Samsung, ετοιμάζει standalone smartwatch για το καλοκαίρι

Μέσα στον Απρίλιο ακούσαμε φήμες ότι η Samsung θα λανσάρει ένα smartwatch το οποίο δεν θα χρειάζεται να συνδεθεί με κάποιο smartphone. H συσκευή εμφανίστηκε με την ονομασία Samsung Gear 2 Solo και οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται τώρα από την Wall Street Journal η οποία αν και δεν αναφέρει την ονομασία «Solo» επιβεβαιώνει ότι η Samsung ετοιμάζει standalone smartwatch το οποίο θα τρέχει με Tizen. Θα μπορεί να δέχεται και να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνει email χωρίς να πρέπει να συνδεθεί με κινητό.

Η συσκευή θα έχει λειτουργίες που έχουμε δει στη σειρά Gear, GPS, Bluetooth, κάμερα και μετρητή καρδιακών παλμών.

Η Samsung λέγεται ότι σχεδιάζει να ανακοινώσει το έξυπνο ρολόι της την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου και να το διαθέσει στην αγορά προς το τέλος του καλοκαιριού. Για την τιμή και τα specs δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες.
, Samsung, ετοιμάζει standalone smartwatch για το καλοκαίρι

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως αυτό εδώ είναι smartwatch και όχι τα εκτρώματα που παρουσίασαν LG SAMSUNG SONY MOTOROLA. https://kairoswatches.com/ και δεν το έχει δει σχεδόν κανείς?

Costis

@chris – Το Kairos είναι αισθητικά φανταστικό, όμως από τα λίγα που έχω δεί, είναι άλλο πράγμα. Υβριδικό μοντέλο, σε άλλη κατηγορία τιμής και επίσης δέν ξέρουμε το δικό τους OS τί συμβατότητα έχει με κινητά ή άν είναι αυτόνομο. Νομίζω πως όταν βάλουν android Wear θα δούμε περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, εμένα η Kairos με έχει ψήσει.
Νομίζω πως θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές σε αυτό το μοτίβο/κατηγορία, γιατί πραγματικά είναι κόσμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.