Toshiba Thrive 7, Διπύρηνο tablet με 7άρα οθόνη

Το πρώτο της 7ιτσο Android tablet ανακοίνωσε η Toshiba, αναμένεται να κυκλοφορήσεο το Δεκέμβριο στην Αμερική με τιμή κάτω από 400 δολάρια. Φοράει οθόνη ανάλυσης 1280×800 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερες 5 Megapixel και 2 Megapixel για βίντεοκλήσεις. Θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις με 16GB και 32GB αντίστοιχα.

Από πλευράς υποδοχών και συνδέσεων συναντάμε έξοδο ακουστικών, micro HDMI, mini USB καθώς και υποδοχή για κάρτες μνήμη micro SD. Το Toshiba Thrive 7 θα τρέχει Android Honeycomb 3.2. Δείτε επίσης και το 10ιντσο tablet Toshiba AT200.

, Toshiba Thrive 7, Διπύρηνο tablet με 7άρα οθόνη

, Toshiba Thrive 7, Διπύρηνο tablet με 7άρα οθόνη

, Toshiba Thrive 7, Διπύρηνο tablet με 7άρα οθόνη

, Toshiba Thrive 7, Διπύρηνο tablet με 7άρα οθόνη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nektarios_gr

Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια. !Εχω παρει το Toshiba A-100 απλο wifi και θα ηθελα να μου πειτε απο που θα βρω το Usb για 3G ;;Κωστα εχεις καποιο σαιτ κατι ;;Ξερετε κατι ;;
Ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.