Sony Xperia Z4 Tablet: Φωτογραφία teaser στο επίσημο κανάλι της στο Twitter

Η Sony προετοιμάζεται πυρετωδώς και στα social media για το ανερχόμενο Xperia Z4 Tablet. Στο επίσημο κανάλι της Sony Xperia στο Twitter, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που μας προϊδεάζει για το τι θα παρουσιάσει η Γιαπωνέζικη εταιρεία στην έκθεση MWC 2015, δίνοντας έμφαση ότι το νέο της μοντέλο θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο, και πιο φανταχτερό.

Η φωτογραφία αναφέρει και το επίσημο hashtag της Sony για λογαριασμό της έκθεσης MWC, το οποίο είναι το #SonyMWC. Η εταιρεία επιβεβαιώνει επίσης και ότι τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν στις 2 Μαρτίου 2015.

Η ίδια η Sony μπορεί να μην αναφέρει κατά λέξη ποια συσκευή πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, αλλά παρατηρώντας την φωτογραφία μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι η συσκευή δεν είναι άλλη από το Xperia Z4 Tablet.

Ο σχεδιασμός του νέου tablet αναμένεται να είναι ελαφρώς διαφορετικός συγκριτικά με τον προκάτοχο του, Xperia Z3 Tablet Compact, διατηρώντας έτσι παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία με αυτήν που έχουμε συνηθίσει την Sony τον τελευταίο καιρό Η κύρια διαφορά ωστόσο αναμένεται να βρίσκεται στο πάχος και το βάρος της συσκευής, χαρακτηριστικά τα οποία ξεκαθαρίζει και η ίδια η Sony στην τελευταία της ανάρτηση στο Twitter.

Το Techblog ήδη έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του, και θα σας ενημερώσουμε άμεσα από την έκθεση MWC 2015 στην Βαρκελώνη, για να μεταδώσουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το νέο tablet της Sony.

Sony Xperia Z4 Tablet, Sony Xperia Z4 Tablet: Φωτογραφία teaser στο επίσημο κανάλι της στο Twitter

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George B

Αντε Κώστα, καλό σου ταξίδι.
Περιμένουμε όπως πάντα πλήρη ενημέρωση για τα καλούδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.