Sony VAIO Tap 11, Το πιο λεπτό Windows 8 tablet

Ανακοινώθηκε το Sony VAIO Tap 11 το πιο λεπτό tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8 64-bit (πάχος 9.9 χλστ.) και οθόνη 11.6 ιντσών Full HD Triluminos display. Το “ακριβό” μοντέλο ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Hasswel 4ης γενιάς 1.5GHz, μνήμη RAM 4GB και δίσκο SSD 128GB. Έχει υποδοχή USB και micro HDMI, NFC και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Το VAIO Tap 11 έχει κάμερα 8 Megapixel με οπτικά μέρη Sony Exmors RS και δεύτερη μπροστινή κάμερα 1 Megapixel. Το βάρος του αγγίζει τα 830 γρ.

Το εξωτερικό ασύρματο πληκτρολόγιο είναι μαγνητικό και κολλάει πάνω στο tablet ώστε να το προσταυτεύει όταν αυτό είναι σβηστό.

Το Sony VAIO Tap 11 αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται μέσα στον προσεχή Οκτώβριο και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις με τιμές 799 ευρώ (SVT1121B2EW) και 1199 ευρώ (SVT1121W9EB) αντίστοιχα (τιμές Γερμανίας). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το πληκτρολόγιο και το Pen.

Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα Xperia Tablet Z με Windows 8.

Sony VAIO Tap 11, Sony VAIO Tap 11, Το πιο λεπτό Windows 8 tablet

Sony VAIO Tap 11, Sony VAIO Tap 11, Το πιο λεπτό Windows 8 tablet

Sony VAIO Tap 11, Sony VAIO Tap 11, Το πιο λεπτό Windows 8 tablet

Sony VAIO Tap 11, Sony VAIO Tap 11, Το πιο λεπτό Windows 8 tablet

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis88

Καλο αλλα θα ειναι σιγουρα πανακριβο και το promo δεν μου αρεσε καθολου… Δεν φαινεται καν τι ειναι και τι λειτουργικο φοραει, μονο οτι αλλαζει καναλια και ζωγραφιζεις ανουσια… Ετσι κι αλλιως οι τηλεορασεις εχουν τηλεκοντρολ.

Αντώνης Μαρίνος

Πολύ ωραίο, με καλά specs (αυτονομία ?) και με σχετικά λογική -για Sony- τιμή…

Αν είχα τα λεφτά θα το τσίμπαγα σίγουρα….

Γιάννης

Εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ ωραίο..
Υπάρχει περίπτωση όμως να to βάλεις μέσα (dual boot) android?

Solon

Για Ultrabook είναι εξαιρετικό αλλά ταμπλέτα με βάρος 830γρ; Σε 15 λετπά μέσα θα έχει κουραστεί το χέρι σου να σηκώνεις κοντά 1 κιλό. Το μεγάλο περιθώριο επίσης με χαλάει. Προσωπικά περιμένω μια υλοποίηση στις 10 ίντσες με Hasswel και βάρος κάτω από 700 γρ. για να αγοράσω. Ελπίζω ότι θα ανακοινωθεί κάτι σχετικό αυτές τις μέρες στην IFA.

sosimple

Πολυ καλο.. Μολις το κανουν (θεμα χρονου) να τρεχει ΚΑΙ android σε double boot, θα ειναι και η καλυτερη, μεχρι στιγμης , android ταμπλετα.. Η φθηνη εκδοση ξερουμε τι εχει? Φανταζομαι 64gb ssd και core i3;

sosimple

Απανταω μονος μου. Βρηκα αυτο:
SVT1121B2EW verfügt über einen Pentium 3560Y Prozessor mit 1.2 GHz, 4GB Ram, 128GB SSD und einen Intel Grafikchip, besitzt aber kein LTE-Modul. Beide Tablets kommen neben dem Stylus mit einer abnehmbaren Tastatur und einer 64bit Variante von Windows 8.
Αν καταλαβαινω καλα μονο ο επεξεργαστης ειναι διαφορετικος στη φθηνη εκδοση.. Μακαρι..

Γιάννης

Δε νομίζω με διαφορά 400 ευρώ να διαφέρει μόνο ο επεξεργαστής..

Τακης

ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Αλεξης

Γνωρίζει κανείς αν τα windows που φοράει είναι ΡΤ η κανονικά?
Και αν κάποιος έχει παίξει games (warcraft etc) τι συμπεριφορά έχει σαν μηχάνημα?
Ευχαριστώ!!!

Δεληπούλιος Ιωάννης

Windows 64bits….ήδη μαζέυω λεφτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Sony VAIO VAIO

VAIO SX12: Ένα πολύ μικρό laptop με αμέτρητες θύρες και διάρκεια μπαταρίας έως 14,5 ώρες

Η VAIO ανακοίνωσε το VAIO SX12, ένα laptop με 12,5 ίντσες οθόνη και περισσότερες θύρες από άλλα μεγαλύτερα μηχανήματα που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.