Surface Pro 3, στοχεύει και πάλι στο MacBook Air [video]

Από την πρώτη στιγμή η Microsoft θέλησε να λανσάρει το Surface Pro 3 ως το tablet που έρχεται να αντικαταστήσει το laptop και συχνά δείχνει μια ιδιαίτερη “προτίμηση” στο MacBook Air. Αφού δελέασε τους κατόχους MacBook Air με 650 δολάρια για να το αλλάξουν με το Microsoft Surface Pro 3, η Microsoft δείχνει ξανά γιατί το tablet της είναι καλύτερο.

Μιας και πλησιάζουμε προς την εορταστική περίοδο, πράγμα που σημαίνει περισσότερες πωλήσεις για τις εταιρείες, η Microsoft συγκρίνει το Surface Pro 3 και επισημαίνει ότι είναι “σχεδόν τόσο δυνατό” όσο ένα MacBook Air. Αναφέρεται επίσης στην οθόνη αφής, στο stylus, το kickstand, την θύρα USB ενώ μας υπενθυμίζει ότι παραμένει tablet.

sufrace pro vs macbook air, Surface Pro 3, στοχεύει και πάλι στο MacBook Air [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Από τις πιο ηλίθιες διαφιμίσεις που έχω δει (και ακούσει)!

Makis

Και τζάμπα να λέγανε ανταλλαγή με το air, με τίποτε.

nikmour

@makis Την διαφήμιση σχολιαζουμε. Όσο αφορά το προϊόν είναι κλάσεις ανώτερο από το air κατά την δική μου ταπεινη γνώμη. Και έχει features που απλά δεν υπάρχουν στο air.

Solon

Κάποιος να πει στους ανεγκέφαλους της Microsoft ότι ταμπλέτα με βάρος πάνω από 700γρ. στις 10 ίντσες δεν υφίσταται. Και ουσιαστικά ούτε πάνω από 600γρ. αφού οι περισσότερες ανταγωνιστικές λύσεις είναι πλέον κάτω από 600γρ.. Μόνο άσχετους μπορούν να επηρεάσουν αυτές οι διαφημίσεις.

nikos

@solon κάποιος πρέπει να πει σε εσένα ότι δεν είναι 10 ίντσες αλλά 12!

Νικος

@solon δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί είναι μια κατηγορία από μόνο του όπως και όλα τα full windows tablets! Δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα ipad η ένα android tablet. Ίσως να μπορέσει να συγκριθεί όταν και αν βγάλει η apple κάποιο ipad που να μπορεί να αντικαστησει το macbook

Τομ

Και οτι δεν ειναι ταμπλετ ειναι PC σε tablet form. Γενικα ειναι οτι πιο portable σε υπολογιστη δεν χωρανε παραπονα σε αυτο.

nikmour

Γεια σου ρε solon σχετικέ, που ούτε τις διαστάσεις δεν ήξερες. Είμαι σίγουρος πως ούτε το πρώτο iPad τότε ήταν tablet σωστά?

Αλέξανδρος

@Τομ Εκτός απο την τιμή του.

Tom

Αλεξανδρε ναι αυτο σιγουρα..

rafael

για την διαφημηση νομιζω οτι ξεπερναει του jumbo κατα πολυ!!!! πιο #$%#$% πεθαινεις….οσον αφορα το προιον νομιζω οτι ειναι ανωτερο κατα πολυ…..ελαφρυ και με οθονη touch με φουλ windows. σουπερ λοιπον…η apple δηλωσε οτι laptop με touch οθονη δεν προκειται να βγαλει ποτε…..ας γελασουμε!!!! ουτε μεγαλο iphone θα βγαζε αλλα εσκασε plus. συνεπως ανακατεβεται η τραπουλα παλι

TOm

Φιλε μου ραφαελ να σου πω την αληθεια με τετοιο touchpad που εχουν τα mac δεν χρειαζεται touch screen. Ασε που προσωπικα σε ενα laptop που δεν ειναι υβριδικο (εχει κανονικη μορφη δηλαδη) θεωρω πιο εργονομικο να δουλευεις με ενα touchpad μεν που κανει παπαδες δε, παρα με touch screen. Βεβαια οπως λες αυτα τα “ποτε δεν προκειται να… κλπ κλπ” οχι μονο της apple αλλα των εταιριων γενικοτερα ειναι κουραφεξαλα. Σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει αυτο, αν παει προς τα καπου η αγορα θα την ακολουθησεις, και το που θα παει η αγορα ειναι απροβλεπτο. Παραδειγμα η apple θεωρησε οτι ολο αυτο το πραγμα με τα μεγαλα κινητα καποια στιγμη θα υποχωρησει ενω δεν εγινε και αναγκαστηκε να ακολουθησει. Η ms πιστεψε οτι ο κοσμος θα γεμισει με touch screen υπολογιστες και για αυτο εβγαλε τα windows 8 οπως τα βγαλε. Ειδε οτι δεν εγινε και στ α10 θα το διορθωσει. Και επισης τα υβριδικα tablet-pc δεν εχουν πιασει ακομα γιατι δικαιολογημενα ειναι πολυ ακριβα. Αλλα στις τιμες τους μπορεις να παρεις ενα εξισου πολυ καλο ultrabook με το ιδιο καλη δυναμη, διαρκεια μπαταριας και σχεδον ιδια φορητοτητα αλλα με κανονικη μορφη και κανονικο πλητρολογιο. Εγω αν διεθετα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Gear Apple featured MacBook Air

Νέα MacBook Air 13 και 15″: Ανακοινώθηκαν με το ισχυρό τσιπ M3

Η Apple ανακοίνωσε νέα μοντέλα MacBook Air με μεγέθη οθόνης 13 ιντσών και 15 ιντσών με το δικό της τσιπ M3.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.