Σωσίας του Steve Jobs με φτερά αγγέλου διαφημίζει Android tablet [video]

Μια νέα τηλεοπτική διαφήμιση που προβάλλεται στην Ταϊβάν εμφανίζει έναν σωσία του μακαρίτη Steve Jobs με φτερά αγγέλου να παρουσιάζει ένα κινέζικο tablet με Android, το Action Pad της εταιρείας Action Electronics. Σε εμάς μπορεί να φαίνεται κάπως τραβηγμένο, διαβάζω όμως ότι σε εκείνη τη χώρα είναι σύνηθες το φαινόμενο της μίμησης γνωστών προσώπων.

Την διαφήμισή της πάντως κατάφερε να την κάνει η εταιρεία! To Action Pad τρέχει Android 2.3 Gingerbread, έχει οθόνη 7 ιντσών με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz και κοστίζει 236 δολάρια Αμερικής (180 ευρώ).

Πως σας φαίνεται η διαφήμιση; Κακόγουστη ή αστεία;

, Σωσίας του Steve Jobs με φτερά αγγέλου διαφημίζει Android tablet [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Θα έλεγα κακόγουστη…

sdaoulas

τι κακογουστη, αηδια ειναι, ποιος σωσιας μωρε και @@@@@.

Γιώργος

Κακόγουστη και ενοχλητική

alex

incoming in 3,2,1
apple lawsuit μιας και μας έχει συνηθίσει το μήλο στις μηνύσεις
anyway πραγματικά κακόγουστο

butters

Και μετά από καιρό ο CEO της εταιρείας θα λέει στα εγγόνια του: Και έτσι καταφέραμε και μας έκλεισε η Apple. 😛

Iraklis

To λιγοτερο κακόγουστη…

ktsak

Ε οχι και σωσιας !!!!!! Μη λεμε και οτι θελουμε….. Μια κακογουστη διαφημιση ειναι, μια τραγικη καρικατουρα παρουσιασαν οι ανθρωποι. Ειπαμε, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, αλλα αυτοι το παρακαναν !!!!!

alex

Φτυστός είναι! Μου αρέσει :p

pilotsd

κακογουστη ++

eleonora

Αηδιαστικη και φρικιαστικη.Χλευαζουν εναν ανθρωπο που εγραψε ιστορια στο χωρο της τεχνολογιας,και αν δεν υπηρχε,η συγκεκριμενη εταιρια και πολλες σαν και αυτη θα εβγαζαν ακομα πατατες ή οτι παραγει η ταιβαν.Και να πω οτι εχουν περασει 20 χρονια απο το θανατο του να το δικαιολογησω καπως,αλλα μονο 6 μηνες??Φ_Ρ_Ι_Κ_Η….Ελπιζω σε μια γερη αγωγη απο την apple και την οικογενεια του Jobs.

Χρήστος Κ.

ότι να ναι…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

super κακόκουστή plus +ultra+κακόγουστη

denton

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Πως τολμάνε να βγάζουν στην ΤV άτομο με τζίν και μαύρο πουλόβερ, ενώ είναι γνωστό ότι αυτά τα δύο τα έχει πατεντάρει η Apple. Μου φαίνεται πάνε γυρεύοντας. Για να μην αναφερθώ στα γυαλιά και τ’ άσπρα παπούτσια…!
Προτείνω ΑΜΕΣΑ! 10ευρό απο κάθε πώληση blue jean και πουλόβερ παγκοσμίως να πηγαίνουν στην μητέρα apple που τόσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα. Και ευχαριστημένοι να είναι.
– Για να μην αναφερθώ εις τας διοπτρας και τα λευκά υποδήματα…

FaTaL

lame γενικά… Μπορεί να φταίει που δεν μιλάω κινέζικα βέβαια

Γιωργος

@denton το μεμπτον της υποθεσης δεν ειναι οτι “κοπιαραν” τον jobs. αλλα χρησιμοποιησαν ενα νεκρο ανθρωπο (βαζοντας του φωτοστεφανο και φτερα) για να πουλησουν το προιον τους

Αλεξανδρος

Ιεροσυλια αν και android fan…..

Tolis

Δεν τον χώνεψα ποτέ τον Jobs, αλλά ούτε αυτό το χιούμορ των Ταϊβάνέζων…
-1

Vagelis

Συμφωνω με τον Γιωργο.

giorgio

Κακόγουστη, αισχρή, ασεβής.

Γιώργος Τσ.

Συμφωνώ με τον συνονόματο Γιώργο(#15)….

pete

Συμφωνώ απολύτως με την eleonora.Το ξεφτίλισαν το θέμα.!Τώρα είναι που πρέπει η Apple να κάνει της μυνήσεις! ΝΤΡΟΠΗ!!!

A.A.

@denton

Προφανώς κατι δεν ήσουν καλός στις συνδιαστικές ασκήσεις στα μαθηματικά ή απλα σου αρέσει να γίνεσαι εριστικός. Το θέμα είναι οτι το συγκεκριμένο concept είναι κακόγουστο για πολλούς λόγους και οι περισσότεροι είναι ευνόητοι.

-1 και απο εμένα στη διαφήμιση

md03582

έξυπνο αλλα μακάβριο.. η υπερβολικη προβολη ομως του θανατου ενος κατα τα αλλα καλου businessman και τιποτα παραπανω εχει και αντικτυπο..
στην ταιβαν δεν βγαζουν μονο πατατες, βγαζουν και βγαζαν κι αλλα πραγματα πολυ πριν τα βγαλει ο jobs..

https://www.youtube.com/watch?v=pwpaxbXDecg

Ισίδωρος

Αυτή και αν θέλει μήνυση! Άσε που είναι σαν να τον προσβάλει! Γελοίοι.

Αύγουστος

Γελοίο και προσβλητικό…Βλαχάκη έχεις ποιότητα στην ειδησιογραφία σου…μη ρίχνεις το επίπεδο!

Pari$

Μια Απο τις ποιο κακογουστες αλλα και προσβλητικες διαφημισεις που εχω δει..
δεν ειμαι συντιρητικος αλλα λιγος σεβασμος στην μνημη ενος ανθρωπου που εχει συμβαλει ιδιαιτερα στην εχελιξη της τεχνολογιας..δεν θα εβλαπτε…! Vlachakis καλα εκανες που μας το μετεδωσες..αλωστε οι ειδησεις δεν ειναι και παντα ευχαριστες οπως η ανακοινωση ενως καινουργιου Smartphone…;)

thorgoth

μονο εμενα μου αρεσε δηλαδη;
αν και το TAB θύμιζε πολυ τα αντίστοιχα της Samsung…

techviewGr (iPhonias)

η apple μπορει να κανει μυνησιε μονο για το ζιβαγκο και το τσιν…

mokmo

Πως μπορούνε και βλαστημούνε τον άγιο γκουρού μας?Τον εφευρέτη του Η/Υ , του ίντερνετ και του κινητού τηλεφώνου;σνιφ σνιφ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

@mokmo χαχαχα καλο !

Solon

Βλαχοκιτσομπαροκίζει!!!

alex

χα χα τέλειο! μου άρεσε,αφήστε τους fanboyσμούς και εμείς apple έχουμε αλλά δεν κάνουμε έτσι 😉

dimitris96

αηδια και μονο αηδια !!!!!!!!!!

Ntsiolis

Συμφωνώ με τον Αύγουστο..Τέτοιου είδους ειδήσεις δεν θα πρέπει να παίρνουν και άλλο αξία απο αυτή που ήδη- με το λιγότερο αηδιαστικό τρόπο πήραν.Το ότι το αναμεταδίδουν μεγάλα πρακτορεία δεν κάνει την είδηση λιγότερο αηδιαστική..Είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης αλλά τουλάχιστον μην πρόωθουμε άρρωστα πράγματα..Υπάρχουν ούτως η άλλως είτε το θέλουμε είτε όχι..Ευχαριστώ..

Frang

Εγώ την βρήκα διασκεδαστική – Δηλαδή δικά μας παλιά σκετσάκια με … Καραμανλή και Παπανδρέου σε ένα σύννεφο να μιλάνε είναι αρρωστημένα πράγματα?
Όλα είναι θέμα marketing σήμερα, ο ίδιος o Jobs το είχε καταλάβει άριστα και μεγαλούργησε – δεχτείτε το και εσείς που θεωρείτε “αρρωστημένο” το τρέιλερ.

vassilis

Κακογουστη και κακεντρεχη το λιγοτερο… Εκμεταλλευονται τη φημη ενος νεκρου ανθρωπου για να πουλησουν tablet… :/

Αύγουστος

Κώστα Βλαχάκη δεν είπα εσένα γελοίο και προσβλητικό… επομένως μη μπαίνουμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς.Επίσης ναι δε θα διαφωνήσω μαζί σου ότι πλέον στις μέρες μας η κοινωνία μας κατατρύχεται και <> καθημερινώς από σκουπίδια και σαβούρα που καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα …και ότι ακόμα και ένα Reuters μπορεί να αναπαράγει λιβελογραφήματα , εκτός και υπάρχει κάποιο αλάθητο του πάπα… επίτρεψε μου να έχω προσωπικό γούστο, γνώμη και άποψη και ΝΑΙ να με ενοχλούν τα κακώς κείμενα… θέλω πρόοδο και ανωτέρω επίπεδο και όχι ειδήσεις αλά Τατιάνας… έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνήσεις με την ποιότητα που εγώ θέλω… αλλά στις μέρες μας όλα ισοπεδώνονται…δεν υπάρχουν ηθικές αξίες…. και μυστήριος είναι αυτός που ξεχωρίζει από το πλήθος… πιάσε τον παλμό και των άλλων εδώ…και μετά δες ποιος είναι μυστήριος από τούς δυο μας… δέχομαι να κρατήσεις ακόμα και τώρα τη δική σου θέση.. ακόμα και αν συνεχίσεις και να βάζεις και τέτοια άρθρα… όλοι κρίνονται…και φυσικά εκ του αποτελέσματος… το Techblog μας έχει συνηθίσει σε ποιότητα ,σε παρακολουθώ από το ξεκίνημα σου… είσαι καλός όσο και η κρητική μου!!!

Αύγουστος

Mε πείραξε δε με πείραξε …δε κατάλαβα που κολαγε το μυστήριος…και αν δεις ΟΛΟΙ τα ίδια με τα λεγόμενά μου γράφουν… εσύ στάθηκες σε μένα … προφανώς επειδή ήμουν ο μόνος που κριτίκαρα πέρα από την ίδια την είδηση και το άτομο που το αναπαραγάγει… Όχι δε με πείραξε ο χαρακτηρισμός σου.. όλα καλά από μέρους μου… ευελιξία Κώστα ευελιξία…η Ρωμη δε χτίστηκε σε μια μέρα…συνέχισε την καλή δουλειά…Συνεχίζουμε… (και μακριά από Βησιγότθους 😛 )

Αύγουστος

… και η ουσία ήταν αλλού Βλαχακη,μην εθελοτυφλείς…anyway δε το συνεχίζω, απλά ήταν ένα φαουλ (γνωμη μου) κατά τα άλλα έχεις και ταλέντο και όμορφη θεματολογία…καλό βράδυ και καλό σουκου

skace13

Πολύ καλό.Δεν κατάλαβα όταν βάζουν Τον Ιησού σε διαφημίσεις δεν σας βλέπω να σκούζετε.Ο jobs δεν ηταν θεός iphags και το i μπροστά στο iphone δεν σημαινει άγιο..Αυτά…σκούξτε τώρα

athanton

Αυγουστος το να εχεις κριτικη σημαινει οτι θα δεις και αρθρα (προγραμματα,εκπομπες κλπ) και δεν θα τα ανοιξεις, δε θα ασχοληθεις .Οποιος εχει κριτικη του δεν διαβαζει Techblog αλλα διαβαζει τις ωραιες ειδησεις του Techblog. Ετσι λοιπον δεν χρειαζεται να απογοητευεσαι και να πικραινεσαι με μια κακη κατα την γνωμη σου ειδηση. Προχωρας παρακατω. Ακομα και στην ποιο επιπεδου σκηνη να πας θα δεις πρωτα πιο εργο παιζεται,θα διαλεξεις, γιατι σιγουρα θα υπαρχει και καποια μπαρουφα.

Paris

Σιχαμενοι κιτρινιαρηδες σχιστοματηδες που να διαγράφετε από το χαρτι! Δεν έχει μπέσα αυτός ο λαός πραγματικά… Αηδιασα που το είδα το σποτάκι!

nicholas

denton +1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.