Tablets και τηλεόραση πάνε μαζί σύμφωνα με έρευνα στις ΗΠΑ

Ποσοστό 85% των κατόχων tablet στις Ηνωμένες Πολιτείες χαζολογάνε με το tablet ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, σύμφωνα με νέα αναφορά της εταιρείας ερευνών marketing Forrester. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη αναφορά, tablets όπως τα iPad, Kindle Fire και Nook, είναι πιο πάνω στις προτιμήσεις από τα laptops και τα smartphones, σαν «υπολογιστές του καναπέ», καθώς βλέπουν τηλεόραση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα tablets έρχονται πιο πάνω στις προτιμήσεις ακόμη και από τις ίδιες τις τηλεοράσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να παρακολουθήσουν online τηλεόραση, σε σημεία του σπιτιού όπως η κουζίνα, το μπάνιο ή στο κρεβάτι. Αντί να αγοράσουν μια μικρότερη τηλεόραση για αυτά τα δωμάτια, οι χρήστες προτιμούν το streaming μέσω του tablet.

Ποσοστό 32% των κατόχων tablet δηλώνουν ότι δεν θα αγοράσουν μικρότερη τηλεόραση, ακόμη και αν παρακολουθούν περισσότερα online video, συνολικά. Σε ανάλογη έρευνα της Nielsen που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται ότι 30% των χρηστών χρησιμοποιεί το tablet αποκλειστικά για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων.

, Tablets και τηλεόραση πάνε μαζί σύμφωνα με έρευνα στις ΗΠΑ

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ερμής

Παιδια για να πω την αλήθεια και εγω χρησιμοποιώ το transformer μου τις περισσότερες φορες μπροστά στην τηλεόραση(εκτος αν βλεπω κατι πραγματικά ενδιαφέρον)……

Panagiotis

Και εγώ το ίδιο κάνω με το iPad!

Ρε παιδιά πως βλέπετε τηλεοραση στο ταμπλετ?????

alex

Δεν βλεπουμε τηλεοραση στο tablet,βλεπουμε τηλεοραση απο την τηλεοραση και ταυτοχρονα παιζουμε,σερφαρουμε κτλ στο ταμπλετ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.