Η Cyta φέρνει το tablet Ainol Novo 7 Rainbow

Τα γνωστά για τον εξαιρετικό λόγο τιμής προς απόδοση κινέζικα tablet της Ainol φέρνει η Cyta Hellas κάνοντας την αρχή με το μοντέλο Ainol Novo 7 Rainbow “σε τιμή έκπληξη” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο site της. Το συγκριμένο μοντέλο έχει οθόνη 7 ιντσών 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή Boxchip Α13 (Cortex-A8) 1.2GHz με GPU Mali-400, μνήμη RAM 512MB, πρόσβαση στο Google Play και Android 4.0 ICS.

Πόσο εκτιμάτε ότι θα το κοστολογήσει;

Ainol Novo 7 Rainbow Cyta, Η Cyta φέρνει το tablet Ainol Novo 7 Rainbow

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Πλέον είναι τόσο ξεπερασμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που δεν θα έδινα παραπάνω από 70-80 €

Darth

δεν ξέρω εγώ για έναν φίλο μου το πηρα από έξω με 65 euro μαζί με μεταφορικά

τώρα αν θα το δώσουν 70 αντε 75 το συζητάμε (μονο και μόνο για να μην περιμείνεις 3 βδομάδες)

Tsabino

65-70 ευρω ΤΟ ΠΟΛΥ τετοιες εποχες παιδια…

σάκης

Εδώ η ainol (όπως και άλλες εταιρίες) έχει βγάλει 4πύρηνο, με ανάλυση 1280*800 και οθόνη ips, 16GB χωρητικότητα, 1GB RAM και το κοστολογεί περί τα 100€ https://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-venus-tablet-pc-7-inch-android-4-1-jelly-bean-dual-camera-bluetooth-gps.html

Υ.Γ.1 Ξεστοκάρισμα κάνει η ainol;
Υ.Γ.2 Εκεί στη cyta, μάλλον έχουν μείνει πίσω στις τεχνολογικές εξελίξεις… ένα 2πύρηνο με 1GB RAM σε ανταγωνιστική τιμή θα ήταν η χρυσή τομή!

manolis

εγώ λέω ότι θα το δώσει όσο τσάμπα γίνεται…
όταν αντίστοιχα προϊόντα στο Public έχουν 79-80ευρώ θεωρώ πως θα παίξει πολύ χαμηλά για να λέει ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.
Τώρα ποτέ δεν ξέρεις… μπορεί να βγει και δωρεάν μαζί με υπηρεσία…!

gian

ένα 50αρικο max.
Μπράβο Cyta φοβερό μηχανάκι φέρνεις! πάμε πίσω!!

manolis

πριν λιγο είδα στο site της ainol οτι το δινει κοντά στα 60€ χωρίς Φπα.

άρα οι τιμές των 50 ευρώ που λένε τα παιδιά … είναι άκυρες.
για να λέμε και τα πράγματα με το ονομα τους και όχι απλά να κράζουμε …
Διαφορετικά θα πρέπει να κραξουμε τις φθηνές προτάσεις όλων των εταιριών…

εγώ έχω Cyta στο σπίτι και λόγω του ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος θα περιμένω να δω την τιμή και αν είναι χαμηλή θα αγοράσω στα ανηψίδια μου 2 ταμπλετάκια να παίζουν…!!

Για δική μου χρήση έχω πάλι ένα Asus Tf300 που είχα αγοράσει πάλι από την Cyta!
μιλάμε για χορηγία…!χαχαχαχαα

keysmith

δεν ειναι αυτό που δείνει η cyta δώρο με νέες συνδέσεις? (πχ μέσω κοτσόβολου). Αν ναι, είναι προφανές γιατί το φέρνει, όχι για να το πουλήσει αλλα για να το κάνει δώρο λέγοντας και καλά έκανε πχ 100€ ενώ κάνει 50€. Απλά πράγματα. (ισως πουλήσει και κανένα δλδ)

Kon/nos

@ keysmith. Δεν είναι αυτό, άλλωστε αυτό του Κωτσόβολου και το άλλο των You, είναι δικές τους προσφορές για να τραβήξουν νέες αιτήσεις. Δεν είναι προσφορά της Cyta, καθώς αν κάνεις αίτηση σε άλλον αντιπρόσωπο τους δεν παίρνεις το tablet…

Apostolos

Εδώ στη Χίο πάντως ένα βιντεοκλάμπ πουλάει το novol 9, 10 σε τιμές 235, 245 αντίστοιχα!

Darth

@manolis €54 euro έχουν με δωρεάν μεταφορικά (κάνει περίπου 2 βδομάδες να έρθει Ελλάδα) και αν επιλέξεις σωστό ταχειδρομειο ουτε εκτελωνισμό ούτε τπτ για αυτό και λέμε 70 max για αυτό το πράγμα καθαρά και μόνο για να μην περιμένεις δυο βδομάδες αλλιώς δεν υπάρχει λόγος

Manolis

thanks Darth!!!

αλλά επιμένω να στηρίζω τα μαγαζιά ( όταν δεν κλέβουν φυσικά ) και δεν δίνω τα λεφτά μου πλέον όπου να ναι… Αν είναι να βοηθήσω κάποιον θα επιλέξω να δώσω τα λεφτά μου και να πληρωθούν τα παλικάρια και οι κοπέλες που είναι ολη μέρα όρθιοι στα μαγαζιά…Aς πληρώσω και την διαφορά.

Ο καθένας έχει την φιλοσοφία του…Τις προάλλες εδω μέσα, κάποιος έκραζε μαγαζί επειδή έδινε tablet 10% πιο ακριβά από eshop στα Σκόπια… καταλαβαίνεις τώρα πόσο διαφορετικοί είμαστε…

Θεωρώ καλό να στηρίζουμε την λιανική και τον ανταγωνισμό γιατί διαφορετικά θα κλείσουν ολοι και θα αγοράζουμε αναγκαστικά από το e.

Νιο

Μανολη να στηριζεις μαγαζια για να πληρωθουν τα παλικαρια? Τι λες ρε? Εννοεις μαγαζια σαν το γερμανικο media markt που τα ωραια σου τα λεφτακια πανε στους φιλους σου τους γερμανους που μας βιαζουν κ δεν κανουν ανακυκλωση στην Ελλαδα? Η μηπως εννοεις οτι πληρωνουν τα παλικαρια μας? Γιατι εχω προαφατο παραδειγμα στο media του Ρεντη εκβιαζαν μια φιλη μου να δουλευει τσαμπα 2, 3 ωρες παραπανω κ οταν αρνηθηκε την απελυσαν…… Χιλιες φορες σκρουτζομαγαζα (μαγαζια πιο φτηνα απο Πλαισιο media κλπ.) που κ εκει Ελληνες δουλευουν κ ΔΕΝ σε κλεβουν.! Κ ασε τις φιλοσοφιες στον Σωκρατη κ στον Πλατωνα…..

Manolis

Προσωπικά δεν ψωνίζω από τα media Markt και από την ώρα που έβγαλαν αυτή την τραγική διαφημίση που ξεφτυλίζει την Ελληνίδα μάνα και δείχνει τον Έλληνα σαν ασθενικό τσαμπατζή, προτείνω και σε όλους μου τους γνωστούς να μην ψωνίζουν απο εκεί. Τέτοιες εταιρίες δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνουν στο προσωπικό τους όσα αναφέρεις. Μου αρέσουν οι θεωρίες των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων γιατί έχουν ακόμα εφαρμογή καθώς ποτέ δεν στηρίχτηκαν στο προσωπικό συμφέρον αλλά στο κοινωνικό. Ο καθένας δίνει τα χρήματα που βγάζει με κόπο, όπου θεωρεί ότι θα πιάσουν περισσότερο τόπο.Εσύ δώστα κατευθείαν στον Κινέζο εγώ όχι. Είσαι ελεύθερος να αγοράζεις από όπου θέλεις , γιατί τόση επιθετικότητα ; μήπως έχεις σκρουτζομάγαζο; δεν ήθελα να σε θίξω αλλά είναι γεγονός πως για χρόνια τα μαγαζιά αυτά τάραξαν τα πορτοφολια των καταναλωτών φέρνοντας από παραεισαγωγές προϊόντα τα οποία πωλούνταν σε 2πλάσιες τιμές. μην κάνω τώρα αναφορές σε γνωστό site που πουλούσε Nexus 50% πάνω από την τιμή που το προϊόν το έφερε στην Ελλάδα ο αντιπρόσωπος… ΜΙλάμε για απίστευτη αισχροκέρδεια… αλλά εσένα δεν σε αφορά γιατί σκέφτεσαι να κερδίσεις μισό ευρώ… εγώ σκέφτομαι τι ρίσκο και τι κόστος πληρώνει κάποιος που φέρνει στο μαγαζί του ενα προϊόν ανεξάρτητα απο το… Συνέχεια »

Νιο

Δεν μιλαω για παραεισαγωγη, ελπιζω να γνωριζεις τι σημαινει. Παραεισαγωγη ετυχε στον θειο μου στο Πλ@σιο να του πουλανε iphone κ μολις το πηγε σε apple store για service κ πληκτρολογησαν τον κωδικο του, του ειπαν παρτε το απο εδω κυριε αυτο ειναι παραεισαγωγη. Κ μολις πηγε στο πλ@σιο το επαιζαν κινεζοι αλλα μολις τους απειλησε για μηνυση του εδωσαν τα λεφτα πισω. Η “φιλοσοφια” μου: παντου μπορει να σε πιασουν κοτσο. Αποκτας γνωσεις κ πληροφοριες μεσα απο αυτο το φιλικο κ προτυπο site για το προιον που θες κ πας σε μαγαζια για ενα hands-on. Μετα κοιτας την τσεπη σου.
Υ.Γ. Κωστα μια σφουγγαριστρα… 😛

Darth

@Nio ευτυχώς μόνο η apple έχει θέμα με της συσκευές πχ που προορίζονται για Γερμανία ενώ της έχουμε Ελλάδα
σχεδόν όλοι κατασκευαστες έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση έτσι μπορούμε να αγοράζουμε από όπου θέλουμε την συσκευή μας χωρίς να σκαμε ολόκληρη περιουσία λόγο ελληνικόν φόρον

kosmas

Με τα specs του τιμή πάνω από 60€ (και πολλά λέω) είναι κλεψιά.

sotos

Οκ, να φέρεις φτηνό.
Οκ, να θες να κανεις προσφορά κράχτη.
Οκ, να μην θες να φερεις την εποχή τις κρισης τα “καλύτερα” μοντέλα της ainol που λογικό να κυμαίνονται από 100 μέχρι 200€.
Αλλά μην μου φέρνεις την “μπαχαντέλα”. Εάν εισαι έξυπνος επιχειρηματίας κάνεις μία καλή συμφωνία με την ainol φέρνεις πολλά κομμάτια από ένα Midlevel tablet, το δίνεις σχεδόν στο κόστος (κερδίζεις από τις συνδέσεις) και δημιουργείς ουρά στα μαγαζιά σου.
Μαζί με αυτό φέρνεις και 2-3 μοντέλα τα πιο δυνατά της ainol (180 εως 230 δολλάρια έξω) και εφόσον μπει ο πελάτης στο μαγαζί σου, αρκετός κόσμος θα ενδιαφερθεί και για τα πιο ακριβά μοντέλα. Απλά πράγματα.

manolis

soto και που να φέρει και πιο ακριβό κωδικό από την ainol…
τότε θα σε παραδεχτώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.