Sony Tablet S, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich

Καλά υπάρχει ακόμα αυτό το tablet και ασχολείται κανείς μαζί του; Το έχω ξαναπεί αυτό και βρέθηκε ένας που το έχει να πέσει να με φάει! Για σένα λοιπόν φίλε του Techblog έχω καλά νέα. Το αγαπημένο σου Sony Tablet S ετοιμάζεται να πάρει αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich αν δεν έχει πάρει ήδη.

Αν με ακούς, σε παρακαλώ επιβεβαίωσε!
Σε εκκρεόμητα βρίσκεται και η αναβάθμιση του μοντέλου Sony Tablet P (αυτό και αν δεν έχει αγοράσει κανένας..!).

, Sony Tablet S, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Epic fail απο την Sony στο θεμα αυτο, τα ζωα μου αργα που λεει και η παροιμια.

Moisis

ειρωνεια?

Makis

Μα από πότε κυκλοφορεί στην Ελλάδα ώστε να το έχει κάποιος Hellene?? 😛

Ante_Geia_!!!

Πο πο … Τι ειπες τωρα … Που το θυμηθήκατε …. Υπάρχει ακόμα αυτό το Tablet … Καλα και γιατι δεν εχει ερθει στην Ελλαδα … Μας πουλαει την μπούρδα το Sony Χperia που ακόμα δεν εχω καταφέρει να το πουλήσω εδω και κατι μήνες …!!! Ελεος η Sony πια !!!

kostantinos99

Aπο περιεργεια, τι το τοσο κακο εχει αυτο το ταμπλετ?

panos

@kostantinos99: Ελα μου ντε..

το εχω εδω και 2 μηνες, και πραγματικα τα σπαει.. Πολυ καλο design, πολυ γρηγορο, τρεχει smoothly και εδω και 1 ωρα που του εχω ICS δεν εχω διαπιστώσει κανενα κολλημα η κατι τετοιο..Μπορει στο ελλαδισταν να μην εχει ερθει επισημα αλλα πιστεψτε με πολλοι ασχολουνται μαζι του και για UK τουλαχιστον που ξερω σιγουρα εχει παει καλα σε πωλησεις. λετε η sony νατο αναβαθμιζε αν δεν ασχολιοταν κανεις μαζι του?? Τι ακουμε πρωινίατικα….

Moisis

@panos +1

Παναγιώτης

OK….και πως την κανουμε εμεις αυτη την αναβαθμιση???????

Franco

Κώστα επίσης ξεκίνησε και η αναβάθμιση του Samsung Galaχy tab της Vodafone από android 3.1 σε 3.2. το δικό μου αναβαθμίστηκε πριν 1 μέρα.

George

Φιλε αυτο λες εσυ τι ακουμε πρωινιατικα ή οτι ο άλλος ειπε μπουρδα το xperia s ρε πως φαινεται οταν ο αλλος ειναι ανιδεος!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.