Samsung SM-T800, Ετοιμάζει tablet με οθόνη 10.5 ιντσών Super AMOLED;

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που η Samsung κυκλοφόρησε tablet με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED. Ήταν το 2011 με το εντυπωσιακό σε χρώματα Galaxy Tab 7.7, φέτος όμως και εφόσον επιβεβαιωθούν οι ψίθυροι, έχει στα σκαριά ένα μοντέλο με διαγώνιο 10.5 ίντσες και ανάλυση 2560×1600 pixels.

Με κωδική ονομασία SM-T800, το λαμπερό Super AMOLED tablet λέγεται ότι θα ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μπαταρία 7900 mAh, κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 2 Megapixel, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και θα τρέχει Android 4.4.2 KitKat out-of-the-box. Περιμένετε κάτι τέτοιο;

Samsung SM-T800, Samsung SM-T800, Ετοιμάζει tablet με οθόνη 10.5 ιντσών Super AMOLED;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Δε με ενθουσίαζαν ποτε τα tablet…

Μιχαλης

Κι άλλο tablet έλεος πια . Έχει βγάλει ποσά tab pro και αλλά τόσα tab σκέτα . Το έχει παρακάνει νομίζω με τις συσκευές της . Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε 2 νέα μοντέλα galaxy s3 neo και galaxy neo plus βάλε και άλλο ένα ace κάτι που έβγαλε χτες νομίζω . Οτι σαβούρα τις μένει τα κανει συσκευές με ίδια χαρακτηρίστηκα αλλά διαφορετικά ονόματα Αντί να κάτσει να υποστηρίξει συσκευές

Billeiro

Το πηρα με τη μια.super amoled σε τοσες ιντσες κ τετοια αναλυση!! Αντε να το δουμε!!

john

Έχει καταλήξει του συχαμού πια η σαμμυ ! Έχουν κυκλοφορήσει 10^5 χιλιάδες μοντέλα galaxy ! έχει κανταντήσει αηδία ! παίρνεις Samsung S4 750Ε και με την κυκλοφορία του S5 πεύτει στα 200 αξία νέου μοντέλου ! Δηλαδή αίσχος ! Το τελευταίο μου ήταν το S4 … Lg , nexus ή ακόμα και iPhone άμα μου γυαλίσει το 6 !

Solon

Τα κορεσμένα χρώματα της Amoled μπορεί να εντυπωσιάζουν στις μικρές οθόνες αλλά στις μεγαλύτερες οθόνες δείχνουν εντελώς αφύσικα. Όταν είδα για πρώτη φορά το galaxy tab 7.7 νόμιζα πως η οθόνη του είχε πρόβλημα. Το δε λευκό της ήταν πολύ αδύνατο. Σαφώς και η τεχνολογία Amoled έχει προχωρήσει από τότε, η φωτεινότητα έχει αυξηθεί και τα λευκό της είναι πλέον ποιο λευκό αλλά και πάλι απέχει πολύ από μια καλή οθόνη Super Amoled. Θα περιμένω με μεγάλη περιέργεια να δω πόσο βελτιωμένη είναι η νέα οθόνη Amoled και αν μπορεί όντως να συναγωνιστεί τις καλές LCD. Γιατί από μια ταμπλέτα έχεις τελείως διαφορετικές απαιτήσεις από ότι σε ένα κινητό. Πρέπει να έχει υψηλή φωτεινότητα και μεγάλη αντίθεση για να μην σε κουράζει όταν σερφάρεις με τις ώρες ή διαβάζεις ebooks.

Solon

Συγνώμη λάθος,
“απέχει από μια καλή οθόνη Super LCD” ήθελα να γράψω

Χρήστος

Δώσε επιλογές στο λαό…
Καλά κάνει. Όποιος δεν θέλει ας μην αγοράσει.. Απλά τα πράγματα.

Αντρέας

Ωραίο ακούγεται, αλλά δεν ξέρω. Πάντως πιστεύω πως θα ήθελα ενα tablet 10-13 ίντσες με ανάλυση 3417χ2500.Και γενικά τετραγωνικό με λίγο λιγότερο besel από Ζ2. Ή και note 12,1′ εαν θυμάμαι καλά θ

Σωτήρης

Πώς μου την δίνει όταν βλέπω ανίδεους και άσχετους με την τεχνολογία να έχουν και άποψη και να λένε ότι τους κατέβει δεν είμαι fan boy καμιά εταιρίας αλλά αυτό που βλέπω ότι η SAMSUNG βγάζει Tablet για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες από το ποιο φτηνό μέχρι το ποιο ακριβό γιαυτό εξάλλου και για πολλούς άλλους λόγους είναι στην κορυφή για εμένα καλά κάνει και πολύ πιθανόν να επερνα το συγκεκριμένο Tablet εξάλλου και ποιος δεν ήθελε εδώ που τα λέμε στις 10.1 ίντσες Super amoled μπορεί να είναι ενεργοβόρες αλλά τη να κάνουμε όλα έχουν ένα κόστος και χαλαλη της

Δημήτρης

Είμαι ο πολυ τυχερός κάτοχος ενός tab 7.7.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχουν στο ebay / second hand shops ούτε για δείγμα. Η οθόνη του είναι απίθανη για κατανάλωση ταινιών. Για το oversaturated ok υπάρχει και το cinema mode, αλλά μία το έβαλα και το standard είναι τέλειο. Η μπαταρία του κρατάει γα πάντα η δε ποιότητα κατασκευής του για την εποχή του εκτός συναγωνισμού.

Πιστεύω ότι έπεσε ευμφωνία κάτω απο το τραπέζι μεταξυ σαμυ και ακατονομαστης να στοχεύσουν σε διαφορετικά μάρκετς.

Ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα θα το αγόραζα ξανά καινούργιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.