Sony Xperia Tablet S, Αποσύρει μοντέλα που δεν είναι αδιάβροχα

Το Sony Xperia Tablet S (TechblogTV) εκτός από ένα ισχυρό, λεπτό και ελαφρύ tablet είναι και αδιάβροχο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσοι από εσάς το αγοράσατε για αυτή του τη δυνατότητα και για να το παίρνετε μαζί σας στο ντουζ ή να το χρησιμοποιείτε πάνω στον νεροχύτη όταν πλένετε τα πιάτα πάντως αν το κάνετε αυτό έχετε πολύ μεγάλη πιθανότητα να το χαλάσετε!

Η ιστορία ξεκίνησε στα μέσα την προηγούμενης εβδομάδας στην Ιαπωνία όταν η εκεί Sony έκανε ανάκληση του Xperia Tablet S επειδή σε ορισμένα μοντέλα (πόσα;) παρουσιάστηκε πρόβλημα στην κατασκευή τους με την οθόνη να μην πατάει καλά στο σασί και να αφήνει χώρο για να περάσει νερό εφόσον δοκιμάζατε το πόσο αδιάβροχο είναι.

Το Techblog επικοινώνησε με την Sony Hellas και έμαθε ότι το πρόβλημα ελέγχεται από τα κεντρικά της Sony και αναμένεται νεότερη ανακοίνωση σχετικά με το ποια μοντέλα συγκεκριμένα (με βάση το serial number) είναι προβληματικά και φυσικά θα τα επιδιορθώσει δωρεάν. Να σημειώσουμε ότι το tablet λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, αν δοκιμάσετε όμως να το βουτήξετε στο νερό (μιας για αδιάβροχο το αγοράσατε) θα έχετε πρόβλημα.

Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας κρατάμε ενήμερους. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσε και η Sony Hellas.

, Sony Xperia Tablet S, Αποσύρει μοντέλα που δεν είναι αδιάβροχα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

να το δούμε αν θα γίνει πότε

Harry

Ξερουμε ποια μοντελα ειναι επηρεασμενα? Γιατι σκοπευω να το παρω αυτην την βδομαδα :/ ……..

Harry

A… ευχαριστω !!

Παναγιωτης

Αχ ρε παιδια ….να μας τα προβληματακια…ευτυχως που δεν αποφαρισα να αγορασω αυτο σε σχεση με το ipad 2-3..εσεις παιδια τι μου προτεινετε..;;

Vanzel

Εγώ αν ‘ηθελα tablet θα έπαιρνα σίγουρα αδιάβροχο. Οπως έκανα και με το κονιτό μου xperia active.

Μακης

Προσωπικά είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε πριν το αγοράσω αλλά αν βγάλουν τελικά στη φόρα serial numbers με την ελλατωματική παρτίδα και είναι μέσα και το δικό μου θα το στείλω να το αλλάξουν! Κατά τα άλλα το tablet είναι σούπερ! 🙂

angelos

@Παναγιώτης Εγώ δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο, πιο πολύ μου αρέσει ένα asus ή το samsung galaxy note 10.1. Όχι ότι δεν είναι καλό προς θεού. Ααα, κάτοχος new ipad φυσικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.