλυσης 1080p, 123ppi, έχει διαστάσεις 275.8×451.8×11.9 χλστ. και ζυγίζει 2.65 κιλά.

Το Samung Galaxy View ενσωματώνει μπαταρία 5700mAh η οποία φαίνεται μικρή, αλλά η Samsung αναφέρει ότι μπορεί να δώσει 8 ώρες συνεχούς video playback, έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 7580 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB ή 64GB, επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει κάμερα 2.1 Megapxiel, έχει Bluetooth 4.1 BLE, Wi-Fi 802.11 ac και LTE model με υποδοχή για nano-SIM.

Έρχεται με Media UX skin και Android 5.1 Lollipop, δεν ανακοινώθηκε η τιμή και η διαθεσιμότητα, αλλά στις ΗΠΑ είχε εμφανιστεί με τιμή στα 599 δολάρια (32GB Wi-Fi only).

Samsung Galaxy View: Επίσημα με οθόνη 18.4" και βάρος 2.65 κιλά, Samsung Galaxy View: Επίσημα με οθόνη 18.4″ και βάρος 2.65 κιλά

Samsung Galaxy View: Επίσημα με οθόνη 18.4" και βάρος 2.65 κιλά, Samsung Galaxy View: Επίσημα με οθόνη 18.4″ και βάρος 2.65 κιλά

Samsung Galaxy View: Επίσημα με οθόνη 18.4" και βάρος 2.65 κιλά, Samsung Galaxy View: Επίσημα με οθόνη 18.4″ και βάρος 2.65 κιλά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Πω Πω έλεος τι έχουν πάθει όλοι;
123 ppi 2gb ram και 5000mah μπαταρία υποτίθεται για επαγγελματίες;
Εντελώς άκυρο

RigoMS

Ούτε ο “Samsung” ο ίδιος δε θα το πάει! 😝

Ιωάννης jb

Θέλω να ακούσω τι θα πουν τώρα οι samsung φανς, θα ρίξουμε γέλιο….
Αυτοι οι ιδιοι θα είναι που κράζουν το iphone για τα μικρά ppi (μονο 400 στο 6s plus και μόνο 320 στο 6s) δε μπορούσαν βλέπανε pixels και στις 5,1 ιντσες αναγκάστηκαν για να μη βλέπουν pixels να μην αρκεστούν σε ανάλυση fhd.. Μη μιλήσω και για τα note που εχουν βάλει 2k εδώ και κάτι χρόνια πλέον δε τους εφτανε με τη καμία η μικρή fhd ανάλυση!!

Εδώ όμως σε 18 ολόκληρες ιντσες μου βαλανε την fhd και εχουμε σε αριθμο 123 ppi??
Ολοι εσεις που μου εχετε μάθει σε ppi που ξεπερνανε τα 500 πως τώρα θα πέσετε τόσο χαμηλά??
Δεν έπρεπε να σας βάλει τουλαχιστον καμια 200 ppi ε?? Λεω τώρα εγώ…
Η μνήμη ραμ δε θα επρεπε να είναι τουλάχιστον στα 3 γιγα??
Η μπροστινή κάμερα δε θα επρεπε να είναι λίγο καλύτερη??
Η μπαταρία τη ανέκδοτο είναι πάλι αυτό??
Η τιμή γιατι τόσο υψηλή?????
Είναι τραγικό..
Και όμως ρε παιδια παίζει να κάνει πωλήσεις, Ο ΛΟΓΟΣ? επειδη είναι ΜΕΓΑΛΟ!!!!

prankster

@ιωαννης jb το iphone 6 kai 6s που ειναι τρισαθλιο σε σπεκ και σε τιμη θα ελεγα γιατι κανει πωλησεις? γιατι ειναι και αυτο μεγαλο οπως το λες μετραει

Timotheos

Αυτό το παραθυρόφυλλο για να πει κανείς πως τον εντυπωσίαζε θα έπρεπε να έχει 4k οθόνη, Σαφέστατα πολύ μεγαλύτερη μπαταρία και 4Gb ram.

NtinosMD

Επισημα η πιο αχρηστη συσκευη του 2015. Μεχρι και το iPad Pro καλυτερο ειναι ( οτι θα το λεγα αυτο δε το περιμενα ). Και μετα βγαινουν και λενε πως τα κερδη της εταιρειας πιανουν πατο. Λογικο οταν βγαζεις τετοιες πατατες. Τι τερατωδη περιθωρια ειναι αυτα σε συνδιασμο με τα 2μιση κιλα και τις 18 ιντσες ? Στο 10ιντσο note 10.1 2014 εχω 8000mah μπαταρια … εδω γιατι 5700 οταν το οι διαστασεις ( πλατος μηκος υψος ) ειναι εμφανως μεγαλυτερες απο τα ταμπλετ που ηδη κυκλοφορουν ? Δε χωρουσε μεγαλυτερη μπαταρια θελουν να μας πουν ? Θα μας τρελανουν ? Οποιος το αγοαρασει απλα θα ειναι επισημα θυμα. Κριμα τα λεφτα που φυγανε στο δηθεν development της συσκευης και στην παραγωγη. Ποσο μαλλον οταν δεν φοραει ουτε καν OLED οθονη.

G850F

Ο “Ιωάννης jb” παιδιά βλέπω ρίχνει τρελό rage. Ρε μεγάλε μήπως μπερδεύεις τη βούρτσα με την…. οδοντόβουρτσα ? Συγκρίνεις τώρα τα ppi στις 18,4 inches με τις 5 ? Η Samsung βγάζει και τηλεοράσεις, τράβα ψάξε τα ppi σε καμια 50αρα και έλα σύγρινέ τα με smartphones. Το μόνο που συμφωνώ είναι το την σήκωνε μια 4K αντί για FHD. Ο,τι να’ναι όμως και πάλι. Αα, μπορείς επίσης να ψάξεις και πόσα ppi έχουν οι οθονούλες στα ψυγεία της Samsung…

παπαροκάς tiamat

ΕΝΑ μονο λεω!Το note pro 12.2 tablet εχει 9500 mAh….

Mary

Μέχρι και η Apple στο iPad pro έβαλε 4gb ram! Αν ειναι δυνατόν, όσο για μπαταρια, βαρος και οθόνη ας μην το σχολιάσω καν!

Bloodmaster

Το tab 4 με 200€ το βρισκεις και εχει 6700mah το 10 ιντσο
Οι τσιγκουνηδες πηγαν βαλανε πιο μικρη

chaos

Εχω το galaxy tab s 10.5 με 3gb ram και σερνεται μετανιωσα την ωρα και την στιγμη που το πηρα δεν θελω να φανταστω τι θα συμεβει σε αυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.