Samsung, λανσάρει συσκευή με 9″-5″ αναδιπλούμενη οθόνη το 2015;

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κορεάτικα media η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015 μια συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη η οποία θα μοιάζει με 8-9 ιντσών tablet και η οθόνη θα είναι Full HD Super AMOLED. Οι πληροφορίες λένε ότι η οθόνη του tablet θα είναι κατασκευασμένη πάνω σε πλαστική και όχι γυάλινη βάση και θα έχει touch layer στην κορυφή.

Δεδομένου ότι οι ερευνητές της Samsung έχουν κάνει ήδη δοκιμές σε prototypes και η οθόνη δεν έχασε ούτε την αντοχή αλλά ούτε και την ποιότητά της, τότε ίσως πράγματι να τις δούμε να παίρνουν εμπορική μορφή και να διατίθετνται στο ευρύ κοινό.

Το συγκεκριμένο tablet που φέρεται να έχει στα σχέδιά της η Samsung, θα μπορεί να αναδιπλωθεί 2 φορές και η διαγώνιος του θα είναι 5.68”.

Όμως δεν είναι μόνο η οθόνη το ζήτημα καθώς θα πρέπει να αναπτυχθεί το κατάλληλο interface και οι κατάλληλες εφαρμογές που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μια τέτοια οθόνη. Όπως και να έχει εμείς περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον μιας και η Nokia παρουσίασε τη δική της αναδιπλούμενη οθόνη.
, Samsung, λανσάρει συσκευή με 9″-5″ αναδιπλούμενη οθόνη το 2015;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mars

χαιρομαι που βγαινουν τετοιες τεχνολογιες. οχι μονο για τα κινητα αλλα και για αλλες συσκευες.

καλη αρχη απο Νokia και Samsung.

ο καθενας εχει και μια εταιρεια που προτιμα (ας πουμε). αργα ή γρηγορα αυτη η τεχνολογια θα φτασει σε ολες τις εταιρειες και μονο κερδισμενοι θα ειναι οι καταναλωτες!

καλα το βλεπω…τωρα εχουμε inches-war και σε λιγο καιρο θα εχουμε Mini-κινητα με τον πραγματικο ορισμο- και θα αναδιπλωνονται σε 5″ιντσα θηρια! 🙂

Αντρέας

Mars
Τι καλή αρχή;
Αφού η Samsung παρουσίασε το 2011 τις πρώτες οθόνες της. Εκτός αν ήταν σχήμα λόγου

nikmour

@Αντρέας η αρχή γίνεται όταν αρχίζει η μαζική παραγωγή. Οι τεχνολογίες που έχουμε εμείς τώρα στα κινητά και tablet είναι παρωχημένες όσο αφορά τα εργαστήρια των εταιριών. Μην μπερδεύεσαι λοιπόν και καλή αρχή η οποία δεν ήρθε ακόμα…

Mars

@Αντρεας μηπως εχεις κινητο ή καποια συσκευη απο το 2011 με αυτη την τεχνολογια? αν ναι θα ηθελα παρα πολυ να ανεβασεις ενα βιντεακι να το μοιραστεις μαζι μας!

το οτι το εχει αναφερει το 2011 (γιατι εγω δεν εχω δει καμια συσκευη απο το 2011 με τετοια οθονη οχι μονο samsung αλλα οποιασδηποτε εταιρειας) και εχει αρχιζει να το βαζει σιγα σιγα σε γραμμη παραγωγης τωρα ειναι 2 πραγματα διαφορετικα.

Ανδρέας

Μπράβο στην samsung! Απο τις λίγες εταιρίες που δουλεύουν πραγματικά. Αυτά να τα βλέπουν οι haters που είναι πολλοί για να μαθαίνουν! 😊✌

Anonis

Έλα μωρή Samsung!!!Άντε… να την διπλώνουμε να κάνει σκιά μπας και βλέπουμε τίποτα στον ήλιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.