Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite

Καιρό έχουμε να κουβεντιάσουμε για τα δύο tablet που έχει ανακοινώσει η Sony από τον περασμένο και αναμένουμε να κυκλοφορήσουν άγνωστο πότε! Πρόκειται για το Sony S1 και Sony S2 με Android Honeycomb και οθόνη αφής το μεγάλο 9,4 ίντσες και το μικρό δύο οθόνες των 5,5 ιντσών.

Τα δύο tablets Sony S1 και Sony S2 θα ενσωματώνουν το PlayStation Suite και σε συνδυασμό με το Sony Ericsson Xperia Play, Sony και Sony Ericsson αναμένεται να δημιουργήσουν ένα δυνατό οικοσύστημα video games.

Πρόσφατα διατέθηκε ένα teaser video προόλογος για πέντε βίντεο που αναμένεται να κυκλοφορήσουν και από τα οποία αν κάτσουμε να υπολογίσουμε τη συχνότητα με την οποία θα βγουν ίσως εκτιμήσουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας των ίδιων των tablet.
Με βάση λοιπόν αυτό τον συλλογισμό μου το 5ο βίντεο που θα ολοκληρώσει τη σειρά θα διατεθεί τέλη Ιουλίου. Ίδωμεν!

, Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite
, Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΥΛΟς

Ένα έχω να πω το δεύτερο βίντεο είναι αντιγραφή από διαφήμιση της Honda,κατά τα άλλα αναμένουμε για την κυκλοφορία νέων πληροφοριών.
https://youtu.be/uyN9y0BEMqc

Antonis

Το δευτερο videaki ειναι ολα τα λεφτα.

Sotos73

Super βιντεακι το δεύτερο μπράβο Sony !!!καλή είσαι στα video αλλα απο tablets μόνο iPad!!!!!!

alex

Μισό για να καταλάβω,θα κυκλοφορήσουν τα tablets καλό Άυγουστο με Tegra 2 και Honeycomp ενώ μόλις τον Οκτώμβρη θα έρθουν αυτά με Tegra 3 και Ice Cream όπως το Transformer 2? Τι χάπια παίρνουν εκεί στην Sony? Ήδη η Asus τωρά στο facebook τους χρήστες του πρώτου Transformer τι θέλουν στο νέο και αυτοί στην Sony ετοιμάζουν αντίπαλο στο Tegra Zone? Ποιό Tegra Zone? Ανύπαρκτο είναι..ας το αναστήσει η Sony τουλάχιστον γιατί το Ipad κάνει πάρτυ!

angelos

Εγώ πάντος θέλω το S2.

Doc77

Παιδιά όπως έχω ξαναπεί όλα καλα τα νέα tablets αλλα έχουν πολυ δρόμο ακόμα για να φτάσουν το iPad …..κατα τη γνώμη μου πάντα !!!

Solon

Το S2 φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

kostas

πολυ ενδιαφερον!:)ειναι και τα δυοο!

vasilis.

ομορφα

Silender

Για να δούμε σε πόσες ακόμα “tablet-ο-ειδήσεις” θα χρειαστεί να διαβάσω ότι “έχουν πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουν το iPad”…

Κάνε ρε συ Κώστα ένα νέο “Πόσο δρόμο έχει κάνει το ipad” μπας και διαβάσουμε καθαρή είδηση.

nick

κώστα συγκεντρώσου, το playstation suite έχει ανακοίνωθει οτι θα μπει σε tegra 2 κινητά. η nvidia έχει κληθεί την συμφωνία από το φεβρουάριο το έχεις γράψει και στο techblog.gr άρα τι αντίπαλος του tegra zone και μαμακιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.