Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite

Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα τα δύο πρώτα μοντέλα Tablets με κωδική ονομασία S1 και S2 τα οποία θα τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μετά το καλοκαίρι. Το μεγάλο μοντέλο S1 θα έχει οθόνη αφής 9,4 ιντσών ανώ το μικρότερο S2 θα έρχεται με δύο οθόνες 5,5 ιντσών έκαστη.

Sony S1 Tablet και Sony S2 Tablet θα έρχονται με υποδοχή για κάρτες SIM και την τεχνογνωσία της μαμάς Sony στους φορητούς υπολογιστές VAIO. Η μοναδικότητα του μοντέλου S2 έγκειται στις δύο οθόνες αφής που θα επιτρέπουν την αναπαραγωγή διαφορετικού περιεχομένου και εργασιών στην κάθε μία.

Σημαντική θα έιναι η ενσωμάτωση του PlayStation Suite στα δύο μοντέλα Tablet, καθώς με τον συνδιασμό και του Sony Ericsson Play, Sony και Sony Ericsson αναναμένεται να δημιουργήσουν ένα δυνατό οικοσύστημα video games κόντρα στην σουίτα NVIDIA Tegra Zone.

Η ακριβής σχεδίαση και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ανακοινώθηκαν, απλά η Sony ήθελε να ανκοινώσει και επίσημα τη διάθεσή της να παρουσιάσει συσκευές Tablet και να δώσει τέλος σε σενάρια και φήμες για τα Sony Tablet.

, Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite
, Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite
, Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite
, Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite
, Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite
, Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos Polychronis

και η sony υποκλίθηκε για τα καλά 🙂

panos

το διπλο το επερνα χαλαρα πανεμορφο και χρηστικο μοιαζει

Petros xalkida

Σχεδιαστικά δεν τρελάθηκα να σου πω και την αλήθεια….αλλά ας περιμένουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

pete

Το Σ2 είναι κάτι πρωτοποριακό κατά την γνώμη μου γιατί παρόλο που έχει δύο οθόνες εντάξει σχετικά μεγάλες έτσι όπως κλείνει μπορεί εύκολα να μεαφερθεί και στην τσέπη μας.Ως τώρα δεν είχα βρει ένα ταβλετ το οποίο να μπαίνει στην τσέπη να είναι και όμορφο (εκτός από εκείνη την αηδία της Dell).Επίσης άλλο ένα πρωτέρημα του είναι το ότι παίρνει και κάρτα σιμ.Ελπίζω να έχει τηλεφωνικές λειτουργίες.Παιδιά ξέρωότι δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά μου έκανε ένα μεγάλο κλικ εμφανισιακά .Είναι αυτό που έξαχνα στην αγορά και δεν έβρισκα.Τώρα το βρήκα.Μπράβο Sony.Δημιούργησες ένα πολύ όμορφο και ελπίζω αξιόλογο προϊόν.Εσείς οι άλοι ,τι λέτε παιδιά?Πως σας φαίνεται?

Paris

καλά το S2 είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά
τα αρνητικά που το απωθούν είναι η ανάλυση 1024X480
στο ίντερνετ λεει για τιμή 699 δολάρια και το S1 599 δολάρια
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και πιο μικρό και πιο ακριβό………….

pete

1024X480 σε μία οθόνη 5,5 ιντσών δεν νομίζω να θεωρείται λίγη.Εκτός εάν εννοείς και στις δύο μαζί.Τότε ναι.

Paris

ναι και στις 2 εννοώ.

georgexxx7

η σονη διδαξε και παλι !!

αυτα τελειο

nikolaras

The Sony Tablet S2 reminds the Kyocera Echo with its dual-screen setup. Two 5.5-inch screens come with a resolution of <<>>>. The S2 runs on a Tegra 2 chip and has a camera, while on the software side of things we have a custom-made user interface on top of the Android 3.0 Honeycomb.
https://www.phonearena.com/phones/Sony-Tablet-S2_id5451/fullspecs

nikolaras

υπαρχει ταβλετ!! με να παιζει! full hd?

vasilis.

Το s2 ειναι απλα πανεμορφο και αν οντως μπορεις να χρησιμοποιεις ανεξαρτητα τις δυο οθονες απροβληματιστα με το λειτουργικο,να μην κολλαει,δηαλδη στην μια ιντερνετ και στην αλλη το μειλ σου η ενα κειμενο…ενταξει…βρεχω τα παντελονια μου.
ερωτευτηκα.

για αυτο λεω υπομονη…νομιζω οτι δεν πρεπει να βιαστουμε στην αγορα ταμπλετ.αποψη μου.

teo

Το s2 ειναι android εκδοση του toshiba liberto

Giorgos

Εγώ προτιμώ το S1. Το S2 έχει μικρές οθόνες και δεν το χρειάζομαι εφόσον το DHD που έχω έχει μεγάλη οθόνη ήδη. Καλύτερα λοιπόν για ‘μένα το S1 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Sony Sony S1 Sony S2

Sony S1 και S2 Android tablets, Hands-on από επίσημα χέρια

Δια χειρός Phil Molyneux, Sony Electronics President το hands-on βίντεο που ακολουθεί. Εν αναμονή της επίσημης κυκλοφορίας και ανακοίνωσης της τιμής τους, τα δύο πρώτα Android tablets της Sony με κωδική ονομασία S1 και S2 βρίσκονται στα χέρια του προέδρου ο οποίος μας πλοηγεί στον εσωτερικό τους κόσμο.

Tablets Sony Sony S1 Sony S2

Sony S1 tablet, Ας το δούμε και live [video]

Με οθόνη αφής 9.4 ιντσών θα κυκλοφορήσει το μεγάλο Android tablet της Sony με κωδική ονομασία S1. Το είδαμε να περνάει ανάμεσα από τραίνα και λαγκάδια ας το δούμε και live στα χέρια φίλων Ιταλών που το περιεργάζονται και βλέπουν για πρώτη φορά το interface του PlayStation Suite που θα ανταγωνιστεί το NVIDIA Tegra Zone.

Tablets Sony Sony S1 Sony S2

Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite

Καιρό έχουμε να κουβεντιάσουμε για τα δύο tablet που έχει ανακοινώσει η Sony από τον περασμένο και αναμένουμε να κυκλοφορήσουν άγνωστο πότε! Πρόκειται για το Sony S1 και Sony S2 με Android Honeycomb και οθόνη αφής το μεγάλο 9,4 ίντσες και το μικρό δύο οθόνες των 5,5 ιντσών.