Samsung: Δοκιμάζει tablet με τεράστια οθόνη 18.4 ιντσών

Η Samsung μας έχει συνηθίσει να μην φοβάται να κάνει πράγματα που την δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζουν εξωφρενικά στην αγορά. Ένα παράδειγμα ήταν η κριτική που δεχόταν για το μέγεθος της οθόνης στην σειρά Note και όχι μόνο, και τελικά σήμερα οι 5.5 και 6 ίντσες έχουν υιοθετηθεί σχεδόν από όλους.

Τι γίνεται όμως στα tablets; Μετά την αύξηση των ιντσών στα smartphones, το επόμενο βήμα είναι να δούμε και τεράστια tablets; Αυτό φαίνεται να δοκιμάζει η Samsung η οποία εισήγαγε για δοκιμή στην Ινδία tablets με οθόνη 18.4 ιντσών.

Τα έγγραφα δείχνουν συνολική τιμή 3261 ευρώ, που σημαίνει 465 ευρώ το κάθε ένα. Η τιμή φαίνεται πολύ οικονομική, αλλά λογικά είναι για τα protoypes και όχι η τιμή για τους καταναλωτές, διότι με τόσο μεγάλη οθόνη σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο οικονομικό.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του γιγάντιου tablet, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μετά τις δοκιμές και τις αξιολογήσεις, η παρτίδα θα καταστραφεί λογικά για να αποφευχθούν οι διαρροές και είναι πιθανό να μην το δούμε ποτέ στην αγορά. Θα θέλατε όμως ένα τέτοιο tablet;

Samsung: Δοκιμάζει tablet με τεράστια οθόνη 18.4 ιντσών, Samsung: Δοκιμάζει tablet με τεράστια οθόνη 18.4 ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Χαχαχαχα προχθες φανταζομουνα τι ωραια θα ηταν αν εβγαζαν μεγαλα ταμπλετ για να βλεπουμαι τις ταινιες μας εκει και να πεταγαμε εντελος τα λαπτοπ και σημερα διαβαζω αυτο το αρθρο χαχαχχα
Πιστευω θα κανει καλες πωλησεις τετοιο ταμπλετ και θα αντικαταστησουν εντελος τα λαπτοπ

Λευτερης

Καρπουζι

κωστας παρκας

Φετα

Παναγιώτης

Σεν ακούγεται άσχημο. 18αρα οθονη/ταμπλετ (με ενα extra πληκτρολογιο και μια βαση στηριξης + καλος επεξεργαστης και ram.) οτι πρέπει !!!

xristos

Φετα με καρπουζι.. ειναι κ γευστικοτατος συνδιασμος

Αλέξανδρος

Παιδιά αφήστε τα καρπούζια, τους δίσκους και τις ρακέτες, πιο κοντά σε ταψί για φόρμα του κέικ πλησιάζει, νομίζω….
Πέρα από την πλάκα όμως, χρειάζεται και πιστεύω θα προχωρήσει γιατί όλοι θέλουμε μεγάλες οθόνης μιας και έχει πολλές εφαρμογές ( παρουσιάσεις, media υλικό, ακόμη και gaming, μετατροπή με πληκτρολόγιο και ποντίκι σε pc, κ.α. ).
Αρκεί να έχει μικρό βάρος και φυσικά ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ.

Ekimolaos

@Αλέξανδρος
Λογική τιμή και samsung δεν πάνε μαζί. Κάτω από 1000€ δεν παίζει. Και λίγα λέω.

Όσο για την φέτα και το καρπούζι θα συμφωνήσω, είναι όντως τρομερός συνδυασμός. Η φέτα σπάει την γλύκα του καρπουζιού και το καρπούζι την αλμύρα της φέτας, με αποτέλεσμα μία πολύ ισορροπημένη γεύση! Λευτέρης και Κώστας Παρκάς, γιατί τυχαίνει κι έχετε ίδια εικόνα;

Λευτερης

Την ανάλυση θελω να δω και την GPU που θα την τραβάει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Samsung Android Tablets

Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Η Samsung φέρνει τη νέα σειρά Galaxy Tab S9 series, που αποτελείται από τρεις διαφορετικές εκδόσεις με σχεδιασμό που τις κάνει ξεχωριστές, μαζί με επιδόσεις και δυνατότητες εντυπωσιακές.

Gear Samsung Samsung Android Tablets

Μάθε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy Tab S9

Η σειρά Galaxy Tab S9 έρχεται με καθηλωτική οθόνη, βελτιωμένη απόδοση, το χαρακτηριστικό S Pen, καθώς και προστασία IP68 και για το Galaxy Tab και για το S Pen.

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Gear Samsung Samsung Android Tablets

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Ανθεκτικό τάμπλετγια εργασία εν κινήσει

Η Samsung κυκλοφόρησε το νέο Galaxy Tab Active4 Pro – ένα ευέλικτο tablet που είναι αρκετά ισχυρό και φορητό για να τροφοδοτεί την παραγωγικότητα πέρα από το γραφείο.