Toshiba Antares, Tablet με NVIDIA Tegra 2, οθόνη 10.1 ιντσών και HoneyComb

Το καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορίσει το tablet Toshiba Antares με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 και οθόνη 10.1 ιντσών 1280×800 pixels τεχνολογίας Resolution+ που ενισχύει το αναπαραγώμενο βίντεο υψηλής ανάλυσης για μέγιστη απόδοση. ‘Ερχεται με Android HoneyComb 3.0, ενσωματώνει υποδοχή για κάρτες SIM 3G και κάρτες μνήμης SD, GPS, δύο κάμερες, έξοδο HDMI, mini USB, και Wi-Fi.

Σε ιντσάζ οθόνης και τεχνικά χαρακτηριστικά μου φέρνει πολύ σε Motorola Xoom, τι λέτε;

, Toshiba Antares, Tablet με NVIDIA Tegra 2, οθόνη 10.1 ιντσών και HoneyComb

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zafiris

Εμένα το xoom με φαίνεται πιο “πολυτελές” εμφανισιακά.Εντάξει tablets είναι.Λογικό είναι να μοιάζουν.Όλα είναι ορθογώνια και κάποια έχουν και touch buttons.
Δυστυχώς για μένα όσο έχουν τόσο υψηλές τιμές τα tablets δεν συμφέρουν.Άμα είναι να πάρω προτιμώ να δώσω 300-350 και να πάρω ένα υπάρχον tablet μεταχειρισμένο αν βέβαια πάρει honecomb, πχ το galaxy tab.
Αυτά!

panos

ωραιο αλλα δεν εχει αυτο το ΚΑΤΙ που θα σε κανει να στραφεις στην αγορα του πλεον δεν κοιτας τα χαρακτηριστικα τους εφοσον ολα ειναι πανω κατω ιδια κοιτας το desing

Paris

καλό φαίνεται μακάρι να εχει και καλή τιμή
ενδεικτικά πάντως η archos ετοιμάζει το arnova απλό tablet 200 δολάρια.

George

Βασικά αυτό που ξέρω μέχρι τώρα είναι οτί το 3.0 δεν υποστηρίζει hard/touch πλήκτρα…αυτό πως έχει;

Kostas

Το Honeycomb υποστιρίζει κουμπια.
Είναι πάνω στον κατασκευαστή αν η συσκευή θα τα έχει.

Nightmare
Marios Basileiou

Πρεπει να δω την τιμη του για να πω την γνωμη μου και κανενα βιντεακι εστω :P,εμφανισιακα εε καλο ειναι αν και αν εξαιρεσεις την καμερα πανω εμενα μου θυμιζει galaxy tab

@Paris Ναι το πετυχα χτες στο eshop στα 179 των 8 ιντζων τα 4GB αλλα δεν μαρεσε καθολου!!Μα 2,1???Η τιμη του για τον επεξεργαστη που εχει και την εκδοση αυτη με τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι και τοσο καλη.Προτιμουσα το προηγουμενο,ε τι λες Κωστα ?? 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.