Samsung Galaxy TabPro S: To Windows tablet που έρχεται να ανταγωνιστεί το Surface Pro 4

Η Samsung κυκλοφόρησε μετά από καιρό ένα νέο Windows tablet, το Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition. Το συγκεκριμένο tablet είναι κατάλληλο για τον μέσο χρήστη, αλλά και για επαγγελματίες, αφού έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο.

Όσο αφορά τα χαρακτηριστικά του, το Samsung Galaxy TabPro S έχει 12 ιντσών Super AMOLED οθόνη, με ανάλυση 2560×1440. Ο επεξεργαστής είναι ο Intel Core M3 6Y30, χρονισμένος έως και τα 2.2 GHz και γραφικά Intel HD Graphics 615. Η RAM είναι στα 8 GB με 256 GB SSD αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία στα 5200 mAh.

Επιπλέον φέρει δύο 5 megapixel κάμερες στο μπροστά και το πίσω μέρος, και υπάρχει μια μόνο USB 3.1 Type-C θύρα για συνδεσιμότητα και φόρτιση. Η θύρα μπορεί να εξοπλιστεί με έξτρα αξεσουάρ ώστε να έχεις συνδεσιμότητα και με HDMI και USB Type-A θύρες.

Το βασικό μοντέλο κοστίζει 1000 δολάρια, το οποίο ίσως φανεί λογικό αν το συγκρίνει κανείς με το βασικό μοντέλο Surface Pro 4 το οποίο κοστίζει 900 δολάρια και έχει 4 GB RAM και Intel Core i3. Παρόλο όμως την υψηλή τιμή, η Samsung δεν συμπεριέλαβε στο πακέτο το Stylus. Το TabPro Pen πωλείται ξεχωριστά για 50 δολάρια.

Το αποσπώμενο πληκτρολόγιο όμως, περιλαμβάνεται στην τιμή και έχει ενσωματωμένο touchpad και Pogo pin connector, για να συνδέεται με το tablet χωρίς καμία διαδικασία και ταυτόχρονα να φορτίζει. Επιπλέον, έχει ευέλικτη άρθρωση ώστε να προσαρμόζεις το ύψος της οθόνης. Τέλος, το Galaxy TabPro S ζυγίζει μόνο 700 γραμμάρια, καθιστώντας το ελαφρύ και φορητό.

Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition new windows table, Samsung Galaxy TabPro S: To Windows tablet που έρχεται να ανταγωνιστεί το Surface Pro 4

Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition new windows table, Samsung Galaxy TabPro S: To Windows tablet που έρχεται να ανταγωνιστεί το Surface Pro 4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Θα τρελαθουμε αυτο δεν το ειχε βγαλει σε μαυρο χρωμα πριν κατι μηνες

Αλέξανδρος

Καλά πέρα από την απαράδεκτη τιμή, μία θύρα usb ( type c ) ? Ρε ότι ανοησία ΚΆΝΕΙ η Apple κατευθείαν να την αντιγράψουν; Πραγματικά τι να πει κανείς και ζητάν και 1000€……. Αλλάξτε πλευρό………

Μιχάλης

Δεν μπορώ να καταλάβω που κόλαει η Apple με αυτό το μηχάνημα? Έχει full os η Apple σε ταμπλέτ για να συγκρίνουμε? Μόνο με την Microsoft να συγκρίνουμε που είναι αρκετά μπροστά σε αυτόν τον τομέα..

Παπαροκας tiamat

Καλά λέει ο αλεξανδρος. Μία μόνο θύρα κ το πενάκι έξτρα!

Άλλη μία αντιγραφή σε apple..
.τελικά δε τη χάλασε που έχασε 17 δις από την χειροβομβίδα……..

ΛΛ

Ωραιο εργαλείο με δυναμη και φορητότητα. Το βασικό ειναι το πλήρες λειτουργικό Windows σε 700γραμμαρια και η οθονη 12 ιντσών. Οποίος ενδιαφέρεται για παρόμοιο στυλ ειναι μια καλή επιλογή ….αλλιως MS. Τωρα,το πενάκι προσωπικά το θεωρω άχρηστο για το περισσότερους ….αλλα όσοι το θελουν δε νομίζω οτι τα 50 ευρώ θα τους ενοχλήσουν ….αν και μπορούσε να το χρέωνε στην εφάπαξ τιμη.
Τέλος, δε μπορω να καταλάβω πως καποιοι βλέπουν παντου κατι να μοιάζει με Apple …προφανώς η Apple δεν εχει κατι παρόμοιο και τι pro που έφτιαξε ηταν μια κορόιδια ειδικα το πληκτρολογιο που πρότεινε ηταν για γέλια και το δύσχρηστο πενάκι της. Μιλάω σαν κάτοχος Apple προϊόντων και περίμενα κατι καλυτερο απο αυτην. Προσωπικά στο δικο μου iPad που εχω πηρα ενα πληκτρολογιο άλλης εταιρίας που μοιάζει με αυτο της εικόνας στο στυλ. Βεβαια, στο τωρα θα έπαιρνα κατι αλλο συνολικά σαν λυση.
Παντως, οςο περισσότερος ανταγωνισμός Υπάρχει κερδίζουμε ολοι σε τιμες και ενδιαφέρουσες λύσεις ειτε τις χρειαζόμαστε προσωπικά ειτε όχι.

Chris_BMW

Πλήρες αντιγραφή της λογικής της Apple ..Ας αντέγραφε κ τη μπαταρία τουλάχιστον γιατι με 5000 ουτε μιση μερα δεν βγάζει … τρώει άκυρο μονο κ μονο απο την μπαταρία .

ΝΙΚΟΣ

Κρις το tablet αυτό τρέχει 10.Την σειρά surface προσπαθεί να αντιγράψει.Η apple δε κολά πουθενά.Όσο και να προσπαθείς να την βάλεις στην εξίσωση,λόγω του ότι είσαι fan boy βέβαια.
Όταν η apple βγάλει ,όπως περιμένετε mac os σε τέτοια μορφή και αντίστοιχες δυνατότητες μιλάμε.Έως τότε ios σε όλα τα μεγέθη οθονών και προσπαθείστε να πείστε τους εαυτούς σας πως είναι pc replacement επειδή έτσι βολεύει η προπαγάνδα του Κούκ.

Αλέξανδρος

Μιχάλη και οι υπόλοιποι αυτό δεν σου θυμίζει κάτι: Apple MacBook 12 ( 2015 )

Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται tablet ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ TABLET ΕΙΝΑΙ ( για την τιμή δεν το συζητώ ) με μη αποσπώμενο πληκτρολόγιο.
Δεν το βρίσκετε κοροϊδία να βγαίνει Επαγγελματικό εργαλείο και να έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ θύρα σύνδεσης; Ή και σ’αυτό θα μοιάσει την Apple με το να σου πουλάει τον αντάπτορα 70€ παρακαλώ όπως το παραπάνω μοντέλο για να έχεις video out και σύνδεση με περιφερειακές συσκευές;
Τι να πω, πραγματικά απορώ.

Chris_BMW

Νίκο φίλε μου μου δεν αναφέρομαι στο I pad .. αλλα στο MacBook 12″ το οποιο κ αντιγράφει .. Απίστευτη φορητότητα δεν έχει touch Panel αλλα έχει touch trackpad ειναι πανάλαφρο κ έχει μπαταρία που σου βγάζει δυο μέρες.. Στα λεφτά αυτά που κοστίζει βεβαια εγώ επέλεξα MacBook Pro αλλα αν για κάποιον η φορητότητα ειναι το παν το MacBook 12″ ειναι πολυ καλη επιλογή ..Τα υπόλοιπα περί fanboy τα ακούω βερεσέ απο όλους σας .. Ανατρέξτε στα σχόλια σας οταν η Apple παρουσίασε το MacBook 12″ με μια θύρα USB C να δείτε τι κράξιμο έπεφτε … τωρα χτυπάτε παλαμάκια στην αφαίρεση -αντιγραφή της Samsung.Μονο που σας δίνει μπαταρία 5000 mah … Χαχα κάηκε με τα note κ S7 που κάνουν μπαμ κ φυλάει τα ρούχα της μονο που με αυτά τα mah σε τέτοια οθόνη κ με τέτοια χαρακτηριστικά δεν πας πουθενά ….. Τα λέμε του χρόνου οταν το s8 δεν θα έχει θύρα ακουστικών ……..

Chris

@chris_bmw πρώτον, δεν έβγαλε πρώτη η Apple το Jack αλλά η Motorola/lenovo δεύτερον το surface ανωτέρο του tabpro τρίτων αν ξες που μπορώ να πάω ενα macbook pro mid 10 για επισκευή πλιζ απαντα😧

Chris_BMW

Chris@ Αν κρίνω σπο το “ξες” (😂) Εισαι απο βόρειο Ελλάδα . Δεν κοροϊδεύω κ γω απο εκει είμαι αλλα έχω πολλα χρονια πλέον Αθήνα .Για MacBook ξερω .Κ πολυ καλούς κιόλας .Τα δικά μου ολα εκει τα πάω αλλα ειναι Κιφησια .. Δεν ξερω πως μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία κ δεν ξερω αν μπορω να σου πω το μαγαζί αν επιτρέπεται εννοώ .

panos

Καμια σχέση με macbook. Το macbook είναι κόσμημα, αυτό εδώ γυφτίζει!

alxgiann

Καμία κουβέντα όμως από κανένα για την …τεράστια μπαταρία. Αυτό, με “κανονική χρήση” δεν πρόκειται ποτέ να περάσει τις 4 ώρες οθόνη. Θα μπορούσε να έχει 100 γραμμάρια βάρος περισσότερο και μπαταρία στην περιοχή των 7000-8000 mah. Aλλά, έχουμε 700 γραμμάρια και 5200 mah πάνω σε 12 ιντση 2Κ οθόνη.

Junkermann

Δύσκολα θα αγόραζα tablet/tablet PC που δεν θα λεγόταν «Surface».
Το Pro4 και το Book είναι φανταστικά

Ως εναλακτική θα κοίταγα το HP Spectre X2.
https://store.hp.com/us/en/mdp/Laptops/spectre-x2-296008–1

Samsung, «δεν»…

_Junkermann

Chris

@chris_bmw όχι αλάνι απο Αγρίνιο είμαι 😂 πες το μωρέ δεν θα μας φάει κανένας 🤘

Chris_BMW

Chris@ i fast repair ειναι επι της Κολοκοτρώνη

Chris

@chris_bmw ευχαριστώ πολύ φίλε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.